Doremifa

Aktiivijäsen
 • Content count

  2648
 • Joined

 • Last visited

About Doremifa

Recent Profile Visitors

450 profile views
 1. Kolmestaan asutaan omassa rivitalokaksiossa ja ahdasta on. Ensi vuonna olisi tarkoitus rakentaa omakotitalo neljällä makuu-/työhuoneella. Sitten saisi perhekin kasvaa!
 2. Suurin este tässä on liian pieni asunto. Ja kun seuraavaa asuntoa ei voi kovin kepeästi hankkia, kun se määrää sitten mihin kouluun tyttö menee ja siellä sitten asutaan niin kauan kunnes koulu on käyty (koulun vaihtaminen olisi kamalaa). Tähän kaupunginosaan ei haluta jäädä, mutta me ei osata päättää, mihin muutettaisiin... Mut kai tässä mahtuisi neljästäänkin asumaan ainakin siihen asti kunnes vauva alkaa liikuskella... Kiva muuten saada uusia tänne, tää on ihanan asiallinen ja kannustava foorumi. Sitten kun on keränny 10 viestiä niin pääsee noihin klubeihin, jotka on aktiivisempia. Toivottavasti pääset liittymään suoraan odotusklubiin!
 3. Meidän tyttö on jo 4-vuotias ja on jo ainakin vuoden kovasti kaipaillut pikkusisarusta. Oli vaan niin jäätävä uhmaikä, että en pariin vuoteen uskaltanut edes ajatella toista lasta. Ja nyt kun uhmaikä on ohi, niin on hirveesti töitä ja pitäis valmistua ja rakentamishaavekin olis... Ei se oikea aika taida tulla ikinä tällä menolla.
 4. Ihan lupaavalta kuulostaa, toivottavasti testi näyttäisi kohta plussaa! Meilläkin meni eka yrityskierto ensin vähän ujostellen, kondomi jätettiin vaan kerran pois. Toisessa yrityskierrossa uskallettiin jo olla kokonaan ilman, mutta siitä alkanut raskaus meni kesken. Kolmannella kerralla sitten yritettiinkin jo ihan tosissaan ja siitä saatiin pysyvä plussa. Tällä hetkellä taitaa olla taas vähän tällainen siirtymiskausi meneillään... Erittäin säntillinen kondomin käyttö on lipsunut varmojen päivien menetelmän puolelle ja nyt mietityttää, olisiko jo aika antaa toiselle lapselle lupa tulla...
 5. Pistetäänpäs ylös yksi hauska leikki. Järjestimme tytön kanssa arpajaiset. Valittiin tavarat palkinnoiksi ja kirjoitettiin lapuille perheenjäsenten ja pehmolelujen nimiä. Sitten arvottiin, kuka voitti minkäkin palkinnon. Tämä leikki syntyi siitä, kun yritin havainnollistaa tytölle, mitä tarkoittaa arvonta!
 6. mimotuksen kriteereistä tuli ekana mieleen tuo Sadelma ja sitten myös Selinda. (Onneaaaaaa!!)
 7. Elflady, kyllähän sitä voidetta melkoinen truuttaus meni, mutta onneksi ei ollut kuin sellaista tavallista Erisania. Loma on vissiin tehnyt tehtävänsä, kun pystyy välillä pitämään hermonsa aisoissa!
 8. Laitetaanpa ylös tytön tämänpäiväinen leikki. Hän lukittautui vessaan, täytti lavuaarin vedellä ja pursotti sekaan mun kosteusvoidetta. Päätin olla suuttumatta asiasta ja leikki olikin aika hauska. Voide kellui vedessä pieninä pötköinä ja ne olivat kaloja, joita tyttö yritti pyydystää ja litistää. Sitä voisi leikkiä joskus uudestaankin. Miehen kummipojan kanssa leikittiin joskus myös veneleikkiä kelluttamalla herneenpalkoja lavuaarissa. Se jaksoi viihdyttää pitkään.
 9. ^ Ennen laitettiin paljon noita Raamatusta otettuja nimiä. Batseba oli kuningas Salomon äiti ja Jafet oli Nooan poika. Nykyään onkin sitten muodissa tuo Nooa, mikä olis ainakin mun lapsuudessa kuulostanut vielä erikoiselta!
 10. Hei kertokaas antaako pc usein viivanpaikkoja? (Ihan vaan yleissivistyksen vuoksi kyselen...)
 11. Seralle ehdituksia: Elina, Emilia, Eveliina, Elea, Evianna, Isabella, Ilona, Johanna, Julianna, Kristiina, Katriina, Katariina, Kaarina, Loviisa, Lilia, Lilianna, Melina, Melinda, Marianna, Melissa, Mirella, Mariella, Minea, Miona, Matilda, Olivia, Sarianna, Silvia, Tuulia, Viola, Viivia, Vivianna, Vanessa
 12. ^Ihana oivallus nuo autokaupat! Siitä tulivat myös mieleeni netistä tulostettavat värityskuvat.
 13. Kauko olisi tosi ihana nimi, mutta siitä tulee heti mieleen kaukoputki, kaukolämpö, kaukomatka, kaukokiito... äh. Vielä ihanampi olisi Kaarlo, mutta ärrää ei uskalla nimeen laittaa, kun molemmilla on tuota vikaa ollut.
 14. Tarina on kyllä rytmiltään tosi hyvin nimeksi sopiva. Ovathan Taru ja Satukin nimiä, joten merkityskään ei haittaa.