mami88

Aktiivijäsen
  • Content count

    363
  • Joined

  • Last visited

About mami88

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 03/30/88

Recent Profile Visitors

917 profile views
  1. Anerinan tekstiä tuli mieleeen meidän arki.. Meillä todella hyväntuulinen, kaikinpuolin terve poitsu joka nukkuu päivisin lyhyitä pätkiä ja todella hyvät ja pitkät yöunet. Syöminen ei vaan luonnistu. Poika nyt 2kk. Viime kerralla neuvolassa totesi kielijänteen olevan kireä. Eilen oltiin hammaslääkärissä katkaisemassa se ja syöminen on ollut ihan eri luokkaa. Meillä siis luultavasti johtui tuosta. Aikasemmin jos olisi todettu niin olisin ehkä voinut jatkaa imetystäkin ym. mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Eipä lopulta auttanutkaan se katkaisu vaan saatiin "diagnoosiksi" huonosti syövä vauva..
  2. Korkeimmillaan sf- mitta tais olla 33cm.. kävin ylimääräisessä ultrassakin kun ei noussut. Kaikki kuitenkin oli hyvin ja 41+3 käynnistettiin ja syntyi 3950 iso poika
  3. Meillä käytössä valion tuut1a jaollaan oltu tyytyväsiä! Tuttelia ja nannia kokeiltiin huonommalla menestyksellä kun vatsa ei tykännyt..
  4. Kyllä siellä viivahkoa näkyy.. uutta testiä heti kun tulevat
  5. tyttö tiedossa.. poika tiedossa.. * Vatsasi on levinnyt sivulle. * Vatsasi on pystyssä, eikä se näy takaapäin. * Mielesi tekee makeita ja herkkuja ja hedelmiä. * Himoitset suolaista ruokaa, lihaa ja juustoa. *Olit yhdynnässä muutamaa päivää * Olit yhdynnässä ovulaatioaikaan. ennen ovulaatiota. * Viiva vatsassasi päättyy napaan. * Viiva vatsassasi jatkkuu aina rintojen korkeudelle. * Vauva potkii hillitysti. * Vauvan potkut ovat voimakkaita. *Edellinenkin lapsesi on tyttö. * Odotat esikoistasi tai edellinenkin lapsesi on poika. * Voit pahoin raskauden alussa ja näytät nuutuneelta. * Et kärsi pahoinvoinnista ja hehkut kauniina. * Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne. * Elitte leppoisaa elämänvaihetta lasta siittäessä. * Säärikarvasi kasvavat samaa vauhtia kuin ennenkin. * Säärikarvasi kasvu on kiihtynyt. * Kätesi on aiempaa pehmeämmät. * Kätesi kuivuvat helposti. * Vauvasi sydämen syke on yli 140. * Vauvasi sydämen syke on alle 140. * Olet normaalia kiukkuisempi. * Olet rauhallinen ja hyväntuulinen. * Vauvasi hikottelee usein. * Vauvan isä lihoo odotusaikanasi. * Ikenet verestävät odotusaikanasi. * Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät. 9 tytölle ja 4 pojalle.. 2 viikkoa ennen laskettua aikaa tehdyn ultran mukaan poika tulossa
  6. Meilläkin tuli soitto, että ollaan saatu aika.. samana päivänä kun tuli plussa
  7. Paljon onnea Mollikselle!! Kuinka kauan teillä olikaan yritystä takana?
  8. Tuossa ylemmässä kuvassa apteekin omassa näkyy jotain
  9. En minäkään yönsinellä näe mitään vaikka tihrustan
  10. Kyllä tuossa viiva näkyy joten kaiken järjen mukaan se on plussa paitsi jos toisin todistetaan
  11. Tämäkin näkee punaista
  12. Selvästi näkyy!!!
  13. Kyllä minäkin jotain kovin haaleaa nään kun oikeen tarkastelen
  14. Suvilla näyttää käyneen huskasti samanlailla kuin meillä Me yritettiin viimevuoden tammikuusta tasan vuosi ja seuraavassa kuussa olisi ollut aika lapsettomuus polille. Tammikuussa sitten näytti plussaa <3 Onnea kauheasti!!
  15. Jotain iiihan pientä näkyvissä ^