Yllätystähti

Aktiivijäsen
  • Content count

    442
  • Joined

  • Last visited

About Yllätystähti

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

372 profile views
  1. jos mun kämmeniä kutisee niin mistä mä tiedän onko kyseessä kuivasta ihosta johtuvaa kutinaa vai raskausmyrkytyksestä kertovaa kutinaa??
  2. Kärpänen mulle sanottiin että minimi on 4h, eli ei todellakaan haittaa jos on ollu koko yön. Siksi kuulema suositellaan aamuvirtsaa kun silloin on todennäkösempää että on ollu vähintään sen 4h.
  3. mä olin niin pettynyt tähän uuteen pakkaukseen. En ite tykkää ollenkaan harmaan ja ruskeen sävyistä, ja kun ne tuntuu olevan se vallitseva värimaailma niin koen pakkauksen vähintäänkin ankeaksi. Keltaiset/oranssit ja turkoosit vaatteet on kivoja, valkoisetkin on ok. Mutta miks ei voitu harmaan tai ruskeen sijaan käyttää vihreetä, violettia, punainen väriskaalaa? oishan sekin ollut sekä tytöille että pojille sopivaa....
  4. mulla on supertyhmä kysymys... viime kierrossa oli todella selkeät ovis oireet ja sen jälkeen tuli vatsavihlonnat ja ällötys. kuitenkin kuin kellosta alkoi kuukautiset kp 25 ihan niinku aina ennenkin. (tämä oli maanantaina), kuitenkin nämä kuukautiset ovat olleet todella olemattomat. Siteeseen ei ole tullut mitään, ainoastaan paperilla pyyhittäessä ruskea tuhrua eilen ja tänään tosi vähän. Kannattaako mun nyt tehdä testi vai lähteä siitä että kyllä noi oli menkat eli ollaan taas nollassa?? ... Ilmeisesti siis joillekin on tullut menkat vaikka on oltu raskaana, mutta en mä nyt oikein tiedä miten päin olla. etova olo on painunut taka-alalle, vatsaa vihloo edelleen välillä ja rinnat on arat, mutta kai se voi johtua menkoistakin. Flunssa pärähti kanssa päälle joten tiiä sit mitkä sydämentykytykset ja lämmönnousut johtuu mistäkin.... onko teillä kokemusta aiheesta tai vanhoja viisaita neuvoja. (viisain kai olisi tehdä se pirun testi vain)
  5. minä 30 mies 35(syksyllä). Ekaa yritetään. Takana yksi km.
  6. Täytin tammikuussa 30 ja mies on "jo" 35. Ekaa lähdettiin yrittelemään, joulukuussa siis jäi ehkäisy pois. tokal kierrolla tärppäs mut se päätyi rv7+2 keskenmenoon. Nyt mennään kohti seuraavaa yritystä. Tietty jänskättää et tuleeko tästä mitään jne. mut pakko vaan luottaa siihen et jos luonto haluu meidän lisääntyvän ni kyl meille lapsi suodaan. Mulla ei ollu oikeestaan mitään ns. kuumeilua vaan ajattelin vaan et jossain vaihees haluan lapsia ja kun ystävillä tuntui kestävän 2-4v tärppäämiseen ajattelin miehen kaa et kai mekin nyt voidaan alottaa ni ehkä joskus onnistuukin. Toi pikanen raskautuminen heti tokalta luomukierrolta oli aika ylläri ja sit se km tietty melkonen shokki. Tuloksena on nyt sit aika kova vauvakuume. Hormonit on outo asia. Onneks mies on todella messissä tässä ja jaksaa toivoa jopa enemmän kuin minä (mä oon kokoajan vaan varuillani kun toi edellinen päättyi miten päättyi) Tää kierros menee harakoille, oon ulkomailla kuun loppuun saakka ja ovis on oireiden mukaan NYT. Koitan niellä harmistusta ja kuluttaa aikaa siihen että "valmistan" kehoa syömämllä vitamiineja ym gynen suosittelemia juttuja Tsemppiä kaikille ja kevätaurinkoa!!!
  7. Minullakin jälkivuotoa kesti viikon. Nyt on jäljellä viel vähän jomotusta, mutta lääkäri sanoi sen olevan ihan normaalia.
  8. Kiitos pikku-haisu todella hyvästä tekstistä. Rohkaisi kamalan paljon!
  9. joo, tiedän tunteen. Kysyin eilen mun mieheltä miltä siitä tuntuu ja se sano et toivoo etten pidä häntä ihan tunteettomana mutta että ei hänellä oikein oo muita tunteita kuin että harmittaa ja on paha mieli kun mulla on niin paha olla. Koitan itsekin vain mennä eteenpäin, mutta sureminenkin on tärkeää ettei jää kummituksia.
  10. Mintukka mulla on toi kanssa. Mä pelkäsin kokoajan et jotain menee vikaan. Mun mies hoki että ei mene, luota siihen et kyl tää onnistuu. ja sit kuitenkin meni kaikki vikaan. mietin samaa et oliko se mun syy vaikka tiedänkin ettei se ollut, eikä se vaikuta. Keskenmenojen syitä ei vain tiedetä. kuitenkin mietin miten jatkossa. jos taas pelkää ja taas menee kesken... miten sitten enää koskaan uskaltaa....
  11. mulla oli eilen keskenmeno. itkin koko illan. nytkin joka kerta kun ajattelen asiaa itkettää. Tuntuu että lähiseudulla ei asukaan muita ihmisiä kuin äitejä lasten kanssa, joka paikasta niitä tulee vastaan. vihainen ja epäonnistunut olo. mietin miksi muut onnistuu ja mä en. tiedän että tämä helpottaa ajan myötä, mutta pohdin myös miten vaikeaa on seuraava raskaus. miten paljon silloin pelkää saman toistuvan. Ja vaikka miehenikin on surullinen hän myönsi suoraan että kurjinta hänen on minun pahan olon takia. kun ei hänelle ollut ehtinyt mitään varsinaisia tuntemuksia vielä syntyä. koen itseni myös vähän tyhmäksi kun pillittelen vähän väliä.
  12. mulla alko pieni tiputtelu viikko sitten. Maanantaina oli ultrassa kaikki vielä kunnossa, eilen, tiistaina alkoi keskenmeno. Tuli verta ja hyytymiä. Ultrassa todettiin olevan spontaani keskenmeno tosin alkio oli vielä olevan kohdussa mutta lääkäri sanoi tulevan sieltä varmaan itsekseen pois. Olin Rv 7+2. Lääkäri sanoi että annetaan mennä "luomuna" ja seurataan tilannetta. Eli nyt vuotelee. Sanoi että voi kestää 10-14pv. Ensi maanantaina kontrolli jossa katotaan tilanne ja otetaan verikokeita ja tsekataan muutenkin että kaikki asiat on niinko pitää. Olen siis tällä hetkellä Saksassa ja täällä on todella hyvät lääkärisysteemit jotka ottaa ultraan vaikka joka päivä jos se rauhoittaa potilaan mieltä. Vatsaa(kohtua) nipistelee, kipu on siedettävää mutta ilkeän tuntuista. Vaikea päästä asiasta yli jos tätä jatkuu 14pv.
  13. Joo, nyt annetaan tosiaan kehon toipua. Mulla uutta yritystä tuskin tulee olemaan heti. Voi olla että odotellaan vuosikin, saa nyt nähdä. Ei olla vielä juteltu uudesta raskaudesta mitään. Pelottaa lähteä yrittämään uudelleen, oli niin järkyttävä kokemus tämä keskeytyminen joo, samaa itse miettinyt. Sisko (jolla takana kaksi km ennen onnistunutta raskautta) sanoi että kannattaa vain antaa aikaa. Ei suunitella mitään vaan antaa vain ajan kulua ja katso miltä asiat tuntuu. Voi olla että menee vuosi tai kaksi, tai voi olla että jo muutaman kuukauden kuluttua tuntuu siltä että uskaltaa yrittää. Mulla on ollut aika rankat epäonnistumis fiilikset. Semmonen olo et on joku vika. tää jälkipuinti ei taida enää kuulua tähän ketjuun. Anteeksi.
  14. Kiitos Mintukka ja pikku-haisu. Tuntemattomien myötätunto tuo lohtua (absurdia kuin onkin). Uskon että kyllä tämä tästä. Rankaksi tämän tekee sen että olen tosiaan poissa koti Suomesta, mieskin ehti lähteä jo takaisin Suomeen sunnuntaina. Yksin ilman toisen fyysistä läsnäoloa on niin kovin paljon rankempaa surra. Mutta kunhan tästä keho ja mieli toipuu niin eikuin kohti uusia yllätyksiä, eikö niin Mintukka. Pikku-haisu, ihan älyttömän paljon tsemiä sulle!!!! toivon sydämestäni että ei oo mitään kummosta. Muista et pikkutiputtelu voi olla ihan normia. <3
  15. ajattelin päivittää tänne vielä. aamulla vuoto yltyi menkkamaiseksi, menin päivällä lääkäriin, ultrassa todettiin spontaani keskenmeno, alkio tosin kölli vielä kohdussa (tällä kertaa se näkyi) mutta lääkäri ei antanut toivoa että se selviäisi. keskenmenon annetaan jatkua "luomuna" eli ei tehty kaavintaa. Lääkäri sanoi että kaavinnassa on aina riskinsä, joten suosittelee luomua vaikka onkin henkiseti vähän rankempi prosessi kun se kestää joku 10pv. Viikon päästä kontrolli. oon itekny silmät päästäni tänään. Toivon ettei tää oo muiden tiputtelijoiden kohtalo.