kenkuli

Jäsen
  • Content count

    40
  • Joined

  • Last visited

About kenkuli

  • Rank
    Tavis
  1. Täällä voi käydä katsomassa miltä oma painonnousu näyttää odotusaikana.
  2. On niitä, oikeasti, ainakin yksi perhe lähisuvussa. Kieltäminen kuulemma jättää traumoja ja saati sitten se että kieltäessa korotetaan ääntä tai sanotaan tiukkaan sävyyn. Tässä casessä tarkoitus oli minun kieltää kaikkia mukeloita, omaa ja sukulaismukeloa, mutta viesti meni perille vain yhdelle, sille jota muutenkin kielletään kun mennään tietyn rajan yli. Sukulaismukelolle sitten myöhemmin sanottiin tyyliin " "kenkuli"-tadille tulee paha mieli jos sinä juokset olohuonetta ja keittiötä ympäri ja ei ole oikein kivaa että sohvalla hypitään"... Eskari odottaa syksyllä, kauhulla aattelen miten nuo RistoPekkaEeverit sopeutuu ryhmään...
  3. Aapo 7+ , sopisi hyvin meidän tytön mahdollisen pikkuveljen nimeksi. Mies tosin ei tykkää, sille tulee mielee heti että Aapo=Hoopo (meidän "murteella" siis tarkoittaa vähän samaa kuin hömelö, höppänä) Mites nimpparisankari Viljo?
  4. Palapeleissä nuo ikäsuositukset ovat vähän niin ja näin. Meillä tyttö aloitti 4 palan palapeleistä tosi pienenä ja 3 vuotiaana teki 6-8 vuotiaiden palapelejä. Äitiinsä vissiin tullut, minä pistelen 1000 palan palapelin kokoon parissa päivässä muiden kotihommien ohessa.
  5. Mies polttaa, tosin lopettamislääkkeet odottavat kaapissa.
  6. Lähipiiristä löytyy vastaava "lässyttäjä", äidille tulee vaan aina paha mieli jos rakas-RistoPekkaEevertti tekee pahaa tai rikkoo. Tämän perheen kyläreissut ovat jokseenkin rasittavia, tosin minä karjaisen jos meillä sohvalla hypitään tai juostaan taloa ympäri niin että matot on rullalla (jos meno on niin hurjaa että on vaara loukata itsensä). Se mikä tässä vaan harmittaa että se on meidän tyttö joka pysähtyy käskystä ja RistoPekkaEevertti jatkaa riehumistaan ja seuraavaksi saankin selittää miksi RistoPekkaEevertti saa tehdä noin ja tyttöni en...
  7. 3 vkon ikäisestä on ollut yksi tietty unilelu käytössä, nyt ikää melkein 6 v. (Samanlaisia unileluja on hankittu 5 kpl että kestävät vaikka teini-ikään asti )
  8. Niilas, 6 (olen perinteisten nimien kannattaja) Meidän mummulassa oli Vilppu niminen hevonen ja vielä jatkaakseni, Riku on koiran nimi (tiedän 3 suomenpystykorvaa nimeltään Riku ) Mitäs tykkäätte nimestä Eelis?