Maggie

Aktiivijäsen
 • Content count

  652
 • Joined

 • Last visited

About Maggie

 • Rank
  Aktiivi
 1. Tyttövauva on nyt 10vko ja pissaa paljon kerrallaan, eikä hitaat imut kerkee imeä niin nopeasti, siksi Fuzzien mikrokuituimut on toiminut paremmin kuin bambuimut. Kahden tunnin vaihto välillä pitää olla kaksi mikrokuituimua päällekkäin. Nyt mulla on hahtuvaimu puikoilla, jos kaksi hahtuvaimua ja yksi mikrokuituimu riittäisi yövaippaan, niin ei tarvis ostaa uusia vaippoja.. Toisaalta vauva tulee yövaippaa tarvitsemaan vielä muutaman vuoden että voishan niihin sijoittaa ihan hyvällä omallatunnolla. Onnikkaan sisävaippa näytti olevan huutiksessa myynnissä, pitääkin kattoa sieltä vielä uudestaan jos huutais sen kokeeksi. Lisän vielä, että tuo R&R tuplaläppä on uutena samoissa hinnoissa kuin Onnikkaan yövaipasta pyydetään käytettynä. Erona näyttää olevan vaan, että Onnikkaassa ei ole ollenkaan kiinteää imua.
 2. Paras yö vaippa?? Meillä nyt päivisin käytössä Fuzzi bunz yhdenkoon 6kpl ja Fuzzi bunz kokoa m 6kpl. Kaksi liilaa Myllymuksua ja kaksi vihreää, mutta Myllymuksut falskaavat helposti joten niitä käytetään villiksien kanssa. Meillä tulee niin paljon pyykkiä, että pyöräytän koneellisen joka päivä, joten 12 Fuzzia on riittänyt päivä käyttöön, mutta yövaipoiksi niistä ei ole. Joten nyt olis kunnon yövaippa villiksien alle hakusessa. Oon ajatellut Ronja&Roope tuplaläppää, mutta hinta on aika kova. Mitäs te muut käytätte vauvoilla yövaippana?
 3. vinkkinä muillekkin falskaavien aio vaippojen kanssa taisteleville, ohuet villikset aio vaipan päälle ja loppuu ohivuodot siihen ja vauvakin pysyy ihanan lämpösenä
 4. ^ meillä napitettiin fuzzi bunzit valmiiksi ja puettiin samoin ku housuvaippa.
 5. Ville ja Elle tai Ville ja Elli
 6. Ainon veljelle sopis kyllä niin hyvin nimeksi Väinö! Kaksi tosi suomalaista nimeä.
 7. Aleksi ja Eemeli <3
 8. Mä olisin halunnut meidän tytön nimeksi Karo, kunnes tajusin sen olevan miehen nimi Mä muuten tunnen naisen nimeltä Mertsi, joten vaikee kuvitella miehen nimeksi.
 9. ^ Karoliina tulee mieleen
 10. Marsalle ehdotan Sameli
 11. Siiri ja Sampo on ihanat nimet sisaruksille. Laita ehdottomasti se nimi josta tykkäät eniten
 12. ^^ Samaa luokkaa Ainon kanssa. Eli on mummonimi kunnes sen saa joku pikkutyttö <3
 13. ekasta kerrasta tärppäsi
 14. Tuli mieleen sellanen nimi ku Annu
 15. ^^ Mimosa, Jade, Sointu lisään vielä Taimi