Doremifa

Aktiivijäsen
 • Content count

  2922
 • Joined

 • Last visited

About Doremifa

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

676 profile views
 1. Muistaakseni aamulla puoli kymmenen aikaan huomasin säännölliset supistukset, sairaalaan lähdettiin iltakymmenen aikaan ja tyttö syntyi seuraavana aamuna yhdeksän aikaan. Eli aika tarkalleen vuorokausi meni.
 2. Suositelkaa meille matkakohdetta! Me ei olla yhtään innokkaita suunnittelemaan matkoja, mutta nyt keväällä olisi kyllä oikea aika tehdä jotain sellaista, mitä ei voi tehdä enää pitkään aikaan sitten kun vauva syntyy. Meillä on 5-vuotias esikoinen, joka pärjäisi jo vähän hankalammassakin maastossa ja jaksaisi kävellä hiukan pidempiäkin matkoja. Kaupunkilomalle pystyy lähtemään vauvan ja rattaiden kanssa, mutta luontonähtävyyksiin tai johonkin vanhoihin linnoihin ei niin helposti vauvan kanssa pääse. Keksikää missä meidän kannattaisi käydä nyt kun vielä voi! Mieluiten paikka joka on lapsen ja raskauden kannalta turvallinen ja jossa ei ole inhottavia elukoita eikä erikoisia tauteja. Madeiraa ja Azoreita olen miettinyt, Islantikin on joskus ollut haaveena.
 3. En löytänyt tällaista keskustelua, joten perustin uuden. Tänne saa suositella tai pyytää suosituksia sopivista matkakohteista. Erityisesti lasten kanssa tai raskaana matkustamista ajatellen.
 4. Toivottavasti kukaan ei ottanut mun kommenttia niin, että ajattelisin tämän aiheen olevan sellainen mitä pitäisi hävetä ja vaieta En todellakaan tarkoittanut sitä niin. Hienoa että puhutaan avoimesti ja jaetaan vertaistukea! Ihan vaan ajattelin ystävällisesti tiedottaa, jotta kukaan ei tietämättään kirjoittaisi julkisesti sellaista, mitä ei ollutkaan tarkoittanut julkiseksi (terveys- yms. asiat kun ovat yleisesti ottaen monelle sellaisia). Kun kirjautuneena foorumilla ei näe, mitkä osastot ovat pelkästään foorumin jäsenten luettavissa ja mitkä kaikkien.
 5. En tiä onks tää ihan turha huomio, mutta tää keskustelu näkyy sitten kenelle tahansa googlaajalle. Mietin vaan kun puhutaan henkilöistä jotka kohta osaa itsekin lukea.
 6. Kolmestaan asutaan omassa rivitalokaksiossa ja ahdasta on. Ensi vuonna olisi tarkoitus rakentaa omakotitalo neljällä makuu-/työhuoneella. Sitten saisi perhekin kasvaa!
 7. Suurin este tässä on liian pieni asunto. Ja kun seuraavaa asuntoa ei voi kovin kepeästi hankkia, kun se määrää sitten mihin kouluun tyttö menee ja siellä sitten asutaan niin kauan kunnes koulu on käyty (koulun vaihtaminen olisi kamalaa). Tähän kaupunginosaan ei haluta jäädä, mutta me ei osata päättää, mihin muutettaisiin... Mut kai tässä mahtuisi neljästäänkin asumaan ainakin siihen asti kunnes vauva alkaa liikuskella... Kiva muuten saada uusia tänne, tää on ihanan asiallinen ja kannustava foorumi. Sitten kun on keränny 10 viestiä niin pääsee noihin klubeihin, jotka on aktiivisempia. Toivottavasti pääset liittymään suoraan odotusklubiin!
 8. Meidän tyttö on jo 4-vuotias ja on jo ainakin vuoden kovasti kaipaillut pikkusisarusta. Oli vaan niin jäätävä uhmaikä, että en pariin vuoteen uskaltanut edes ajatella toista lasta. Ja nyt kun uhmaikä on ohi, niin on hirveesti töitä ja pitäis valmistua ja rakentamishaavekin olis... Ei se oikea aika taida tulla ikinä tällä menolla.
 9. Ihan lupaavalta kuulostaa, toivottavasti testi näyttäisi kohta plussaa! Meilläkin meni eka yrityskierto ensin vähän ujostellen, kondomi jätettiin vaan kerran pois. Toisessa yrityskierrossa uskallettiin jo olla kokonaan ilman, mutta siitä alkanut raskaus meni kesken. Kolmannella kerralla sitten yritettiinkin jo ihan tosissaan ja siitä saatiin pysyvä plussa. Tällä hetkellä taitaa olla taas vähän tällainen siirtymiskausi meneillään... Erittäin säntillinen kondomin käyttö on lipsunut varmojen päivien menetelmän puolelle ja nyt mietityttää, olisiko jo aika antaa toiselle lapselle lupa tulla...
 10. Pistetäänpäs ylös yksi hauska leikki. Järjestimme tytön kanssa arpajaiset. Valittiin tavarat palkinnoiksi ja kirjoitettiin lapuille perheenjäsenten ja pehmolelujen nimiä. Sitten arvottiin, kuka voitti minkäkin palkinnon. Tämä leikki syntyi siitä, kun yritin havainnollistaa tytölle, mitä tarkoittaa arvonta!
 11. mimotuksen kriteereistä tuli ekana mieleen tuo Sadelma ja sitten myös Selinda. (Onneaaaaaa!!)
 12. Elflady, kyllähän sitä voidetta melkoinen truuttaus meni, mutta onneksi ei ollut kuin sellaista tavallista Erisania. Loma on vissiin tehnyt tehtävänsä, kun pystyy välillä pitämään hermonsa aisoissa!
 13. Laitetaanpa ylös tytön tämänpäiväinen leikki. Hän lukittautui vessaan, täytti lavuaarin vedellä ja pursotti sekaan mun kosteusvoidetta. Päätin olla suuttumatta asiasta ja leikki olikin aika hauska. Voide kellui vedessä pieninä pötköinä ja ne olivat kaloja, joita tyttö yritti pyydystää ja litistää. Sitä voisi leikkiä joskus uudestaankin. Miehen kummipojan kanssa leikittiin joskus myös veneleikkiä kelluttamalla herneenpalkoja lavuaarissa. Se jaksoi viihdyttää pitkään.
 14. ^ Ennen laitettiin paljon noita Raamatusta otettuja nimiä. Batseba oli kuningas Salomon äiti ja Jafet oli Nooan poika. Nykyään onkin sitten muodissa tuo Nooa, mikä olis ainakin mun lapsuudessa kuulostanut vielä erikoiselta!