Briony

Aktiivijäsen
 • Content count

  136
 • Joined

 • Last visited

About Briony

 • Rank
  Aktiivi
 1. ^Ei, ei se ole näkemysero vaan biologiaa ja fakta. Niin ihminen, kissa, sika, silakka kuin hyttynenkin kuuluvat kuntaan nimeltä Animalia eli eläinkuntaan.
 2. Mun mielestä Manna on ihana. Mitä sitten, jos tulee mannapuuro mieleen? Ei se mun mielestä ainakaan ole mikään kamala mielleyhtymä. Ellei sitten vihaa mannapuuroa yli kaiken.
 3. ^Mun piti kans vähän pyöritellä silmiä tolle väittämälle.
 4. Rosalina Maire, Marleena, Marlena, Maja, Maija, Matilda, Magdalena, Magdaleena, Marina, Maria, Mari, Maaria, Malin, Maj, Malviina, Malena, Martta, Marjatta, Marianne, Marie, Maarit, Matleena, Marika, Marja, Marjaana, Margaretha, Margareetta, Margareeta, Margareta, Marianna, Mariia, Maya, Marita, Marketta, Madeleine, Marjut, Marjukka, Maaret, Mariella, Mariana, Marlene, Marikki, Marissa, Mariaana, Mai, Marta, Marjo, Maritta, Margit, Maila, Mariitta, Mailis, Majlis, Martina, Marttiina, Maarika, Marju, Maili, Marian, Mary, Marit, Marjanne, Margita, Margetta, Mandi, Mariann, Maini, Marke, Marisa, Margaret, Mariina, Maikki, Mariela, May, Marietta, Margot, Marjaleena, Marion, Markit, Manta, Marinka, Maari, Marikka, Mariette, Mariam, Marilla, Marjetta, Maarita, Martha, Mareena, Maia, Mariita, Maijastiina, Margarita, Marjanna, Mainikki Tässä vielä linkki, jossa kasapäin Ma-alkuisia nimiä.
 5. Kaikkee ne keksii. Tulikukka on minusta aika ihana.
 6. Kysy mitä vaan vauvatoiveisiin ja yritykseen liittyen!
 7. Tessa on ihana! Ja ei yhtään haittaa, että siitä tulee eräs söpö roolihahmo mieleen. 10 India?
 8. Awww ihana! Harmi vaan, että tuntuisi hieman hassulta antaa tuollainen, jos ei lapsella (tai edes vanhemmilla) ole muuten mitään yhteyttä Intiaan.
 9. Niin. Toi on aika vaikee, jos ei oikeen mikään iske. Ja enkä kyllä tiedä miksi edes vastaan tähän, kun ei ole mitään ehdotuksia antaa. Itse olisin niin mielelläni äiti ja olen vielä siinä "onnellisessa" tilanteessa ettei ole puolisoa äidin tittelistä kilpailemassa. Ei tarvitse toistaiseksi tällaista pohtia. Oletko muuten Setan foorumilla? Siellähän on sateenkaariperheille kuin transhenkilöillekin oma suljettu alueensa, jossa varmaan voisit saada enemmän vastauksia tällaiseen pohdintaan.
 10. Äiti jätti 16-kuukautisen lapsen yksin viideksi vuorokaudeksi – halusi juhlia yötä päivää Taas näitä järkyttäviä turhuusuutisia, mutta
 11. Ricky Martin perheineen Espanjan Vanity Fair -lehdessä. Plus video TÄÄLLÄ. *** Ihanan muotitietoiset hiukset lapsilla, heh.
 12. Ricky Martin perheineen Espanjan Vanity Fair -lehdessä. Plus lyhyt video TÄÄLLÄ. *** Ihanan muotitietoiset hiukset lapsilla, heh.