Preciosidad

Aktiivijäsen
 • Content count

  261
 • Joined

 • Last visited

About Preciosidad

 • Rank
  Aktiivi

Profile Information

 • Location
  Muumaa
 1. Meillä on Cameleon 3:ssa vaaleanharmaa sun canopy ja nyt kesän ja usean lentoreissun jälkeen siinä on jonkin verran mustaa hankauslikaa. Ohjeissa sanotaan ettei sitä saa pestä, mutta onko kukaan pessyt silti? Ajattelin, että jos irrottaisin ne "tukiraudat" sisältä ja pesisin fairyn ja tiskiharjan kanssa suihkussa, ei kai kovin pieleen voi mennä?
 2. Kiitos vastauksista, eli muutama kuukausi siis todennäköisesti vielä vaunukoppaelämää edessä vielä. Ja todella hyvä tietää, että tuo UV-suoja toimii, sillä yritin etsiä niitä käytettynä, mutta mitään ei ole tarjolla ja en haluaisi investoida 70 euroa muuten vaan. Meillä päin kun tuo kuomu tulee todella tarpeeseen. Niitä pelkkiä ilmastoituja kuomuja on siis tarjolla käytettynä, mutta ne eivät tuohon Cam3 -malliin sovi.
 3. Missä vaiheessa olette siirtyneet lapsen kanssa Bugaboon ratasosaan? Meillä 4 kuukauden ikäinen poika ja Cameleon 3 ja toistaiseksi poika viihtyy vaunukopassa, jos kuomun laittaa alas, kun ollaan liikkeellä ja hän on hereillä, mutta näin ei varmaan tule jatkumaan kauaa. Entä onko teillä kokemusta Bugaboon UV-suojatusta kuomusta, nimenomaan siitä mallista, mikä tulee jalkoihin asti, ei pelkästä kesäkuomusta? Meidän leveysasteilla kun alkaa nyt jo aurinko paistaa melko paljon ja kun ratasosaan siirrytään, niin ajattelin, että tuo UV-kuomu voisi olla kätevä suojaamaan auringolta, kun sitä aurinkorasvaa ei vielä noin pienillä suositella.
 4. Nyt mennään viikolla 19+0 ja tähän mennessä on ollut 5 ultraa, täällä kun ultrataan joka käynnillä.
 5. Tyksissä on käytössä ainoastaan koneellinen ilmanvaihto, ei viilentävää ilmastointia.
 6. ^Kiitos!
 7. Jos olisit niin kiltti, että voisit mitata kumminkin, niin saan vähän käsitystä siitä koosta? Voin vaikka sitten lisäillä päässäni muutaman sentin molempiin reunoihin. Kiitos jo etukäteen!
 8. Anyone?
 9. ^Riippuu varmaan ihan täysin vakuutuksesta ja kohdemaasta, mutta noin yleisesti ottaen matkavakuutus ei korvaa synnytystä ja ainakin meidän sairaskuluvakuutuksessa on 9 kuukauden karenssi raskauden suhteen vakuutuksen ottamisen ajankohdasta eteenpäin.
 10. ^Hyvä tietää, kiitos Lainie! En millään haluaisi ostaa sellaista laukkua, joka huutaa "olen hoitolaukku" vaan jonkun yleispätevän laukun, jota voisi käyttää myöhemminkin ja myös mieheni kehtaisi tuon olalleen heittää. En kuitenkaan halua maksaa laukusta Storsakin verran, joten siksi tuo Marimekko vaihtoehto.
 11. Voisiko joku Bugaboo Cameleonit omistava olla niin kiltti, että mittaisi vaunukopan suuaukon koon? Löysin netistä ihania vaunujen suojaverhoja myyvän myyjän, mutta omat Bugaboot kun ovat vielä kaupassa, niin en tiedä, että sopivatko nuo verhot bugiksiin. Kiitos jo etukäteen!
 12. Olen katsellut hoitolaukkuja marraskuussa syntyvää esikoista varten ja monet ovat mielestäni liian riemunkirjavia. Marimekolta tykkään tästä weekender-bagista mutta mietin, että toimisiko tuo hoitolaukkuna? Eli tarvitseeko niitä miljoonia taskuja ja muita oikeasti vai riittäisikö tuollainen tavallinen laukku, jos sinne laittaa sisällä muutaman organizerin?
 13. Olin viikonloppuna kaupunkipyrähdyksellä Amsterdamissa ja tuli huomattua yksi hyvä puoli raskaudessa, eli ainakin kaksi eri lentoehtiötä laski minut priority- check-in porukkaan! Eli jos ei halua jonotella ikuisuuksia jonossa ja haluaa saada käsimatkatavaransa mahtumaan normaalisti (halpalentoyhtiöillä yleensä kaikkien käsimatkatavarat ei mahdu, eli viimeisten laukut viedään ruumaan) niin suosittelen lämpimästi. Eli portin tuntumaan kärkkymään heti lapsiperheiden jälkeen.
 14. - Nimen pitää sopia niin suomalaisen, espanjalaisen kuin katalaanin suuhun, eli siinä ei voi olla tuplakonsonantteja, j- tai h-kirjainta, eikä aksentillisia vokaaleja - Niin lyhyt, ettei siitä voi millään vääntää mitään lempinimeä - Sopii isän sukunimeen, äidin sukunimi tulee toisena, joten sillä ei ole niin suurta väliä - Ei missään nimessä mikään suvussa kulkeva nimi, toinen nimi voi viitata johonkin sukulaiseen, mutta modernimpana versiona
 15. Espanjassa ja Italiassa itse asiassa melkein kaikki maitotuotteet ovat pastöroituja, joten mitenkään erityisen tarkasti ei tarvitse ruokia katsoa. Ainut poikkeus on ehkä tuore mozzarella ja muut täysin tuoreet juustot. Mutta jos mozzarella on kypsytettyä, eli esim. leikkelemuodossa, niin mitä suurimmalla todennäköisyydellä se on pastöroitua myös.