ksantippa

Jäsen
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

About ksantippa

  • Rank
    Aloittelija
  1. Meidän tyttö syö rainbow bulgarian jogurttia. Sopivan pieniä purkkeja, kun ollaan vasta hiljattain aloitettu hapanmaitotuotteet. Kelpaa sellaisenaan. Myös rasvaton rahka ilman sokeria jossa mustikoita seassa maistuu tosi hyvin. Nyt kipeänä ollessa annoin ekan kerran Ingmannin mustikkajugurttia ja tykkäsi kovasti, toivottavasti tavalliset sokeroimattomat versiot kelpaa edelleen.
  2. Mä ostin tänään Lindexiltä valkoisen ohuen pitkähihaisen bodyn.
  3. Vaikka lapsi onkin enemmän taapero, niin täällä varmaan tiedetään paremmin, mistä löytäisin 92cm ja ylöspäin edullisia bodyja? Käytetytkin kelpaisi hyvin, mutta niissä ainakin koot yleensä loppuu 86.een. Tutalla ja Marlonillahan noita isoja kokoja on, mutta ihan halpiksetkin kävis tässä "syön itse ja sotkuisesti" -vaiheessa.
  4. Olen menossa Kreetalle vuosikkaan kanssa parin kuukauden kuluttua. En ole kahlannut koko ketjua läpi, sori jos siellä olisi ollut jo vastaus. Onko siellä myytävissä lastenruokapurkeissa englanninkieliset tuoteselosteet? Entä muissa elintarvikkeissa? Joku tässä ketjussa taisi sanoa, että todella sokerisia on nuo lastenruoat ja hunajaakin niissä saattaa olla. Mietin vain tällaisia, kun en ole koskaan Kreikassa käynyt.
  5. Kiitos vinkeistä, Chimelli! Otankin aina housut kokonaan pois pottailun ajaksi. Suihkun alle ei voi oikein pottaa laittaa, kun meillä on amme. Mutta ei ne roiskeet niin hirveän vaarallisia ole, joudutaan pesemään lattiaa muutenkin. Kun nyt edes tulisi niitä pissoja tai kakkoja pottaan. Matala potta ei vaikuta nyt epämukavalta, tyttö viihtyy siinä, jos antaa mielenkiintoista puuhaa ajankuluksi. Eli tuskin hankitaan nyt vielä kolmatta pottaa nurkkiin pyörimään.
  6. Kopioin tämän tarvikepuolelta, jos täällä olisi ihmisiä jotka tietää, mistä löytäisin aakkoskuvioitua kangasta? Mielellään iloisenväristä tai mustavalkoista, ei hempeitä "vauvavärejä"/pastellisävyjä.
  7. Muutamat täällä ovat kirjoittaneet ongelmasta, että poikalapsi suihkii yli potan etulipan. Entä onko kellään ollut ollut ongelmana, että tyttölapsi, 1-v, haluaa nojata röhnöttää pottatuolissa niin, eetä käy sama, pissat suihkuaa edestä lattialle? Meillä on siskoni perheestä vanhanmallinen Baby Björn pottatuoli, jossa tyttö tekee noin. Toin mummolasta jonkin selkänojattoman matalahkon peruspottan, jonka äitini oli sinne aikaisemmin ostanut. Lapsi ei tykkää matalasta potasta, nyt on kai jokin pottalakkoilukausi muutenkin meneillään. Kannattaisikohan kokeilla Babyidean Speedy pottaa?
  8. Mistä löytäisin aakkoskuvioitua kangasta? Mielellään iloisenväristä tai mustavalkoista, ei hempeitä "vauvavärejä"/pastellisävyjä.
  9. Millaisia kokemuksia teillä on irrotettavista hekseleistä 1-vuotiaalla? Pysyykö metalliset nipsautettavat kiinnittimet hyvin paikoillaan? Mistähän niitä löytäisi helpoiten? Tytöllä on omppumasu ja yleensä kaikki housut kiristää vyötäröltä, mutta jos ovat riittävän löysiä, alkavat pian lököttää ja sitten kompastutaan lahkeisiin.
  10. Ai niin, mutta Benettonin sukissa isompi koko oli 62cm. Taitaa olla aika pieni n.20 koon kenkiä käyttävälle?
  11. Kiitos taas kärpänen, nuo tutan talvisukat ja benettonit näyttää tähän mennessä parhaimmilta. Yläreunassakaan ei siis saisi olla kumilankaa ja tutan pörrösukissa ei kai ollut. Jalassa pysyminen ei ole niinkään ongelma, kun sukan kanssa käytetään kuitenkin tossuja sisällä ja nauhallisia tepsukenkiä ulkona.
  12. Kärpänen, en koe viestiäsi jankkaamisena, päinvastoin, kiva kun joku jaksaa paneutua tähän ongelmaan. Olin itse epätarkka, tarkoitin perussukilla juuri noita linkittämiäsi yksivärisiä. Niissä kiristää, eli jättää painaumat, ihan nilkan kapeimmalla kohdalla olevat resoriin kudotut kumilangat:( Pulleanilkkainen ja -pohkeinen tyttö meillä. Tullut vissiin äitiinsä. Olen saanut itsellenikin etsiskellä sopivia sukkia ja päätynyt ihan tarjoustalosta löytyviin miesten kumilangattomiin nilkkasukkiin.
  13. Kiitos vinkistä, kärpänen. H&M:n ja Lindexin perussukkia olen kokeillut, molemmat kiristää Näin talvella voi tietenkin käyttää sukkahousuja ja isoja potkareita, mutta kotona lapsi saa olla paljain jaloin ja laittaisin vaan sukat ulos/kylään lähtiessä. Ja tossujahan voi tietty pitää sukkisten päällä.
  14. Mistä löytäisin 1-v:lle (n.20+ kokoa) kiristämättömiä nilkkasukkia? Saa mieluusti olla jarrusukatkin, mutta ennenkaikkea kiristämättömät?