beoynd

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About beoynd

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mulla oli rv6-9 jatkuvaa pientä vuotelua. Alkuajan ultrassa lääkäri ilmoitti heti että on normaalia, saattaa johtue esim. istukan kulkeutumisesta ylöspäin. No eihän se rauhoittelu mua varsinaisesti helpottanut, vaan käytiin vielä pari viikkoa myöhemmin tarkistuutamassa että kaikki on hyvin. Hyvin se pikkuinen voi, ja vuotokin loppui joskus ysiviikon loppupuolella. Tunnistan kyllä tuon vessasa ravailun, teen sitä vieläkin jatkuvasti jos valkovoto on vähänkään runsaampaa (ja nyt siis juuri alkoi rv15).
  2. Meillä mies haluaisi ehdottomasti tietää, mä vielä emmin. Tosin alaln kyllä taipumaan sille kannalle että sukupuoli olisi kiva tietää etukäteen. Nyt vasta rv15 käynnissä, eli vielä ehtii pohtimaan päädytäänkö ottamaan selvää
  3. Olen myös samoilla linjoilla että graavisuolatut ja tyhjiöpakayut kalat ovat pannassa, muuten syön suhteellisen vapaasti. Homejuustojen syöntiä olen dramaattisesti vähentänyt (kuuluvat mun suosikkeihin ja ennen raskautta vetelin huolella...), mutta silloin tällöin niitä maistelen. Tosin aika tarkka olen siitä kuinka kauan ruokia jääkaapissa on säilytetty.
  4. Mulla oli kehityskeskustelu sopivasti rv12, joten silloin kerron. Pomo oli silminnähden järkyttynyt, olen ollut työpaikassani vasta puolisen vuotta ja nyt päässyt kunnolla töihin sisään. Mutta viikonlopun jälkeen jo pahoitteli järkytystään ja onnitteli, kaikki siis hyvin Muille työkavereille ajattelin kertoa vähän myöhemmin, olen aika miesvaltaisella alalla ja jotenkin on vain vielä helpompi odottaa kun ei kuitenkaan vielä päällepäin näy (nyt rv 15).
  5. N. kuudennella viikolla alkoi. Tosin en tiedä kuinka paljon oli korvien välissä kun sain tietää raskaudesta vasta viikolla 5 ja muka sitten heti sen jälkeen alkoi Tosin alussa oli lähinnä etovaa oloa, oksentelu alkoi vasta viikolla 12. Huomenna alkamassa 15. viikko ja mietin jo milloinkohan loppuisi...
  6. Minä haluaisin kovasti kolme lasta, kun on itsekin kolmilapsisesta perheestä. Mies on sitä mieltä että kaksikin vois riittää (vaikka hänelläkin kaksi sisarusta). Suurin syy miehen lapsilukuun on käytännöllisyys, kahden aikuisen on helpompaa osallistua kahden lapsen harrastuksiin. Totta kyllä, mutta aion käydä väsytystaistelua Toisaalta ensimmäinen on vasta tuloillaan, joten täytynee katsoa miten tämän kanssa sujuu.
  7. Kieltämättä päivitys teki hyvää, voisikohan sitä jo laskea tuon uuden saavan kun lokakuussa vasta laskettu aika
  8. Me ollaan varmaan aika hämärä pari, kun ollaan oltu yhdessä vasta reilun vuoden, mutta silti raskaus on odotettu ja toivottu. Ollan molemmat yli kolmekymppisiä, ja se vaikutti selvästi tähän tahtiin. Häät ollaan pitämässä sen jälkeen kun pikkutyyppi on n. 5 kk. Aika tuntui muuten sopivalta kun on sitä kuitenkin ehtinyt miettiä mitä kumppanilta (ja elämältä) toivoo ja kun oikean löysi niin palaset vain loksahtivat kohdalleen. Kieltämättä on miettinyt olisiko vielä pitänyt vielä odottaa ja nauttia kahdestaan olemisesta, reissaamisesta jne. mutta vauvakuume voitti
  9. Mahtavaa kun täällä viestejä lukiessa huomaa ettei ole yksin. Minulla tuntuu sattuvan vatsaan vähän väliä, menkkakipuihin verrattavissa olevaa epämiellyttävää nipistelyä. Ilmeisesti ei kuitenkaan ole mitään mistä pitäisi välittömästi huolestua, eihän? Viides viikko raskaudesta alkamassa, toivottavasti ei ole kipuilua poikkeuksellisen aikaisin. Alkuraskauden ultra olisi suunnitelmissa vasta parin viikon päästä.
  10. Jätimme vasta pillerit pois ja odotin toisia luomumenkkoja. Olin aivan tuskantunut kun kierron mukaisena päivänä mitään ei kuulunut ja kirosin kroppani toimimattomuutta. Vakuutin miehelleni etten voi olla raskaana koska kertakaikkiaan mitään oireita ei ollut. Halusin ostaa kuitenkin vielä raskaustestin tulevaa lääkärillä käyntiä varten. Aidosti voi sanoa että yllätys oli suuri kun testin tuloksena oli selvä plussa Nyt on kieltämättä täysin pihalla oleva olo, ei jaksa uskoa että tärppäsi niin nopeasti. Vähän kieltämättä myös pelottaa kuinka kaikki sujuu. Toivottavasti hyvin, pikkuinen olisi niin tervetullut!