Gemini

Jäsen
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gemini

  1. Pakko vastata vaikken ole tietääkseni vielä raskaana. Mahtava kuulla, että vegaaneilla on ollut hyvä vastaanotto! Itsellänikään ei ole epäilystä, etteikö pystyisi homman hanskaamaan oikein hyvin. Kyllä sitä ruokavaliota aloitellessa jo on aikanaan läksynsä tehnyt ja raskaana varmasti yhä vaan paremmin.
  2. Pregcheck -ovulaatiotestin testiviiva tummenee päivä päivältä ja nyt melkein yhtä tumma kuin kontrolliviiva. Jotenkin tuo tummuminen herättää eniten raskausepäilyjä. Intuitiolla päättelen, että jos ovulaation jälkeen näyttäisi systemaattisesti plussaa menkkojen alkuun asti, viivat olisi tasaisia tai loppua kohden haalistuvia, eikä ensin heikkoja ja päivä päivältä vahvistuvia (Kenelläkään jakaa kokemuksia tästä? )? Kuitenkin olettaisin, että jos olisin raskaana, testiviiva olisi tulipunaisena näkynyt jo päiviä sitten. Tässä mun touhussa alkaa olla jo itsensähuijaamisen makua.. Menkat tosin myöhässä toista päivää.
  3. Lupasin tupakoimattomalle miehelleni, että lopetan ennen naimisiinmenoa ja lupaus piti. Nyt savuttomana 1,5v. Sitä ennen röökiä meni yli askin päivässä 11 vuotta. Lapsena aloitin.
  4. Negaa, negaa, negaa, kaikista negaa. Tuskin se raskaus/raskaudettomuus testiä vaihtamalla dramaattisesti muuttuu, Gemini hyvä. ..ja nyt loppuu OT, pahoitteluni.
  5. Kiitos vastuksesta. Yhtä roskishaamua lukuunottamatta negatiivisia ovat olleet, mutta jotenkin olen vain "päättänyt" olla raskaana ja tässä vaiheessa on vaikea olla realistinen. Tänään vasta siis laskujeni mukaan pitäisi menkkojen alkaa, mutta ei ole näkynyt vielä vaikka kohtua polttaa yhä enemmän aivan uudella tavalla. Kokeilen First Signalin kasetin ja (lähinnä harrastuksen vuoksi pregcheckin ovulaatiotestin) kun olen pari tuntia pidätellyt ja katsotaan, josko (negatiivisen..?) testituloksen tullessa saisin ajatukseni huijattua hetkeksi vaikka työn pariin. Sen verran voin paljastaa, että hysteerisiähän tässä ollaan.. Lähinnä siksi, että raskausepäily tuli lääkäriltä täysin yllätyksenä ja oireista päätellen olen joko raskaana tai sairas.
  6. Kuinka paljon kokemuksia teillä on sellasesta, että yhdentyyppisellä testillä negaa ja toisentyyppisellä plussaa? Käytän piheyttäni pregCheck -liuskoja, ja mua ärsyttää kun sieltä ei tule plussaa
  7. Onko kukaan saanut saniaisia sylkitestiin (Donna, Julia) kierron loppuvaiheessa ja merkitsikö se raskautta? Epäilen vahvasti olevani raskaana vaikka r-testeihin on tullutkin pelkää negaa ja roskishaamuja (nyt vasta dpo12). Tein huvikseni Julia -testin ja selvää saniaisviidakkoa näytti. Meinaa hermot pettää tämän jännityksen kanssa. Aivan puun takaa lääkäri tokaisi, että taidan olla raskaana kun menin näyttämään erittäin kipeää ja turvonnutta rintaa (nyttemmin kipu ja turvotus molemminpuolista). Alle viikko sitten en olisi uskonut, että näin vimmalla haluan vauvan
  8. En tarjoa kahvia enkä anna kenenkään muunkaan tarjota. Multa tuskin tulevatkaan pyytämään kun lopetin itsekin juomisen
  9. Tähän mennessä ensimmäisenä tulee mieleen: - Ollaan alettu käymään miehen kanssa iltakävelyllä. - Lopetin tupakan polton (kylläkin jo viikkoja ennen ehkäisyn poisjättöä, ettei sikiölle tule turhaa stressinsietopakkoa kun äiti sekoilee kuin mikäkin narkkari) - Aloitin jonkin aikaa sitten syömään mama -vitamiinivalmistetta. - Ahmin tietoa mm. ihan kaikesta aiheeseen liittyvästä. (kannattaa lukea Tiina Kaitaniemen "luonnollinen lapsuus". Parhaita kirjoja mitä olen koskaan lukenut. Epäilen olevan suosittu kirja koska sitä sai Helsingissä ainakin vähän metsästää) - Vaihdoin kahvin kofeiinittomaan. - Lopetin alkoholin juomisen. - En syö maksaa (muutenkaan, kasvissyöjä) tai a-vitamiinia missään muodossa, en syö pastöroimattomia maitotuotteita, lakritsia tai salmiakkia ja valmistaudun jättämään kofeiinin kokonaan. - Miehen kanssa keskusteltu kavatuksesta, isyys/äitiyslomista, asumisesta ja kaikesta mahdollisesta (musta ei keskustelukumppania varmaan muihin aiheisiin saakaan... ) Tarkennan syömisen monipuolisemmaksi ja terveellisemmäksi ja lisään liikuntaa sitten kun plussaan.
  10. Kiitos! Eli mulla on niin laimea, tai ennemminkin sellainen tuntu kuin maku, joka menee helposti mielikuvituksen piikkiin. Yk1 ja mulla on tietenkin heti ovulaatiosta alkaen kaikki kuviteltavissa olevat oireet
  11. Kuinka voimakas on ollut odottajien metallin maku suussa ja missä vaiheessa raskautta tämä ilmeni?
  12. Mulla oli aluksi vaihteleva mielipide siitä kumpaa toivon, mutta nyt kun on yrittäminen oikeasti käsillä, en osaa eikä onneksi tarvitsekaan miettiä tällaisia asioita. Haluan lapsen Miehelle alusta asti ollut molemmat toivottuja.
  13. Kerroin yrityksestä parhaalle ystävälle, mutta muuten ollaan asiasta hiljaa kunnes on jotain kerrottavaa. Saa nähdä pystynkö plussaamisen jälkeen pitämään suutani tukossa
  14. Ovulaatio bongattu hurjasti aijemmin kuin odotin. Mies ehdotti että jos alettaisi yrittämään sitä vauvaa. Joten yrittämisen odottelu on ohi ja suoraan ay:hyn kulkematta tjottaamisen kautta!
  15. Aivan loistavaa että täälläkin on löydetty tuo Allen Carrin helmi! Itse lopetin kolme viikkoa sitten koska halusin olla plussatessa savuton ja mahdollisimman puhdas myrkyistä. Oli vaikeaa ja monet itkut itkin mutta nyt jo helpottaa. Olen polttanut reilun askin päivässä noin vuosikymmenen verran ja yrittänyt lopettaa ties millä keinolla monet kerrat. Tällä kertaa eroa on esimerkiksi se, että älysin, etten enää ajattele: "toivottavasti en koskaan enää sorru" vaan: "en enää sorru". Mentaalisesti ero on huima vaikka aijemmin ollut viikkoja ilman ja kuukausiakin champixin avulla. Se pieni vipu korvien välistä löytyi ja olen varma etten polta enää ikinä. Tsemppiä lopettajille! Olette kaikki arvokkaampia kuin tupakointi.
  16. Jesh, Julia -ovulaatiotesti syljestä on näyttänyt tiheää saniasviidakkoa nyt pari päivää Upea ja naisellinen olo! Tämä on eka kerta kun testaan ovuloimista ja pieni (aiheeton) pelko hedelmättömyydestäkin on poissa.
  17. Hei kaikki Uusi kuumeilija ilmoittautuu. Käytiin tänään miehen kanssa hakemassa multivitamin mama -valmistetta (miten voikaan yhden vitamiinipillerin syöminen ollakaan niin tunteellista!!) ja ensi viikolla sylki-ovulaatiotesti/mikroskooppi. Olen jättänyt e-pillerit pois ja nyt menossa siis taukoviikko minkä jälkeen en enää jatka, mutta jonkun ehkäisyn kai otamme tilalle. Ehdotin, että vain ovulaation aikaan käytettäis kumia niin kauan kun ei halua vielä täysin yrittää mutta pienen mahdollisuuden kuitenkin jättäis. Ei tullut vielä juuta eikä jaata, mutta mies muistutti tänään lounaalla etten joisi kahvia, mikä tuntui tosi ihanalta. Taitaa yrityksen aloittamisen hetki olla lähellä Viikon häämatka on ensi kuun alussa. Onkohan mun mitenkään mahdollista ovuloida vielä niihin aikoihin..? Olis niiiiin romanttista plussata Pariisissa! Mikäli tuo mies siis suostuu vielä kokonaan ehkäisystä luopumaan...