Lila83

Aktiivijäsen
  • Content count

    882
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lila83

  1. Mikko on hyvä perusnimi, jossa ei ole sinänsä mitään vikaa. Ainoastaan omaan makuuni hieman liiankin tavallinen ja tylsä. Annan 6. Vilho?
  2. Marikki on ihan kiva, harvinaisempi. Annan 7. Toivo?
  3. Kiitos Cecelia ja mei vastauksista! Empä arvannutkaan, että rintakumin koko valitaan vauvan täysiaikaisuuden mukaan.
  4. Terho vaatii hieman makustelua, annan ensituntumalta 6. Alvar?
  5. Esikoista odottelen ja nyt alkaa olla jo aika pakkailla sairaalakassia. Luin, että sairaalakassiin olisi hyvä pakata mukaan rintakumit ja kävinkin tänään ostamassa Ainu Medela rintakumit. En ollenkaan hoksannut, että niitä on kahta kokoa ja otin vain hyllystä ekana käteen osuvan eli kokoa L. Mistähän nyt osaisin päätellä onko tuo itselleni sopiva vai pitäisikö olla pienempi? En viitsi avata pakakusta ja kokeilla, jos saisin vielä palautettua. Löytyiskö täältä neuvoa?
  6. Kalevi ei minuun iske, annan 5. Eino?
  7. Hanna on kaunis perusnimi, annan 7. Arvosanaa laskee nimen yleisyys omassa ikäluokassani. Vilho?
  8. Marikki on harvinainen ja aika kiva, annan 7. Atte?
  9. Eevi on ihana, 10! Herkko?
  10. Vero Modassa näytti nuo pellavahousut olevan 50% alessa.. minulle malli ei harmikseni sopinut eikä koot olleet sopivia.
  11. Mette on ihana, annan 10. Jaakko?
  12. Haha
  13. Kyllä Nurtsin testissä näkyy jotakin haaleaa!
  14. Paljon onnea Mollamaija22! Puuhikselle peukut pystyssä!
  15. Minäkin nään Puuhiksen testissä viivan! Onnea!
  16. Minulla oli melko oireeton olo ennen plussatestiä.. Epäilin jotakin olevan erilailla, kun mekkajomotuksia ei ollut samalla tavalla kuin muulloin.. tai niitä oli välillä vähän aikaa, mutta suurimmaksi osaksi melko oireeton olo. Lisäksi PMS-oireita ei tullut niin vahvasti. Paleluakaan ei ollut. Olin siis oireettomampi tässä plussakierrossa kuin kaikissa aiemmissa. Plussatestin jälkeen oireena on ollut vatsan nippailut, aivastelu, nenän tukkoisuus ja unettomuus..
  17. Minä myös testasin kp 26/25-27 iltana ovistestillä ja siihen piirtyi kaksi yhtä vahvaa viivaa. Tein raskaustestin kp 28 ja selvä positiivinen tulos tuli! Toivottavasti Suvilla olisi myös sama tilanne... kuitenkin vahvan oloinen viiva puolen tunnin pissasta.
  18. Olavi, hmm 6. Olli olisi parempi. Otso?
  19. Toivo on hyvä nimi! Annan 9. Ellen?
  20. Wilmusti, musta tuo oli ihan ok nimi, paitsi tuo Olifart on ihan hirvee Kiana, hmm... liian erikoinen makuuni vaikka ihan kauniisti sointuukin. Annan 5. Manta?
  21. Viljolle on pakko antaa 10! Maisa... kaverilla on sen niminen koira, joten se hieman sotkee mielikuvia.. annan 6. Olli?
  22. Tuulia on ihana nimi, annan 10 Entäs Inari?
  23. Vappu... ei kolahda, liikaa tulee mieleen Vappu Pimiä.. annan 5. Oula?
  24. Vilhelmiina olisi ihan kiva toisena nimenä, annan 7. Liisi?
  25. Tarja on makuuni liian kova nimi... annan 4. Helmi?