cranberry

Aktiivijäsen
 • Content count

  1263
 • Joined

 • Last visited

About cranberry

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 08/23/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Helsinki
 1. ^Mä menisin uudestaan yksityiselle. Me jouduttiin menemään kolmesti, ennenkuin saatiin apua. Oletteko peruutusaika-jonossa Tuomelalle? Suosittelen. Oletteko pk-seudulta? Ainakin Visa Lautamatti on kehuttu lääkäri, jos Tuomelalle ei pääse. Paljon voimia arkeen! Toivottavasti saisitte oikeaste apua!
 2. Onpa kiva kuulla teistä pitkästä aikaa! Ihanaa että "pikkuinen" voi jo noin hyvin. Aina välillä ootte käynyt mielessä, mutta nyt en ole montaa kertaa käynyt täällä sitten kesän.. Mukavaa talven jatkoa!
 3. ^Juu, etenkin esikoisella huomasin sen. Nyt syksyllä kun ikää oli 2,5v niin ei ollut kohta vuoteen saanut lääkkeitä, mutta kun taka poskihampaat (3kpl) tuli kaikki samaan aikaan niin refluksi paheni selvästi. Mutta huomasin sen kyllä jo pienempänä että hampaiden tulo ja myös flunsa/nuha pahensi refluksiaa.
 4. Mulla myös esikoisen kanssa ihan samoja. Vauva pienipainoinen viikkoihin nähden, istukassa häikkää, raskausmyrkytys muutama viikko nenä-mahaletku.. Kuopuksen kanssa taas ei ollut mitään ongelmia, mutta refluksi alkoi muutaman päivän ikäisenä, kun esikoisella 4kk iässä oli pahana.. Me mennään tänään kuopuksen kanssa lääkäriin ja toivon että saatais nyt jotain lääkettä tai ohjeita edes miten helpottaa elämää. Tuomelalle oltais saatu maaliskuulle, joten nyt mennään toiselle, jonka pitäs tietää refluksista. Toivotaan parasta.
 5. ^Voimia! Mä kehottaisin käymään uudestaan yksityisellä ja pyytämään jotain lääkettä. Mulle sanottiin esikoisen kanssa että ei tehdä noita ph-mittauksia, koska jos oireet loppuu lääkkeen kanssa niin tiedetään että on refluksia. Meillä molemmilla lapsilla silent versio ja nyt lääkäri on sit mieltä kuopuksen kanssa että pitäs lopettaa lääke, vaikka täydellä annostuksella ei saa sitä kokonaan kuriin. Esikoisen kanssa vasta kolmas lääkäri otta meidät tosissaan. Käytiin ensin ihan tk:ssa, sit ruusulassa, jossa sanoivat heti että maitoallergiaa, mutta almiron peptissä oireet vaan paheni. Meidän oma korvike kun oli vähän paksumpaa ja vatsa hellää niin sopi paremmin. Sit käytiin itiksen pikkujätissä, jossa saatiin kunnon palvelua ja lääke. Voithan sä ensi hätään kokeilla antaa gavisconia.
 6. Meillä on ticketin isompi (115) pussi vauvalla ja esikoinen istuu päällä. Kyllähän se pussi tulee sieltä ulos, mutta laitan sit pussin esikoisen jalkojen väliin, ettei pidä jalkoja pussin päällä. Ja liathan saa helposti kostealla putsattua.
 7. Meilläkin esikoisella (2,5v.) refluxi on pahentunut tai tullut takaisin, kun oli jo melkein poissa ja luulen että on osasyy miksi yöt on huonompia.. En oikein keksi miksi näin. Aina kun on flunssa tai tulee hampaita niin refluksi on vaivannut enemmän, mutta nyt vaivaa välillä useamman kerran päivässä ja vaan yskii ja vetää vatsanestettä henkeen.
 8. Olisko kellään myydän vibe:ien single uv-shade, vain se etuosa TAI haluaisko joku ostaa uuden takaosan?
 9. Pinkkizz, Esikoista kutsuttiin masussa Elvis-nimellä. Mietittiin kyllä Elvistä, mutta se tuntui sit kuitenkin niin vieraalta ja kun täällä päin maailmaa ainoa Elvis on Presley..
 10. Jennin pojilla on hienot nimet. ...
 11. Me&I ohjekirjan mukaan: 86/92 lahkeen sisäpituus n. 28cm, vyötärö n. 23,5cm 98/104 mitat on 30 cm ja 25 cm.
 12. voi, mä tahdon noi promenadit.
 13. ^^Meillä on ne, mutta vauva on mielestäni vielä liian pieni niiden käyttämiseen. Esikoinen on vähän istunut siinä, mutta saas nähdä tuleeko käyttöä niille. Olen jo monesti miettinyt jos niitä möis, mutta katotaan nyt kunhan vauva vähän kasvaa.
 14. Mä sain minun liivit tänään. Lähetettiin viime viikon tiistaina. Hotmilkin liivit tulevat pusseissa, mutta muut tulevat laatikoissa/pakkauksissa, joten menee postiin. Muuten oisin saanut ne jo eilen. Täytyy kyllä kehua noita bravadon body silk seamless (vai mitä ne nyt on). On todella mukavat päällä. Tilasin myös "hienommat" bravadot, jotka tuntuivat myös mukavilta. Hotmilkin liivit ei olleet yhtä mukavat/pehmeät päällä..
 15. Mulla lähti musta perhospipo palautukseen kun oli liian pieni mulle (koko 3) ja oon kuullut monen muunkin sanovan että pipot ovat pieniä, mutta niissäkin vaihtelua kun toiset ovat olleet korkeammat kuin toiset samassa koossa.