terhi-

Aktiivijäsen
  • Content count

    412
  • Joined

  • Last visited

About terhi-

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

557 profile views
  1. Hormoonikierukka oli vajaan vuoden (sivuvaikutuksien vuoksi veke) Kesäkuun puolessa välissä poistettiin. Parin päivän päästä tyhjennysvuoto, kesti muutaman päivän. Meni taas muutama päivä ja sitten tuhrutteli vajaan viikon. Sen jälkeen ei mitään. Menkkamaista jomottelua, tosi kipeääkin sellaista, ollut vaan vuotoa ei ole. Ihan mielenkiinnolla oottelen, koska alkaa ns. oikeet menkat. Kuukautiskierrosta eioo mitään hajua, ovis olis kiva bongata jo ihan senkin takia, että saisi rauhassa peuhata ilman raskaaksi tulemisen pelkoa. Pari r- testiä varuilta jo tehtykin. Vai pitääkö tässä ovista ruveta tikkujen ja testien avulla selvittelemään????! //muoks. Jaahas, hieman kun taas narisi niin johan alkoi tapahtumaan; ruksi kalenteriin, että menkat alkoi, jee!!
  2. pois *
  3. pois *
  4. pois husss *
  5. Tyttö oli reilu 2veenä 100cm... täytyypä ihan mielenkiinnolla mitata kunhan herää, että mikä on tilanne nyt, 2,5v.
  6. Esikoisesta ei tullut. Toisesta tuli. Hetki meni ennenku tajusin mistä oli kyse Imettämisen aikaan tuntuivat, kestivät vaan kuitenkin sen pari- kolme päivää.
  7. ^kyllä siinä jotain näkyy
  8. ^^ Löytyy myös lisäksi Äitiysvaatekirppis
  9. Facebookin kirpparit on kova sana! Sieltä löytää lähes kaikkea mitä tarvitsee
  10. muoks. hus pois!
  11. pois.
  12. ^ tack!
  13. Kellään kokemusta/ tietoo, että onko H&M mama leggingsit ( http://www.hm.com/fi/product/96692?article=96692-A ) ihan "normikokoa" vai pitääkö ottaa suurempaa/ pienempää kokoa? Kuva antaa myös ymmärtää, että ovat läpinäkymättömät, onko näin?
  14. n. 1v8kk menee iltaisin nukkumaan klo 19 aikoihin, joskus vähän (puoli tuntia) myöhemmin, nukahtaa oikeastaan heti. Aamuisin nukkuu 8 asti. Päivisin n. 1,5h päikkärit.