Jennyfer

Aktiivijäsen
 • Content count

  366
 • Joined

 • Last visited

About Jennyfer

 • Rank
  Aktiivi
 1. Aikaisemmin jo kerroin täällä että meillä on hankittuna Stokken sleepi mini. Nyt vauva on viimein syntynyt ja on ehtinyt kuukauden sängyssään loikoilla. Olemme olleet tosi tyytyväisiä sänkyyn. Niin ihanan näppärä pieni pesä pienokaiselle. Me kuletamme joka päivä vauvaa sängyssä eri puolelle taloa.. Suosittelen
 2. Pearl ne käsittääkseni jaettiin kanta-asiakkaille, ei siis automaattisesti kaikille. Oli voimassa vain yhden päivän ajan mutta esim tekstiilisetti oisko ollut siihen Newborniin oli ja on ihan yleisesti kaikille tarjouksessa.
 3. Me ollaan aivan hurahdettu Stokken tuotteisiin. Meillä on Stokkelta sänkyinä Sleepi ja Mini, hoitopöytä ja eilen tuli tilattua Kodin Ykkösen -40% setelillä Tripp Trapp
 4. näppis, meille tulossa valkoiset keinonahkaiset vaunut. Itsekkin pohdiskelin että kuumuuko tai kylmyykö keinonahka mutta kuulemma ei. Baby ei ole vielä syntynyt joten ei ole päässyt testailemaan mutta päädyin kuitenkin siihen lopputulokseen että ovat tosi suositut vaunut joten pakkohan niiden on olla hyvät Myyjä sanoi että ainoa tilanne missä keinonahka voi vahingoittua on jos esim vaunun kuomu on ylhäällä ja siihen jäätyy ihan kunnon jää päälle ja sitten räväyttää sen kuomun alas. Tietysti se nyt voi vahingoittua liiasta kosteudestakin mutta sitä vartenhan on sadesuoja.
 5. Mulla on kans ollut muumilimsa kausi Tähän mennessä kaikki mieliteot on olleet suht terveellisiä, nyt kuitenkin mielessä pyörii kokoaika rommirusinajäätelö.
 6. Itkin eilen tv-ohjelmaa katsoessani missä koira osasi laittaa valot päälle ja pois päältä. Oli siis tälläinen vammaisen avustuskoira.
 7. Alustavasti mietitty että vanhemmat, isovanhemmat, sisarukset puolisoineen ja lapsineen, kummit, pari ystävää ja minun puolelta tätini ja setäni (pidetään heihin paljon yhteyttä muutenkin kun taas miehen tätejä emme näe juurikaan koskaan).
 8. Mä kuorsaan tosi tosi paljon eikä ihme näillä risoilla. Mies on kertonut että lopetan kun silittää selästä tai päästä vähäsen Onhan niitä apteekissa kaiken maailman suihkeitakin kuorsaukseen mutta ei ole kokemusta niistä.
 9. marjatta mä niin tiedän tuon tunteen kun pitää miettiä ruokia mikä on "kiva oksentaa". Ihan alkuun ei tehny mieli syödä yhtään mitään ja joka ikiseen ruokaan tuli kammo. Juuri samoin kun marjatalla että yhtä ruokaa aina kerran tai pari. Suolakeksejä yritin välillä syödä, päärynämehusta tykkäsin, liha oli ehdoton nounou, samoin peruna - tuli oikein kammo perunaan. Jäiset mansikat oli hyviä. Nytten kun huonovointisuus on osittain hellittänyt on hedelmäpiltit pop, päärynä ja mango. Banaania aamupalaksi, päivällä maistuu kaupan kanahampurilaiset, viinirypäleet, salaatit... siinäpä se, hyvin yks toikkoista
 10. Voi vitsit, tosi hienot. On siinä saanut askarrella
 11. Ooh onko noi Ninjan reinot itse tehty vai mistä hommattu? Yritin klikata kuvaa suuremmaksi mutta sen verran pieneksi jää ettei näe kunnolla
 12. Mulla on nyt viikkoja 22 ja sellainen jonkin moinen kumpu olemassa. Millainen maha sitä nyt näillä viikoilla voi olla. Sen huomaa mut ei se mitenkään tajuton ole. Mies sitten yhtäkkiä tuijottaa suihkussa: Siis, siis, siis, sun maha, sehän on ihan tajuton! Minä siihen että jaa, no onhan se vähän kasvanut mutta eihän tää vielä mitään ole. Mies: eihän se tuosta nyt enää kasva! -no kasvaa kasvaa, siitähän tulee ihan järkyttävä pallo (näytin siinä sitten että minkä kokoinen suunnilleen). Mies oikein naureskelee: eei, miten sää noin luulet, ei ne mahat tuosta isompia oo. Seuraava 5min kiivasta väittelyä siitä että kyllähän se maha vielä tästä kasvaa- eihän se todellakaan kasva. (mä en tosiaan tiedä missä maailmassa mun mies on elänyt ). Vähän ajan päästä hirveää hykertelyä. Kysyn että no mitä nyt? -Sun tissit. jepjep -.-!
 13. Mä kauhulla lueskelen näitä teidän kirjoituksia. Olen itse nyt raskaana (viikkoja 22) ja valmiiksi jo murehdin siitä että jos lapselleni tulee atooppinen iho. Kärsin itse tuosta koko lapsuuteni. Lisäksi riesana oli sata briljoonaa eri allergiaa joka ei yhtään auttanut tilannetta. Nykyään saan pidettyä oman ihottumani aika hyvin kurissa. Tuntui että mulla lapsena kaikki mahdollinen vaikutti ihoon. Lika (siis ihan hetkittäinen mitä nyt vaikka ulkoa leikkiessä tarttui), pesuaineet, epämiellyttävät kankaat, mustat vaatteet (en muuten tiedä mikä siinä on mutta menee käsitaipeet ihan verille jos on tiukka musta pusero), liian lämmin huoneenlämpötila ja ihan varmasti just home ym ym. Tarhassa tilanne vain paheni. Sain esim todella paljon ihottumaa jos istuin tietyn tarhantädin sylissä... myöhemmin selvisi että hänellä oli kotona kissa ja reagoin siihen.
 14. Itse tilasin oman äitiystakkini Asokselta