ACK

Aktiivijäsen
 • Content count

  661
 • Joined

 • Last visited

About ACK

 • Rank
  Aktiivi
 1. Meillä "tehtiin tyttö". Monta päivää ennen (todistettua) ovista oli kierron ainoat yhdynnät. En tiedä onko ajoituksella tekemistä vai ei, mutta tuskin sitä huuhaaksikaan voi todistaa
 2. Easywalkerin duot eli tuplat on nyt ykkösrattaina ja päivittäisessä käytössä. Sitten on Teutonian timmyt yhden lapsen kanssa liikkumiseen. Yhdistelminä Oran Taigat, ovat vaan jemmassa nyt kun tuplat vievät vaunupaikan ja ovat liian raskaat kantaa ylhäältä alas ja takaisin kun yhden muksun kanssa lähtee, näiden tilalle siis hankin nuo Timmyt. Sitten vielä Carenan rimpulamatkikset. Eli neljät kärrit löytyy.
 3. Ekasta toisen asteen vauriot, vähän "sinnetänne" tuli tikkejä. Nopeasti kyllä toivuin vaikka tikit olivat vähän kurjia. Toisessa yksi repeämä johon sain 3 tikkiä, kuulemma sitäkään ei ois tullut jos ei tytöllä olis ollut käsi kaulalla.
 4. Tokaa synnyttäessä ponnistin jakkaralla ja se oli tosi tosi hyvä! Oli kiva kun sai nojata mieheen ja jotenkin siinä sai hyvin jaloilla voimaa ponnistella. 6min kesti ja tyttö syntyi käsi kaulalla, 3 tikkiä. Spinaali oli "päällä" joten ponnistusvaihe oli käytännössä kivuton.
 5. Esikoisesta 26,5h josta 19min ponnistusvaihetta. Tokasta vajaa 10h josta ponnistusvaiheeseen kului 6min.
 6. Ekassa lämpöpakkaus, suihku, amme, paraservikaali ja epiduraali. Näistä auttoi suihku/amme ja epiduraali. Ponnistusvaihe älyttömän kivulias, siihen ei epiduraali auttanut. Toisessa Tens, suihku ja spinaali. Maistoin myös ilokaasua mutta en pitänyt sitä hyvänä apuna. Spinaali vei totisesti kivut ja myös ponnistaminen oli täysin kivutonta.
 7. No nyt on omaakin kokemusta! Voin kyllä erittäin lämpimästi suositella Tensiä. Auttoi todella hyvin pärjäämään kotona, ja aluksi sairaalassa myös. Ainoa syy miksi luovuin laitteesta jossain vaiheessa oli se että halusin suihkuun. Käytön aloitin samaan aikaan kun aloin kellottaa supistuksia.
 8. Oonpa huonosti kirjoittanut, arvion mukaan LA:na ois ollut 5kg. Mutta pieleen siis meni anyway. Tämä toisio arvioitiin LA:na olevan 3,7-4,2 kg. Syntyi 6 päivää LA jälkeen painaen 3980g eli osui ihan hyvin tuohon haarukkaan.
 9. Mä nostan tätä ketjua, jos jollakin olisi vaikka uusia kokemuksia, kiinnostais kovasti ! Oma odottaa kaapissa Heinäkuuta
 10. Enskasta tunsin selkeät liikkeet joskus rv19, tästä toisesta rv16. Aiemminkin oli sellasta pientä tuntemusta, mutta ne on saattaneet olla ihan hyvin vaan muuta mahan elämöintiä.
 11. Aika ympäripyöreästi vuoden. Loppui vähän kuin itsekseen huomaamatta ekojen synttäreiden korvilla.
 12. Kaksi raskautta, molemmissa jätetty nt-ultra ja veriseula väliin, ilman mitään vakaumuksellista syytä tai muuta sellaista. En vain halunnut ja mies oli samaa mieltä. Lisäksi esikoisen aikaan sattui lähipiirissä väärä hälyytys kehitysvammaisesta lapsesta, ja vasta syntymän jälkeen paljastui ihan normaalisti kehittyneeksi/kehittyväksi. Silloin varmasti alitajuntaisesti tuokin vaikutti päätökseen olla menemättä. Meille kehitysvammaisuus ei automaattisesti olisi syy keskeyttää raskautta, toki minun on helppo sanoa, kun ei ole sitä tilannetta tullut eteen. Rakenneultrat käyty molemmissa, ja niissä onneksi kaikki hyvin.
 13. Ei otettu esikoiselle, koska ei vaan koettu sitä meille tarpeelliseksi. Kävin siskolla hypistelemässä silloin pakkausta enkä oikein innostunut. Vaatteita ei olis tullut käytettyä kun en tykännyt, makuupussi saatiin tutulta, kynsisakset ja hiusharjan yms. sai kaupastakin. Laatikossa ei ois nukutettu kun on oli perintökehto. Käytettiin raha sitten turvakaukaloon. Tälle toisellekaan ei oteta, kun kaikki tarpeellinen löytyy jo, ja vaatteita jos haluan lisää niin ostan vain mieluisia
 14. Mulla esikoista odottaessa kasvot oli ihan siloiset, ei sen enempää finnejä kuin muutenkaan. Tää toinen raskaus on toista maata, ja paukamia puskee vähän väliä. Ihan ok kunnossa iho kuitenkin, mutta iso ero raskauksien välillä !
 15. Mulla sattui (rakenneultra) tosi kipeesti, kun lääkäri joutui kaivertamaan oikein kovaa että olis saanut vauvan pään esiin. Se oli vaan niin syvälle telakoitunut ettei oikein onnistunut. Yhteensä n. 10 kertaa olen kaikkiaan eläissäni ultrissa käynyt, mutta nyt oli eka kerta kun oli kivuliasta.