niippanuuppa

Aktiivijäsen
 • Content count

  209
 • Joined

 • Last visited

About niippanuuppa

 • Rank
  Aktiivi
 1. Onko täällä kenelläkään Hartanin Topline S-yhdistelmävaunuja? Meillä on nyt käytössä ratasosa. Olen pettynyt selkätuen säätöön. En saa sitä mielestäni riittävästi pystyasentoon. Lapsi tykkäisi istua pystymmässä, mutta jää hieman makuuasentoon, vaikka selkätuki on pystyimmillään. Onko meillä viallinen tuo selkätuki vai onko se kaikissa samanlainen?
 2. Mutta tuossa on kyseessä allergia. Ei vauvani varmastikaan suklaalle ole allerginen, hän ei vaan siedä sitä vielä noin pienenä..
 3. Nostellaas tätä ketjua. Onko tee tosiaan paha mahaväänteiden aiheuttaja? En tiedä miten pärjään ilman teetä..juon sitä useita mukillisia päivässä... Entä osaako joku sanoa, onko vissy kuinka paha? Juon sitäkin suht runsaasti kun hanavesi maistuu niin pahalle, kloorille. Tässä ketjussa on mainittu hiilihapolliset juomat ja vissyssähän sitä on.. Siinä tapauksesssa pitää ostaa kaupasta lähdevettä. Olin tiukalla dieetillä loppuraskauden sokerin ja närästyksen vuoksi. Viikko synnytyksestä halusin pitää kunnon mässyillan ja vetää sipsiä, kokista ja karkkia ja suklaata. Ennen herkuttelua pumppasin maitoa ja syötin tissimaitoa pullosta yöllä kahteen otteeseen. 7h kuluttua herkuttelusta uskalsin imettää tissistä. Päivä meni ok, mut illalla ja alkuyöllä mahanpuruja vauvalla. Voiko tuo johtua em. herkuttelusta? Saattohan se johtua muustakin. En ole tajunnut kuin paha ruisleipä on vauvalle ja olen sitä saattanut syödä ennen imetystä. Miltä tuo 7h gäppi kuulostaa teidän korvaanne et onko riittävä ettei vauva kärsi? Haluan kuitenkin joskus ees syödä herkkuja!
 4. Kiitos Minna82 vinkistä! Olen tänään menossa vielä apteekkin, joten sitruunahappo vois lähtee mukaan.
 5. Kiitos tiedosta Mini-Me!
 6. Tarkoitin, et jos koneeseen on jäänyt juurikin pesuainejäämiä, niin ei ne sit siirry vauvan vaatteisiin ja siitä herkälle vauvan iholle. Mä kyllä käytän vallan nestemäisiä Ariel-peuaineita, kun opin naikkareista, et ne ei sisältäis sitä zeoliittia. Ajattelin varmuuden vuoksi etikalla hurauttaa läpi ennen vauvan vaatteiden pesua. Pitäiskö pestä korkeessa lämpötilassa, esim 90 asteessa?
 7. En tiedä mihin olisin tuupannut tämän kysymyksen, joten kysyn nyt tässä, kun kuitenkin vielä odotan. Vauvan vaatteet pitäisi pestä, mut ilmeisesti kone pitäisi "desinfioida" ensin. Olen kuullut/ lukenut, että etikalla voisi tyhjää konetta käyttää. Onko tosiaan näin? Ja kuinka paljon etikkaa laitetaan? Laitanko pesupalloon vai sinne pesuainelokeroon? Ja riittääkö kerta vai tarvitaanko kaksi pesukertaa?
 8. Ettei olis virtsistä? Kantsii käydä tutkituttaas!
 9. Olenkohan jo vastannut tänne... Minä liputan Anitan tukivyön puolesta. Aloin käyttää sitä jokapäiväisesti joskus rv 22, kun maha alkoi olla sen verran iso ja painava. Tukee hyvin koko mahaa, varsinkin alaosasta, jossa se paine tuntuu. Istuessa töissä otan sen pois, koska istuessa sitä ei tarvii. Mulla pysynyt hyvänä, pesen koneessa 40 asteessa. Ostin stokalta, 49 e. Just näin, et Baby Stylessa se maksoi 39e. Tämä vyö ei ole paksu ja epämukava, vaan semmoinen sopivan keveä, mutta ainakin mulle tarpeeksi tukeva. Selän kanssa mulla ei kyl ole ollutkaan oikein mitään ongelmia. Nyt rv 33.
 10. Vielä helpompi kuin uunikala on, kun maustaa lohifileen suolalla ja paistaa pannulla voissa. Sitten lautaselle ja päälle puristaa sitruunaa. Siihen salaatti kylkeen, niin on hyvää ja terveellistä. Jos on paksu filee niin kantsii paistaa eka nahkapuoli alaspäin.
 11. Baby Stylessä oli pastellin värisiä.
 12. Kiitos Kärpänen vastauksesta! Mulla rinnat kasvoi heti alkuvaihees 2 kuppia. Ounastelen, josko ne yhellä kupilla kasvavat synnytyksen jälkeen. Saas nähdä.. Ostin just imetysliivit, joissa yks kuppi kasvunvaraa.
 13. Muffinssi, soitin tänään juuri Changelle ja kyselin imetysliiveistä. Niissä on kaarituet, itse etsin kaarituettomia. Tämä vain tiedoksi. Oma kysymys jo synnyttäneille: kuinka monta kuppia teillä on rinnat kasvaneet synnytyksen jälkeen, kun maito on noussut?
 14. Juliet, saa syödä, jos on pastöroitua.
 15. Kiitos ceaser-salaatti-kysymykseen vastanneille. Täytyy joo jatkossa tsekata, et parmesaani on pastöroitua. Nyt olisi enää jäljellä sit se anjovis-dilemma.