Pia

Jäsen
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Pia

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tyttö ja poika täälläkin, ei identiiset siis
 2. Täällä piipahdus teki taas hyvää vauvakuumeelle Ihania kuvia taas kerran
 3. Paljon onnea Tiitiäiselle! Oli aika samankokoiset meidän pikkuisen kanssa. Tuli kauheasti muistoja mieleen ja tippa linssiin
 4. Me käytiin muskarissa kun lapset olivat pienempiä. Oli kuulkaas äidille oivaa hauisharjoitusta kun nostelet kahta laulun tahdissa ja kannat ympäriinsä. Kannattaa aloittaa kun lapset ovat pieniä että lihakset ehtivät kehittyä mukana Vauvauinti meidänkin piti aloittaa mutta jostain syystä se sitten jäi. Nyt ollaan kyllä käyty lasten kanssa uimassa ja se on ihan mukavaa. Rytmit on meillä olleet myös sairaalasta lähtien ihan samat ja yöt on nukuttu hyvin.
 5. melkein 20 kiloa tuli, lähtivät kyllä aika nopeasti, synnäriltä lähdettäessä ei tainnut olla enää kun 5 kg jäljellä.
 6. tässä meidän lapsukaiset, ikää kuvissa n 2 kk Herra Neiti
 7. Juu, käsipumput on kyllä ihan syvältä. Sähköinen ehdottomasti jos meinaat vähänkin enemmän pumpata. Mulla oli käytössä tuo Medelan pumppu, niitä saa tosiaan prismastakin, hinta oli muistaakseni 67 euroa. Sitä pitää vaan aika varovaisesti käsitellä, onnistuin tiputtamaan omani pöydältä lattiaan ja se hajosi välittömästi. Mies sai sen väliaikaisesti korjattua, mutta jouduin kyllä toisen lopulta ostamaan.
 8. Voi Ninja kun kuulosti tutulta. Kun sitä edelleen kokee kuuluvansa enemmän lapsettomien puolelle kun vauvaketjuihin. Edelleenkin koen itseni lapsettomaksi, vaikka kaksi ihanuutta onkin. Ja niin kun Ninja sanoi, se on tehnyt minusta sellaisen kun olen, joten ehkä se tosiaan oli tarkoitus että sen p*skan kävi läpi. Edelleenkin huomaan laskevani kiertoa ja tärppipäiviä, vaikka tällä hetkellä ei lisääntyminen ole ajankohtaista ja tiedän että luomuna ei mitään tapahdu. Säästypähän rahaa ehkäisystä, jos suotte hieman hirteishuumoria. Mä olin ihan suunnattoman vihainen silloin kun sain keskenmenon. Vihasin koko maailmaa, jumalaa ja kaikkia muitakin. En ymmärtänyt miten voi kaiken läpikäymisen jälkeen, kun vihdoinkin tulee se odotettu plussa, niin se riistetään pois. Miksi just meille, miksi ei niille jotka raskautuvat helposti ja vahingossa? (okei, nyt täytyy lisätä että en kyllä toivo km kenellekkään, niin kauhea kokemus se on ja tuo teksti särähti vähän omaankin korvaan.) Luulen että silloin kävi lopullisesti läpi kaiken sen tuskan jonka lapsettomuus oli padonnut sisääni, se puhdas raivo kyllä puhdisti mielenkin. Kyllä mä kans kiellän itseäni olemasta turhautunut kun yön aikana nouset sen nn kerran hyssyttämään lasta takaisin uneen. Ei saa olla väsynyt ja vihainen, tätähän siinä haettiin. Totuushan on kuitenkin se että kaikki väsyvät ja turhautuvat joskus, ihmisiähän me kaikki vaan ollaan. Suurimman osan ajasta kuitenkin on sydän pakahtua rakkaudesta.
 9. Toisen huomioiminen aina kun mahdollista, ja puhua asioista silloin kun joku ärsyttää!
 10. Meillä aloitti lapset päiväkodissa tammikuussa. Ovat noin 7 tuntia siellä päivittäin. Muuten eivät ole olleet muualla hoidossa, tuntuu että nykyään aikaa on niin vähän työpäivän jälkeen. Kotona ollessa olisi varmaan tehnyt ihan hyvääkin jättää lapset illaksi isovanhempien hoitoon ja hoitaa parisuhdetta...
 11. Meillä lääkäri totesi. Määräsi Novalania ja hydrokortisonia vuoroviikoin. AUttaa ihan suht hyvin, poika vaan raapii tiettyä kohtaa jatkuvasti jjoten se kohta ei ehdi ikinä parantumaan. Vinkkinä, jos lapsella on vakuutus niin kannattaa pytää lääkäriltä rasvat reseptillä. Silloin saa rahat takaisin vakuutuksesta. Tuli mulle yllärinä...
 12. Meillä myös siittiöiden kanssa ongelmia. IVF-jonossa julkiselle, päätettiin kuitenkin hakutua yksityiselle hoitoon kun pää ei enää kestänyt odottelua (yritystä oli tuossa vaiheessa takana 3 vuotta, ilman ehkäsyä oltiin oltu 7 v) 1 ICSI, 38 rakkulaa, 26 munasolua, 15 hedelmöittynyttä -> 2 siirtokelpoista. 1 Kiinnittyi, mutta sain km rv 19+4. Silloin romahti maailma ja kovaa. 2 ICSI tehtiin heti km jälkeen, rakkuloita samanverran kun edelisessä, 15 munasolua joista 9 kypsää. 8 hedelmöittyi ja jatkoi jakaantumista. 2 siirrettiin ja loput meni pakkaseen. Kuten allekirjoituksesta selviää niin 4.1 2007 syntyi terveet ja ihanat kaksoset.
 13. Meillä on tammikuussa 2007 syntynnet kaksoset, tyttö ja poika. Meillä syötiin rintamaitoa pumpun voimin lähes vuoden, joten jos joku miettii rintapumpun käyttöä niin voi kääntyä luottamuksella puoleeni Tuli siihen laitteeseen tutustuttua ihan urakalla. On niin ihanaa kun lapset ovat jo isompia, mutta tavallaan kovin haikeeta. En kyllä myönnä kärsiväni vauvakuumeesta. Juoksujalkaa nuo menevät kotona, ja mitkään tavarat eivät ole enää turvassa...
 14. Kiireisenä sektiona virhetarjonnan vuoksi. Piti olla ihan suunnitteltu sektio, mutta synnytys käynnistyi vauhdilla ja jouduttiin sitten keskellä yötä leikkuriin.
 15. Mulla on takana keskenmeno helmikuussa -06. Tapahtui viikolla 19+4 ihan yllättäen. Kaikki oli ihan kunnossa np-ultrassa ja sydänäänet kuuluivat neuvolassa koko ajan. Seuraavana päivänä piti olla rakenneultra, mutta aamulla alkaneet supistukset työnsivät vauvan ulos puolessa tunnissa. Oli kyylä kuolleena jo tuossa vaiheessa eli jotain oli tapahtunut. Mitään syytä ei ikinä löytynyt. Vieläkin tuntuu tuo km vuosipäivä pahalta ja mietin usein meidän pientä enkeliä. Onneksi saatiin seuraavan raskauden myötä kaksi ihanaa ja tervettä lasta. Paniikissa olin kyllä koko sen raskauden.