Scarpetta

Aktiivijäsen
 • Content count

  1293
 • Joined

 • Last visited

About Scarpetta

 • Rank
  Addikti

Profile Information

 • Location
  Vantaa
 1. Tosi mielenkiintoista lukea näitä ja kiitos jennitykselle synnytyskertomuksesta. Mulla esikoinen oli perätilassa ja ulkokäännösyritys kuivui siihen, ettei lääkäri nähnyt ultralla varmaksi oliko napanuoraa kaulan ympärillä, joten ei uskallettu yrittää käännöstä. Olisin pitkän pohdinnan jälkeen halunnut synnyttää alakautta (luin paljon aiheesta silloin ja pohdin asiaa pitkään), mutta ikävä kyllä lantion magneettikuvauksessa selvisi, että lantio on sen verran ahdas että lääkäri suositteli turvallisempana vaihtoehtona suunniteltua sektiota. Olin aika pettynyt siitä, etten pääsisi kokemaan "luonnollista" synnytystä, mutta sektio sujui hurjan hyvin ja toivuin siitä nopeasti, joten mitään ei jäänyt siitä pahaa sanottavaa. Nyt sitten olisi toinen vauva tulossa syksyllä ja saa nähdä miten päin hän aikoo masussa oleskella loppuvaiheessa. Esikoisen kohdalla oli muuten niin, että olin itse aika varma jostain rv 32 eteenpäin, että vauva on perätilassa kun mielestäni ylhäällä tuntui selvästi jotain niin kovaa että sen oli pakko olla pää. Neuvolaterkat (2 eri), synnytyssuunnitelmaa kanssani tehnyt kätilö sekä neuvolalääkäri sen sijaan oli kaikki sitä mieltä, ettei ole perätilassa vaan rt:ssa. Itselläni oli kuitenkin niin selkeä fiilis perätilasta, että onneksi sain lopulta lähetteen ultraan ja näinhän se sitten oli että oma olo oli oikea. Tuossa valossa aion kyllä tälläkin kertaa pitää pääni jos itsestä siltä tuntuu ja mennä tarvittaessa vaikka yksityiselle ultraan että asia selvää (tosin luultavasti pääsen tarvittaessa polillekin ultraan jos epäilyksiä on, kun esikoisen kohdalla kävi näin), koska yllätysperätila ei olisi kovin mieluisa juttu varsinkin nyt, kun on selvitetty lantion olevan ahdas. Toivoisin kyllä kovasti, että tämä vauveli ymmärtäisi olla pää alaspäin ja saisin kokea alatiesynnytyksen.
 2. Kiva lukea näitä kokemuksia. Olemme lähdössä 1 v 7 kk ikäisen poikamme kanssa Thaimaahan parin viikon päästä ja vietämme ensimmäisen viikon Khao Lakissa ja toisen Phuketin Kata Beachilla. Voin tulla sitten kertomaan kokemuksia .
 3. Toiveissavauva, hurjasti onnea ja tarrasukkia! Mun tämän aamuinen testaus osoittaa hyvin sen, miten eri lailla eri testeissä viivat vahvistuu. Tässä kuvassa siis tänä aamuna (dpo 17) tehdyt digi ja vertailun vuoksi One Stepin liuska 25 mIU herkkyydellä. Yllättävän haalea viiva One Stepissä, vaikka Pregcheckin liuskat on näyttäneet lähes tasavahvoja viivoja jo muutamana aamuna. Digi näyttää ihan oikein, koska oviksesta on nyt 2 viikkoa ja 3 päivää.
 4. Tähtitomulle isosti onnea vahvoista viivoista! Kyllä nuo viivat sellaisilta näyttää että kemiallinen lienee ainakin jo aivan pois suljettu vaihtoehto . Josko nyt uskaltaisit lokakuisiin?
 5. Dpo 9 illalla oli jotain haamujen esiäitiä havaittavissa kauan testiajan jälkeen, mutta dpo 10 jo vähän selvempää haamua. Varsinaiseksi plussaksi kutsuisin ehkä dpo 11 viivaa, vaikka haalea oli sekin vielä.
 6. Onnea Marie ja Mielikettu! Minäkin liityn plussanneiden joukkoon, kaipa sitä nyt jo uskaltaa uskoa että raskaana ollaan . Huvittavaa, että just kun nyt oli eka kiero etten kirjaillut oireita tänne niin sitten se plussa pätkähti . Toisaalta oireita ei ole paljoa ollutkaan, joten eipä niissä olisi paljon kirjaamistakaan. Nyt tosin vasta dpo 11 mutta illalla tehty Pregcheck antoi kyllä jo aika selvän plussan (kuva Plussa vai ei -ketjussa odotuspuolella).
 7. Tulin vielä postaamaan tämän illan tikun dpo 11, aika hurjasti vahvistunut eilisestä .
 8. Tähtitomu, näyttää tosi hyvältä, plussaa pukkaa. Lämpimät onnittelut!
 9. Tuosta vielä missä ne testit marketissa sijaitsee: Pregcheckit ja rfsu:t (eli nämä mitä saa marketeista) ovat oman kokemukseni mukaan K-kaupoissa kempparihyllyllä eli siellä kortsujen vieressä, mutta S-kaupoissa luontaistuotehyllyssä. Meni nimittäin itselläni aika kauan kun Prismoissa ja S-marketeissa etsin niitä aina kempparihyllystä ja ihmettelin kun ei ole, kunnes joku ystävällinen vaukkari vinkkasi etsiä luontaistuotehyllystä. En tajua mikä logiikka tuossa on, ei ne musta luontaistuotteisiin ja vitamiineihin kyllä kuulu. Omaa kokemusta testeistä nyt kun hentoa plussaa on parina päivänä (dpo 10-11) tullut: ensimmäisenä sain jonkinlaista haamua selkeimmin näkyviin One Stepin herkkiin liuskoihin (10 mIU), siinä näkyi jo dpo 9 jotain viivaksi tulkittavaa, mutta ne tuntuu myös yllättäen vahvistuvan hitaimmin (samaa kokemusta olen lukenut muilta). Toisaalta nuo One Stepin herkät liuskat antaa suht helposti myös vääräksi tulkittavaa tulosta, kun niihin on monet itseni lisäksi saaneet ihmeellisen värileviämän siihen mihin testiviivan pitäisi tulla. Näitä on siis tullut negakierroissa ja nyt tuli yksi myös tässä plussakierrossa, tosin kyllä ne nyt näyttää ihan oikean plussan enemmän viivana eikä sellaisena epämääräisenä värileviämänä. Pregcheck ja Apteekin oma vaikuttavat omasta mielestäni luotettavimmilta, ja hivenen yllättäen niissä tosiaan näkyi tänä aamuna (dpo 11) paljon selkeämmät viivat kuin One Stepissä, vaikka niiden herkkyys on ymmärtääkseni vain 25 mIU.
 10. Kiitos ihanaiset, toivotaan tosiaan että viiva vahvistuu. Pc:n liuskalla nyt illalla oli jo aavistuksen vahvistunut: Tähtitomulla näyttää hyvin vahvistuvan viiva, paljon tarrasukkia matkaan!
 11. Vilhelmiina83, ihan selkeä plussa, onnea! Mikä sulla on dpo vai onko tiedossa? Itse sain nyt päivällä rfsu:n testiin hiukan haaleamman, mutta livenä näytti vahvemmalta kuin kuvassa: http://aijaa.com/ZiKkSD MieliKetulla myös tuo viimeisin on selkeä plussa, onnea! Toivottavasti päästään lokakuisiin molemmat, mulla on vielä vähän arpomista tässä...
 12. MieliKettu, kyllä mä näen sun kuvassa haamun...
 13. Näkeekö joku tässä jotain? Dpo 10 ja aamupissasta, testinä One Stepin herkkä liuska. http://aijaa.com/U4pHsx http://aijaa.com/BfFQno
 14. Arya, mulla on ollut tuota samaa pari kertaa Sofin one step -liuskoissa eikä tarkoittanut mitään, mutta ei kyllä noin selkeästi ollut. Varsinkin tuossa alemmassa on sulla ehkä selkeämmin etenkin alareunassa nähtävissä "viivan tapaista alkua", toivotaan parasta .
 15. Heippa pitkästä aikaa! Mulla on menossa nyt dpo 5 ja toiveet meinaa olla korkealla tämän kierron suhteen kun makkarihommia tehtiin aiempaa ahkerammin oviksen aikoihin, mutta yritän nyt olla kyttäämättä (ja keksimättä?) sen kummempia oireita kun ne ei ole ennenkään tarkoittaneet mitään. Onneksi työelämä pitää tällä hetkellä sen verran kiireisenä ettei 24/7 ehdikään kuumeilla. Jännät paikat nyt ainakin MieliKetulla ja Mariella, toivottavasti tulee molemmille plussat tästä kierrosta! Plussatuulia muillekin!