petomaani

Aktiivijäsen
 • Content count

  135
 • Joined

 • Last visited

About petomaani

 • Rank
  Aktiivi
 1. Halutaan kyllä saada selville.
 2. Ehkä (nyt kun tää itkuherkkyys taitaa olla ainoo, mitä mulle on raskausplussauksen jälkeen toistaseks ilmaantunut ns. oireeksi) äsken kun pillahdin autossa itkuun, kun en salitreenin jälkeen päässyt saunaan. Siis salin saunalle. Olin laittanut saunan lämpiämään treenin alussa, mutta ei se vaan wörkkiny ja ilmoitin siitä sit lähtiessäni työntekijöille. Autoon kun pääsin, aloin oikeesti itkee. "Millon mä oon viimeks päässy saunaan?"
 3. Eilen oli tullut kirkasta verta pöksyihin muutaman hailakan viivan verran. Ei tullut enää siteeseen (laitoin varmuudeksi paikoilleen työvuoron ajaksi illasta aamuun) eikä paperiin pyyhittäessä, mutta paniikki iski. Entä jos tää on nyt se keskeytynyt keskenmeno, kun on menkkamaisia alavatsakipuja ja alaselkäkipuja ollut parin pvän ajan paljonkin? Kun ei mulla noita raskausoireita ole ollut juuri mitään! Ja mää oon pahasti riskiryhmää, 35-vuotias ensisynnyttäjä, jos ees synnyttäjäksi asti tästä selviin.
 4. Huoh.. mä vaan odotan, millon mulla alkaa toi "puhelin-/kyselyterrori".. Nyt kun ei vielä olla monellekaan kerrottu, rv 5+6 menossa. Toistaseks äiti on kommentoinut juttuja vain kun olen ite häneen ollut yhteydessä ensin.
 5. Söin - ennen kuin tiesin olevani raskaana - juuri samalla tavalla kuin nyt, kun tiedän olevani raskaana. Miinusta ainoastaan sen suhteen, että alkoholi jää kokonaan pois ja samoten reumalääke ja D-vitamiinia syön purkista lisänä (ja foolihappoa). Sekasyöjä, välttänyt pitkään jo sokeria ja extrasuolaa.
 6. Aion (alkuraskautta podetaan) olla nollatoleranssilla. Ennen kuin tiesin olevani raskaana, tuli kipoteltua sopivasti mielihalut alta pois (tyttöjen vl Levillä!)
 7. Mulla vähän sama, on fyysinen vakityö kentällä ja pitäs tässä pikkuhiljaa ilmeisesti ilmotella.. ja pyytää siirtoa siisteihin sisähommiin ennen kuin pääsee kunnolla äippälomalle.
 8. Eikä ole mullakaan.. Alkaa pian epäilyttää, onko tuolla mitään, kun ei mahakaan ole alkanut täs alkuvaihees vielä kasvaa
 9. Jos kaikki menee hyvin, olen vielä 35-v kun esikoiseni syntyy. Olen itse vakityössä, miehellä on määräaikainen duuni (vuodesta 2009 ollut, jatkavat sitä aina).
 10. Elokuussa tulee 8 vuotta yhteiseloa täyteen - ollaan tosin pantu suhde telakalle tätä ennen pari kertaa - enkä ala selvitellä niitä juttuja, olleita ja menneitä Nyt ois siis tulossa ensimmäinen vauva perheeseen, joulukuussa laskettu aika. Mikä hauskinta, mulla ja miehellänikin on syntymäpäivä joulukuussa..
 11. Alkuraskaus hyvin alkuvaiheessa mutta salilla olen käynyt ja juoksulenkeillä, juoksu on vaan jo ennen plussatestin tekoa alkanut oudosti tökkiä, oisko se tämä kolmas osapuoli sitten tässä suhteessa syypää? Mutta aion jatkaa molempia harrastuksia ihan varmasti ja kun juoksu ei enää taivu (maraton toukokuussa on todnäk peruttava), jatkan kotona crosstrainerin kimpussa. Salillekin ehdin hankkia maaliskuussa vuoden sopparin, joten eihän sitä nyt varmastikaan hukkaan heitetä..
 12. Luoja, ihan sikakaunis vatsa!! Minunkin piti jo tulla tänne tuijottelemaan kun oma raskaus on vasta ihan aluillaan ja pelottaa, että kun on tottunu tähän sixpackkiin ja sporttikroppaan, ei palaudu sit ikinä.. Mut kyllä mä palaudun Kivoja masuja kaikilla täällä. Indeed.
 13. Niin joo, tännekin vielä: plussattu 1.4. ja tehty malttamattomana varmistustestit 2.4. - JA vielä eilen aamulla, kaiken huipuksi, todella vahvaa plussaa, ei tarvinnu kertaakaan tulosta tihrustella Jouluvauvaa toiveissa, esikoisbeibiä siten tänne suuntaan. Itte 35 v, mies 30 v.
 14. Joo, mie vähän googlailinkin aiheesta. Vaikkakin samalla sain huokaista helpotuksesta: ei ollutkaan tiputteluvuotoa vaan tonne alas oli pvän sporttailutunnilla hankautunut (juoksumattoillessa) pikku vekki, joka alkoi vuotaa pienesti koputtelen nyt sit puuta, ettei tarttis tiputteluvuodostakaan kärsiä, melkoisen spooky fiilis iski, vaikka ois kuinka vaaratonta.. Selitä se tosiaan odottajalle.. Yövuoro alkaa olla lopuillaan, pientä kuvotuksen fiilistä on nyt ilmaantunut..
 15. Onko teillä ollut alkuraskauden aikana tiputteluvuotoa? Pitääkö mun nyt huolestua pahastikin, kun illalla pikkupöksyihin oli ilmestynyt pari tippaa, samoin pyyhkiessä wc-paperille..? Rv 4+1 taitaa olla (neuvolan laskuopin mukaan 6+1).