Misa

Jäsen
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

About Misa

  • Rank
    Tavis
  1. Vikana iltana ennen synnytystä, viikkoja 39+2 ja tänään 6 päivää synnytyksestä. Farkut menee jalkaan mutta muffinssi-ilmiö vyötäröllä. Kyllä tämä tästä
  2. Carriwellin pehmoimetysliivit meni vaihtoon. Tosi pienet oli. Arvoin S ja M koon välillä ja nyt meni L-koko tilaukseen. Kuvista en myöskään hoksannut että nuo liivit olivat sellaista sairaalakalsarimateriaalia. No varmasti mukavat kuitenkin kun saa sopivat.
  3. Tilasin pehmoimetysliivejä kahdet, kun ei sitä tulevaa kokoa voi niin vielä ennustaa niin eiköhän tuollaiset nyt ainakin alkuun toimi. http://www.vekaravintti.fi/store/index.php?main_page=product_info&cPath=5_10&products_id=231 Ei paha hinta!
  4. Olin kärsimätön ja jo 10 dpo tuli ihan haaleista haalein plussa. Piti sitten testata vielä seuraavana päivänä ja samaa näytti.
  5. Yleensä himon kohteena turkkilainen jogurtti, rahka, piimä, viili. Eilen jostain syystä ostoskoria koristi punaiset ruoat, mansikoita oli saatava ja rasia meni kertaheitolla kitaan kun sai kengät potkittua jaloista.
  6. Oisinkohan joskus 10-12 välillä ottanut äitiysfarkut käyttöön, nyt viikolla 21 on jo vaikka mitä alaosia hankittu. Yhdet vanhatkin housut menee mutta puristaa ja jättää näkyvän makkaran. Paidoista menee onneksi vielä kaikki vanhat.
  7. Käytin normisti kokoa 27/34 mutta vyötärön kanssa sai olla tarkkana kun mulla on lonkkaluut siinä kohdin mihin vyötärö tulee. Nyt sitten mammafarkuissahan tuota ongelmaa ei ole Jee! No tilasin Mamalicious perussuorat tummat farkut kokoa 27 ja niitä sai kaventaa sentin kauttaaltaan sisäsaumasta, tuli oikein buenot. Tilasin sitten samaa merkkiä mustat pillifarkut kokoa 27 niin eipä menneet kunnolla jalkaan kun oli niin kireät polvien kohdalta. Sama toistui koossa 28. Ja mulla on muka laihat kintut... Palautukseen meni, molempien mukana tuli ilmaiset onesize äitiystopit jotka toki pidin Huutonetistä hankitut HM Mama farkut kokoa 38 on taasen vähän liian pienet.
  8. Rv 19 alkoi sisältäpäin kutittelemaan lentokoneessa. Ehkä sitä ennenkin oli jo jotain liikettä mutta tosta olin varma, sama kutittelu ja samassa kohdassa navasta alavasemmalle toistuu nyt päivittäin, etenkin aamupäivisin
  9. Mitähän tämä on... Viikon auringonoton jäljiltä navasta ylöspäin on linea negran kohdalla VAALEA viiva?!
  10. 21. viikko alkoi ja finnit ovat lähes poissa! Tilanne oli ihan toivoton joskus 12-15 viikkojen kohdilla, kaula ja niskakin kukki. Liekö sitten viikon aurinkokuurilla osuutta asiaan. Tissiväli on kyllä näpyillä vieläkin.
  11. Tissit oli tosi kipeät varmaan jo ovulaatiosta alkaen, menkkamaista aika kovaa kipua rv 4-6, repivä kipu alavatsassa aivastaessa tai yskiessä rv 6-9. Nenä tukossa vieläkin ja verta tulee aamuisin niistäessä, nyt rv 19. Niin ja lämpöä oli 37,2 ainakin rv 6-9, nyt taas normi 36,5.
  12. Mahan päältä ultrasivat Jorvissa vastoin kaikkia odotuksia ja hyvin näkyi otus niinkin