anjusha

Aktiivijäsen
 • Content count

  2668
 • Joined

 • Last visited

About anjusha

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

1484 profile views
 1. Ja, taas päivitys. Seitsemän raskautta: kaksi lasta, neljä keskenmenoa ja yksi kohdunulkoinen.
 2. @ashley luulisi, että pääsette tutkimuksiin. Mekin päästiin toukokuisen kkm:n jälkeen, vaikka meidän keskenmenot ei ole edes peräkkäisiä. Ihan kaikkea ei tutkittu, koska lääkäri oli sitä mieltä, että ei tarvii koska ollaan saatu myös kaksi onnistunutta raskautta aikaan.
 3. Voi ei @ashley Mä olen niin pahoillani teidän puolesta. Voimia
 4. @Surutsurettava Mä ehkä ottaisin sen metotreksaattin, vaikka sitten tuleekin se 3kk varoaika. Koska sitten ainakin tietää koska pääsee yrittäämään uudelleen. Jos odottaa, että tilanne ratkeaa itsekseen ei voi koskaa olla varma siitä, miten tilanne etenee ja koska asiat on siinä pisteessä että uusi raskaus on mahdollinen. Mun kohdunulkoinen leikattiin. Ja vaikka menetin samalla munanjohtimen oli tosi helpottavaa kun asia saatiin sillä tavalla nopeasti päätökseen ja pääsi aloittamaan toipumisen heti leikkauksen jälkeen.
 5. Ultrassa rv 6+2 syke ja kaikki hyvin. Nt-ultrassa rv 12+0 kuollut sikiö, vastasi kooltaan rv 6+4. Oli siis kuollut heti ar-ultran jälkeen ja olin elänyt melkein kuusi viikkoa kuollut sikiö sisälläni.
 6. Päivitys: Kuusi raskautta. Kaksi lasta, kolme keskenmenoa, yksi kohdunulkoinen.
 7. @ashley, tämä nykyinen raskaus on mun kuudes, mutta kolmatta lasta odotetaan. Takana siis keskenmeno rv 6, kohdunulkoinen, onnistunut raskaus, keskenmeno rv 6, onnistunut raskaus ja nyt raskaus menossa rv 8. Taustan takia pelot on raskaana ollessa aina mukana. Huoletonta odottaja musta ei millään saa, vaan pelkään loppuun asti sitä että jotain menee pieleen. Sykkeen olen tässä raskaudessa nähnyt, se lievitti pelkoja hetkeksi, mutta nyt ne pelot alkaa taas nousta pintaan. Olen vaan todennut, että niiden pelkojen kanssa on vaan jotenkin pakko oppia elämään. En tiedä oliko tässä nyt mitään apua. Mutta halusin vaan sanoa, että pelot keskenmenon jälkeen on ihan normaaleja ja keskenmenoista huolimatta myös onnistuneet raskaudet on mahdollisia.
 8. @Doremifa Munkin näytöllä alempi on selkeämpi. Ootko kokeillut jotain toista testiä?
 9. @Doremifa väriä näkyy!
 10. Katris, toivotaan laadun heikkenemistä ja sitä, että meillä molemmilla on vauvanalut tiukasti kiinni (Se mun dpo 16 apteekin oma näytti tältä https://aijaa.com/9qO6kE ja tossa nyt kuitenkin oikein hyvä viiva)
 11. Katris, mulla pc:n kanssa sama. Edellisellä kerralla sain dpo 15 pc:llä tasavahvat viivat ja nyt tulee selvästi vaaleampia. Mulla näytti tänään tältä https://aijaa.com/2pX86L siitä ekasta pc:stä mulla ei ole kuvaa. Mutta hyvin näyttää sulla vahvistuneen!
 12. Katris, toi testi on varmaan pc? Mun kokemuksen mukaan se antaa tosi vaaleita viivoja, ainakin verrattuna muihin testeihin. Plussasin nyt perjantaina dpo 16. Apteekin omaan tuli vahva viiva ja pc:ssä viiva oli semmonen hailakka, ihan selvä viiva se oli ja hiukan vahvempi kun toi sun, mutta kuitenkin selvästi vaaleampi kuin toisessa testissä. Ja joo eri testien viivoja ei kannattaisi vertailla. Senpä takia testasin tänään uudelleen pc:llä, viiva on kyllä vahvistunut, mutta silti se on edelleen vaaleampi kuin se apteekki oman viiva.
 13. Ekalla kerralla 18h. Toisella kerralla ehkä 3 sekuntia, vedet meni siis samalla kun vauva syntyi.
 14. Ei istu suuhun oikein mitenkään, 4. Mette?
 15. Onnea @Ewwwie!