Aihio

Aktiivijäsen
  • Content count

    89
  • Joined

  • Last visited

About Aihio

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 01/12/89
  1. meillä lääkärikäynnit on palkallisia, kunhan vaan esittää lääkärintodistuksen esimiehelle. Olen kertonut työyhteisössä avoimesti lapsettomuushoidoissa olemisesta ja suhtautuminen on ollut neutraalia tai positiivista. Muuten työn ja hoitojen yhdistelmä on ollut vähintäänkin haastava, työn luonteesta johtuen yhdistelmä on psyykkisesyä hyvin rasittava ja olenkin nyt toista viikkoa saikulla (lähinnä töissä ilmenevien) ahdistus- ja paniikkikohtausten vuoksi. Miten te muut terveys- ja sosiaalialan töissä olevat olette saaneet pidettyä pään kasassa?
  2. täällä yk2 kp9. clomit 2kpl kp3-7 ja gonal-f kp8-9. Tänään oli seurantaultra, jossa karvas pettymys. Limis vain 4mm ja folleja oli 1x11mm ja 3x8mm (yk1 kp10 4,5mm) ja follit 1x20mm ja 1x19mm). miten ihmeessä meni follien kasvaminen näin eri tavoin kuin ensimmäisessä kierrossa? gonalin pistäminen jatkuu nyt ainakin tiistaihin, jolloin ohjelmassa uusi ultra. En enään usko tähän kiertoon ollenkaan, alkaa muutenkin pelottaa tuo limakalvon heikkous. Mitä jos se ei reagoi mihinkään tukemisyrityksiin ja alkion kiinnittyminen on täysi mahdottomuus?
  3. Mulla oli ultra kp11 ja follikkelit oli silloin jo valmiin kokoisia, ovis olis menny ohi jos olisi ultrattu seuraavan mahdollisena päivänä kp14. Limis oli silloin noin 5mm, eli aika ohut, minkä vuoksi otetaan ensi kiertoon gonal f-pistokset. toivotaan vaan ettei mitään ensi kiertoa tule
  4. Oi, Emilia88:lla on jännät ajat! Pidetään peukkuja ja toivotaan parasta! Mulla dpo2 ja eilen alkaneet vatsavaivat jatkuvat vähän helpottaneina. Silti vähän epäilyttää jaksanko olla töissä vielä neljä tuntia. Millä ihmeellä sitä jaksaisi odotella, vielä melkein kaksi viikkoa testipäivään?
  5. Tänään oli seurantaultra. vasemmalla valmis 20mm folli ja oikealla melkein valmis 19mm, tänä iltana pistän pregnylin. huolehdin siis suotta, ei ollut päässyt ovis yllättämään Limis on vähän ohuenpuoleinen, minkä vuoksi ensi kiertoon otetaan mukaan gonal-f
  6. Ai niin, ovistesteistä vielä! Eilen aloitin testaamisen ja sain hyvin haalean viivan, ei vielä läheskään positiivinen. Oletin viivan olevan vahvempi tänään, mutta ei tullut viivaa ollenkaan! Olisikohan mahdollista että clomit on toimineet todella nopsaan ja oviulaatio onkin jo eilen ollut tuloillaan niin, että lh-huippu on kerinnyt menemään ohi aamuisin tehtyjen testien väissä?
  7. Hmm, tapahtuukohan tuolla munasarjoissa jotain, kun vatsa on todella turvoksissa ja muniksien kohdilta arka? Toivotaan, että siellä follit kypsyvät. Huomenna kontrolliultra, kovasti kyllä jännittää! Unet ja sitä myötä työssäjaksaminen on ollut vähissä kun on niin kamalat yöhikoilut. Kuumia aaltoja tulee pitkin päivää, ilman mitään säännöllisyyttä ja ne pahenevat yöllä
  8. Kerttunen, eihän siinä oo mitään järkeä odotella ihan mahdottomia aikoja että oma kierto käynnistyisi! Kuulostaa kyllä todella erikoiselta tommonen ettei vois muuta kuin "luonnolliseen" kiertoon ottaa clomeja, siinä lentäis minunkin mahdollisuuteni ikkunasta. Pisin oma "kierto" jonka e-pillereiden jättämisen jälkeen oli 264 päivää ja sekin päätettiin primolut norilla (teroja vastaava valmiste) ja nyt kolmannen primolut-kierron jälkeen aloitettiin clomit.
  9. oma räpellykseni: http://kuiskaakovempaa.blogspot.fi/ Muoks. Tosiaan, eihän tuo ole uusi, mutta eipähän ainakaan ole muuttunut odotus/äitiysblogiksi
  10. mites minä? ryhmäni on vielä "jäsen", mutta olen kyllä kirjoitellut suht aktiivisesti lapsettomuuskeskusteluissa...
  11. En löytänyt aiheesta keskustelua, siirätkää jos olen vain puusilmä tai siis onhan noita teroista ja lugeista keskusteluja, mutta näin yleisemmin progesteronista. Sain siis tiistaina kuulla että kolme viikkoa sitten otetuissa verikokeissa kävi ilmi, että mulla on progesteroni-tasot todella alhaiset, vain 1,75 (jotain mysteeri-yksikköä, hoituri ei sanonut yksikköä), kun vain postmenopausaalisilla naisilla on normaalitilanteessa alle 3. Hämmennystä lisää se, että samana päivänä sain mielestäni plussan ovistestiin, mutta miten se on mahdollista jos kerran ovulaation aikana proge-arvon pitäisi olla vähintään 20? Minkälaisia proge-arvoja muilla on / on ollut? Miten on hoidettu, jos ei ole muita hedelmöityshoitoja menossa?
  12. meillä ei ole vielä esikkoakaan, mutta oon kyllä vakaasti sitä mieltä että kakkonen sais tulla parin vuoden päästä ensikoisesta. Vaikka ajatus kahdesta tai useammasta lapsesta tuntuu vielä tällä haavaa hiukan oudolta (=miten sitä voi ihminen rakastaa useampaa kuin yhtä niin mielettömästi, ja riittääkö sitten aika ja jaksaminen kaikille lapsille on ne ajatukset jotka on lähinnä mielessä), on meille ehdottomasti tulossa vähintään ne kaksi lasta. "Järkisyynä" se, että oon vaan huomannu ainoiden lapsien ja sisaruksiaan huomattavasti (noin 10v) nuorempien ihmisten vaan olevan vähän haastavampia aikuisia kuin ne joilla on sisaruksista ollu kaveria ja seuraa lapsena. Eli tavallaan että sisarukset "kasvattaa" toisiaan toimimaan enemmän myös muut huomioon ottaen. Omasta kokemuksesta varsinkin tiiviissä parisuhteessa eläminen ensimmäistä kertaa elämässä on aika haasteellista kun kumppanilla ei oo lapsuudesta kokemusta ja "tietotaitoa" siitä miten ollaan ja eletään jatkuvassa vuorovaikutuksessa toisen ihmisen kanssa. tää siis puhtaasti vain minun mielipiteeni, tarkoitukseni ei ole loukata ketään enkä missään tapauksessa sano ettenkö saattais joskus vielä muuttaa mieltäni.
  13. muutamalle lähimmälle kaverille ja omille vanhemmilleni olen kertonu. mies tuskin on kertonu tai kertookaan kenellekkään ennenkuin tärppää
  14. kaupan pakastemarjoja valitessa kannattaa huomioida se, että kaikkia EU:ssa kasvatettuja ja poimittuja marjoja saa myydä "kotimaisina", vaikka olisivatkin kaukana suomalaisesta. Eli vaikka pakkauksen etupuolella lukee "kotimainen" voi takapuolella lukeva alkuperämaa hyvinkin olla Puola.
  15. Lopetin tupakoinnin puolisen vuotta ennen yrityksen alkua, koitan pudottaa painoa ja vahvistaa vatsan ja selän lihaksia. Lisäravinteet käyttöön ja unilääke vaihtoon tai pois kokonaan.