wilmusti

Aktiivijäsen
 • Content count

  433
 • Joined

 • Last visited

About wilmusti

 • Rank
  Aktiivi
 1. Mä käyn vyöhyketerapiassa. Tosin ihan muiden asioiden takia, mutta tää mun terapeutti on monesti kertonut, kuinka hän on hoitanut näitä lapsettomuus tapauksia. Ja kuulemma hyvin tuloksin! Kannattaa etsiä vyöhyketerapeutteja tuolta sivulta: http://suomenvyohyketerapeutit.fi/diplomivyohyketerapeutteja/ On ainakin koulutettuja!
 2. Mielenkiintoinen aihe! Varmasti otan jäähypenkin käyttöön, kunhan tulee sen aika. Poika nyt 6kk. Paljon on askarruttanut jo tosiaan, että miten tää homma käytännössä toimii. Vaikka onkin tullut Supernannya katsottua! Ja varsinkin tämä, mistä Chimelli kirjoitti, että mitä tuossa tilanteessa tehdä? jos ei edes ehdi lähteä paikalta, kun lapsi jo hyppää tuolista ja pitää sitä vaan hauskana leikkinä? Oli mulla joku muukin ihmetys mielessä, mutta nyt unohtu jo! Palaan siis asiaan, kun muistan! Muoks. (nyt muistinkin) Eli käytättekö tätä jäähytekniikkaa myös silloin, kun olette kyläilemässä?
 3. Kappas, ois varmaan kannattanu lukee vähän paremmin!
 4. Ajatuksissa ois tilata tommonen Cybex Sirona turvaistuin Saksanmaalta, kun on ilmeisesti halvempi sieltä tilattuna? Onko vinkkejä, että mistä sivustolta kannattais tilata ja mistä ei? Entä onko kyseisestä istuimesta ylipäänsä mitään huonoja kokemuksia..? Ainakin mitä itse ollaan luettu netistä ja nähty livenäkin, niin vaikuttais todella hyvältä! Ainut miinus on se, että maksaa paljon..
 5. Ella_ tottakai oman jaksamisen mukaan teet. Iso hommahan tää on, ja hyvin oot hoitanu!
 6. Löysin kaapista ylimääräsen vanuhaalarin, koko 70cm. Lisään sen vielä pottiin
 7. Täältä tulee: - yöhaalari, koko 60 - body, koko 62 x 3kpl - body, koko 68 - lyhythihanen body, koko 62 - housut, koko 56 x 2kpl - housut, koko 62 - potkuhousut, koko 60 - fleecehaalari, koko 68 - villasukat ja töppöset - sukat x 3kpl (menee varmaan jostain 2kk eteenpäin..) - muovifrotee alusta, koko 40x70 - tyynyliina - pikkupyyhe, koko 30x30 - kirja - helistinlelu ranteeseen
 8. Tsemppiä teidän arkeen! Onko se losec mups minkä pituinen kuuri? Toivottavasti tehoo nopeasti! Ihmetyttänyt se, että mitähän eroja näillä kaikilla lääkkeillä on, kun joillekin määrätään Nexium, toisille Gaviscon, Losec ym..? Vai meneekö se vaan niin, että käydään niin moni läpi, ennen kuin joku sitten auttaa... Meilläkin alotettiin heti tolla Nexiumilla, mut onneks hyvällä tuurilla olikin ilmeisesti sopiva!
 9. Nexium on auttanut tosi hyvin, että ne 24/7 itkut on vaihtuneet enää iltaitkuihin (2-6h). Ja on huomattavasti hyväntuulisempi poika. Tää kuukausi mennään tolla lääkityksellä ja sitten loppuu. Saas nähdä, mihin tilanne siitä muuttuu. Ja vyöhyketerapiassakin ollaan käyty nyt kahdesti. Ei siitä ainakaan haittaa ole
 10. ^Nyt on menty jo jonkun aikaa Nutrilonin Ar-maidolla, ja tää näyttäs olevan paras tähän asti. Eli ei kyl enää aleta vaihtelee.. Voi harmi, että teillä samaa hommaa. Minkä ikäinen siskonsa on? Onko hänellä millanen tilanne tänä päivänä?
 11. hmi, kurjaa kun sulla on tommonen kokemus ollut! Toivottavasti pääset sektioon! Ja omasta kokemuksesta voin todellakin tsempata, että ei ollut ollenkaan kamalaa. Itsekin pelkäsin, mutta kaikki meni enemmän kuin hienosti! Harmi, jos pelkopolilla pelotellaan tuolla tavalla. Varmasti olisin itsekin joutunut sinne, jos ei olisi ollut lupaa sektioon. Alatiesynnytys on jo ajatuksena aivan kamala. En vaan pystyis..
 12. Jenny-Maria: Ruuska määräs ihan oireiden perusteella pojalle Nexium-kuurin. Oliskohan menny jtn 2-3 päivää, niin lääkkeen teho tuli esille. Poika on nyt aivan erilainen, ja itkut vähentyneet huomattavasti. Ainakin nyt toistaseks meillä on "normaali" poika! Tiedä sitten, kun kuuri täytyy lopettaa...
 13. ^fb:ssa olenkin jo kyseisessä ryhmässä, sieltä saa todella paljon tietoa ja tukea! sieltä sain vinkin tuosta Ruuskasta, ja varasin ajan samantien. Päästään vastaanotolle jo maanantaina! Ihana, jos sieltä saisi jtn vastauksia ja apua tähän tilanteeseen