Sposina

Aktiivijäsen
 • Content count

  338
 • Joined

 • Last visited

About Sposina

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Metsolalta sama ihana mekko meidän tytölle kuin Scarletilla, nyt kun niitä oli tullut lisää. Aiemmin pohdin liian pitkään ja oikea koko ehti loppua kaikkialta.
 2. Metsolan (verkkokaupan) ystävämyynnistä oli pakko ostaa on the road -haalarit sekä omalle tulevalle pikkumiehelle että suunnilleen kuukautta aiemmin syntyvälle lasten serkkupojalle vauvalahjaksi.
 3. Kiitos Neven! Taidan sitten ottaa sen pienemmän, jotta saadaan heti käyttöön.
 4. Minkäkokoisia ovat Metsolan (frotee)mekot? Meillä on ollut froteepaitoja ja -potkareita, ne ovat selvästi niukkaa mitoitusta, onko mekkojen kanssa sama juttu? Mietin, hankkiako meidän tytölle, joka on n. 86cm pitkä ja n. 14kg (eli varsin vauvanpullea) mekko kokoa 86/92 vai jo 98/104. Minkähänlainen helmanpituus noissa yleensä on?
 5. me&i:n sivuille on näköjään ilmestyneet kesäuutuudet!
 6. Päädyin kuitenkin palauttamaan tämän, kun Name It:ltä lähti mukaan omaan makuun vielä ihanampi takki, samasta kaupasta nappasin kevättakin nyt myös esikoiselle, joskin sekin saattaa vielä vaihtua jos löydän pirteämmän värisen. Mutta tällaiset siis:
 7. Kiitos takkivinkeistä! Tuollainen Villervallan tähtitakki turkoosina keväältä -10 meillä olikin melkein kaksi vuotta käytössä, ja sen seuraajaksi yritän nyt löytää jotain yhtä ihanaa. Huutiksessa niitä tosiaan välillä liikkuu, ihan vähän aikaa sitten olisi ollut juuri samanlainen turkoosi oikeassa koossa, mutten aivan uuden hintaa ole valmis maksamaan takista, jossa kuitenkin jo näkyy käytönjälkeäkin. Harmittaa niin vietävästi, ettei tullut silloin tuota edellistä Villervallaa ostaessa hankittua varastoon jo seuraavaakin kokoa.
 8. Mistä löytyisi pojalle kirkasvärinen kuviollinen kevät/kesätakki? Ärsyttää, kun kaikki tarjonta on niin tummaa jo pienillekin pojille. Haussa olisi kaikista mieluiten kirkas lime/turkoosi, ei kokonaan yksivärinen vaan jotenkin kuviollinen. Myös ruudut ja raidat lasketaan. Koon pitäisi olla 104-110 mallista riippuen. Ehdoton ei kuvioissa tosin on pääkallot. Saa olla tavallinen kauppa, nettikauppa tai ulkomainenkin nettikauppa, jos toimituskulut ovat inhimilliset. Materiaalin ei tarvitse olla täysin vedenpitävä, tec-vaatteet meillä on sitten erikseen, lähinnä sellainen kauppatakki haussa.
 9. Ei tarvitse passia, alle 15-vuotiailta riittää tavallinen Kela-kortti. Meiltä ei tosin sitäkään ole koskaan kyselty. Tässä vielä Siljan sivuilta: RUOTSIIN MATKUSTETTAESSA: Pohjoismaiden kansalaiset: Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse passia matkustaessaan Pohjoismaissa. Henkilöllisyyden todistamiseksi on kuitenkin oltava mukana: - Virallinen, voimassaoleva henkilöllisyystodistus, esimerkiksi passi, 1.3.1999 jälkeen myönnetty kuvallinen henkilökortti (ei koske väliaikaista henkilökorttia, alaikäiselle ilman huoltajan suostumusta annettua henkilökorttia eikä ulkomaalaiselle myönnettyä henkilökorttia) tai EU-ajokortti - HUOM! Alle 15-vuotias voi lähteä Ruotsin risteilylle, kun hänellä on mukana kuvaton Kela-kortti. Luotto- ja maksukorteilla yli 50 euron arvoisia ostoksia tehtäessä pyydetään asiakasta todistamaan henkilöllisyytensä. Henkilöllisyys on todistettava joko passilla tai 1.3.1999 jälkeen myönnetyllä kuvallisella henkilökortilla tai pohjoismaiden kansalaisen EU-ajokortilla.
 10. Tytölle kevättakki Lindexiltä:
 11. me&i:n webshopissa kaikki -70% ja yli 80€ tilaukset ilman postikuluja!
 12. Tytölle jouluksi Lindexiltä:
 13. Villervallan vaatteiden nettimyyntiin Suomessa on yksinoikeus Lasten Metsolalla, muut putiikit saavat myydä vain suoraan liikkeestä. Näin muistelisin selvitelleeni, kun toissakeväänä metsästin pojalle Vv:n tähtitakkia. Muoks. Eli www.lastenmetsola.fi myy Villervallaa myös netissä.
 14. Onko muilla toiminut Lindexin Online shopin lasten puoli viimeaikoina? Mä en ole hyvään aikaan ainakaan saanut lasten osiota auki, vieläköhän sieltä joskus saa tilattua...?
 15. ^Vastaan vaikken Neve olekaan. Kyseessä on Nirppanokan sheltti-paita, googlaamalla (Nirppanokka sheltti) löytyy useampikin nettikauppa.