nipsu83

Jäsen
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

About nipsu83

 • Rank
  Tavis
 • Birthday 07/08/83
 1. Meillä meneekin sitten näillä näkymin kaikki istuimet vaihtoon Maxi cosin cabriofix ei mahtunut autoon joten tilattiin vauvalle cybex aton 4 kaukalo + telakka, tuo Cybex on kai tällä hetkellä markkinoiden kapein. Esikoisen Pallas vaihtuu Maxi cosin tobiin, pitää vielä käydä sitä sovittamassa autoon, kuopuksen Sirona vaihdettiin jo Britax max wayhin. Aikamoista säätöä, mutta helpompi uusia istuimet kuin lähteä etsimään mieluisaa autoa Tarkoitus olis siis saada kaikki kolme istuinta taakse, Max way vänkärin taakse, Tobi keskelle ja vauvan kaukalo kuskin taakse.
 2. Meillä on Skoda Octavia Combi ja syksyllä pitäisi mahduttaa vauva kaukaloineen kyytiin, esikoisella on käytössä Cybex Pallas Fix ja kuopuksella Cybex Sirona Plus. Toivoa sopii että saadaan kaukalo mahtumaan takapenkille koska en halua laittaa lapsia etupenkille. Pari kertaa on kokeiltu niin että on siirretty tuo Pallas keskipenkille ja sivulle jää kyllä ihan reilusti tilaa aikuiselle istua joten sen perusteella uskoisin että siihen saadaan Maxi-Cosi Cabriofix mahtumaan, ei välttämättä isofixeillä mutta vöillä ainakin luulis saavan kiinni Onneksi tässä on vielä aikaa ja kaukalokin saadaan kaverilta niin voidaan etukäteen käydä sovittamassa että varmasti saadaan kaikki takapenkille mahtumaan. Edit. Meillä on tuota Pallasta varten hankittu turvavyön lukkoon jatkopala joka helpottaa huomattavasti käyttöä, ei tartte kaivella sitä lukkopesää sieltä jostain istuimien välistä
 3. Esikoinen vaihtoi kaukalosta Cybex Pallas-Fixiin 10kk iässä koska automatkustus oli yhtä huutoa kaukalon kanssa, ei ollut kenelläkään kivaa. Heti kun pääsi isompaan istuimeen niin alkoi viihtymään autossa paremmin Koon puolesta tyttö olis mahtunut kaukaloon (Graco Logico S) varmaan 1,5 vuotiaaksi asti. Kuopus (nyt 8kk) vaihtoi kaukalosta Cybex Sironaan 5kk iässä, samasta syystä kuin esikoinen.
 4. Me tilattiin loppu viimein Cybex Sirona Plus my-babyshop.de:sta, istuin maksoi 439,50€ ja ei tullu postikuluja. Tilattiin 19. päivä ja tänään tuli kotiovelle, nopeasti siis tuli vaikka pääsiäinenkin oli tuossa vähän haittaamassa postin kulkua
 5. Minäkin oon matkustanut vauvana vaunukopassa ja on mulla kuulemma ollut joku turvaistuinkin. Isä asensi meidän kuplavolkkarin takapenkille ihan mua varten turvavyötkin kun ei siinä vakiona sellaisia ollut Parilla kaverilla lapset kulkee jo kaks vuotiaasta lähtien sellaisilla korokeistuimilla, en vois kuvitellakaan tuota omaa vajaa 2 vuotiasta laittavani sellaiseen vielä aikoihin! Meillä on tarkoitus lapset istuu noissa istuimissaan niin pitkään kun mahtuvat, tuo Pallas ainakin on pitkäikäinen kun siitä saa tehtyä turvavyöistuimen. Sironan jälkeen hommataan sit pikkuveljelle joku turvavyöistuin, ehkä Cybex Solution. Eilen laitettiin Sirona Plus tilaukseen my-babyshop.de:sta, 439,50e oli hintaa ja tulee ilman postikuluja kotiovelle.
 6. Kiddiecaressa oli Sironat tarjouksessa 335,50€, mutta siellä ei ollu enää mustia
 7. Me sovitettiin pari vk sitten kaverilla Sironaa, tarkoitus on tilata sellainen pikkuveljelle kun tuo kaukalo jää kohta jo pieneksi. Sirona vei autossa vähemmän tilaa kuin Gracon kaukalo, etupenkillä mahtui istumaan jalat suorana! Kaukalon kanssa joutuu istumaan polvet suussa... Iso plussa on kun Sironan saa käännettyä poikittain niin oli tosi helppo laittaa lapsi istuimeen. Hyvin mahtui esikoinenkin istuimeen, tyttö on 1v10kk ja 85cm/10kg.
 8. From the album kuvia

  © nipsu83

 9. Eikä tietenkään ollut enää mustaa Sironaa tuolla kiddiecarella
 10. Turvaistuinahdistus vaivaa täälläkin! Poika on vasta 3kk (63cm/7kg) mutta pahasti näyttää siltä että kaukalo jää pieneksi viimeistään kesällä ja meidän auto on mallia kirppu (audi a3) joten siihen ei ihan helposti löydä sopivaa selkämenosuuntaan istuinta Esikoinen istuu kuskin takana Pallas-fixissä ja vänkärin taakse pitäisi sitten mahduttaa pikkuveljelle joku istuin, Sironaa käytiin katsomassa mutta ei sovitettu autoon. Kunhan kaveri tilaa oman istuimensa niin sovitetaan sitä sitten meidän autoon että mahtuuko se takapenkille ja jääkö etupenkille vielä tilaa istua. Auton vaihto ei ole vaihtoehto Sironan hinta on kyllä jäätävä! Mutta me tilattiin tuo esikoisen Pallaskin Saksasta joten jos Sironaan päädytään niin sekin tulee sitten Saksasta.
 11. Mountain Buggy Duetit sadesuojan kanssa kotiovelle toimitettuna n.580€.
 12. Tilattiin MB Duetit viime viikon keskiviikkona Pramworldista ja nyt jännätään koska paketti tulee. Onko siinä tilausvahvistuksessa joku seurantakoodi että näkee missäpäin maailmaa paketti on menossa?
 13. Nirppu, katoinkin tuon toisen kaupan ja näytti ettei siellä myydä enää kuin Baby Joggeria. Tuleeko Dueteissa mukana se turvakaari vai pitääkö tilata erikseen? Entä onko se niiden sadesuoja hyvä vai sopiiko niihin joku muukin tuplarattaiden suoja?
 14. Joo mä mittasin tänään ton ulko-oven auki ollessa, 76,5cm kun se ovi ei aukee ihan selälleen kun takana on semmonen stoppari. Eli Duetit tulee meille Ajattelin että jos me pärjättäis ilman sitä kovaa koppaa, laittas vauvalle vaan jonkun kantokassin ja sit kuomun eteen vaunuverhon niin suojassahan se siellä on Mistä sucré ja Nirppu on tilannu omat Duetit? Kattelin että Englannista (pramworld) tilaamalla säästäis pari sataa.
 15. Meidän ulko-ovi on kiinni mitattuna 78,5cm leveä, asutaan -79 rakennetussa rivarissa. Kahden vaiheilla ollaan edelleen että hankitaanko Bumbleride Indie Twinit vai MB Duetit, mä haluaisin ehkä enemmä nuo Bumbleridet mutta kun mietityttää että mahtuuko ne kunnolla meneen tosta oviaukosta... Meillä tuulikaappi on ihan järjettömän pieni, siinä on ahdasta jo Emmaljungien (Edge) kanssa ja eteinen jatkuu pitkänä (ja kapeana) olohuoneeseen asti. Eli rattaat on pakko säilyttää olohuoneessa tai sitten survoa lastenhuoneeseen. Varastoon meillä ei voi rattaita laittaa kun se on kylmä joten siellä äkkiä homehtuu :/ Laskettuun aikaan on vajaa neljä viikkoa että pitäs varmaan oikeesti jo päättää kummat tuplat hankitaan...