frankie

Aktiivijäsen
 • Content count

  248
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by frankie

 1. Poistatteko, kiitos.
 2. Jahas, rasvaiset ruuat ovat nyt kuitenkin joutuneet oksetuslistalle. Tällä hetkellä (rv 12+5) himoitsen lähinnä raakaa lihaa/kalaa, erityisesti carpacciota ja sashimia. Tartaria rapean leivän ja valuvan viiriäisenmunan kanssa. Toinen ihan nonstop himo on aito meksikolainen ruoka - tacot, tostadat, enchiladat, ceviche.. En tiedä onko tää joku kielletty hedelmä -juttu taas
 3. Rakennusultra
 4. Aaaaargh ekan raskauden mieliteot toistuu tässä toisessakin. Rasva, suola, sulatettu juusto. Voisin elää roskaruualla.
 5. ^ Toi on kyllä tosi kiva ja monikäyttöinen, olis pitänyt itsekin sijoittaa samantyyliseen aiemmin
 6. Tuo lisääntynyt syöminen ja näläntunne tosiaan nyt loppuraskautta kohti tasoittui, jälleen pärjää ruokaisalla salaatillakin normaalin ajan Ei tosin sen puoleen, ettenkö vieläkin PYSTYISI syömään..
 7. Mamaliciouksen trikoojoogahousut! Käännettävän vyötärön ansiosta menevät vaikkei raskaana olisikaan, ja nyt vaan aivan uskomattoman mukavat kotona köllötellessä ja puuhaillessa. (kulahtavat tosin nopeasti, jos niissä elää 24/7 kuten minä tällä hetkellä )
 8. Itkettää ihan kauheasti, kun halusin pestä vauvan vaatteet ja lakanat, mutta mies toi kaupasta pelkkää pyykinpesuainetta eikä ollenkaan huuhteluainetta vaikka siitä oli puhe (ja itse en pääse lyllertämään kauppaan kun selkä vihoittelee niin kovasti) Ei vauvan jutut voi jäädä semmosiksi kauheiksi koppuraisiksi ja nyt en saa tuotakaan vieläkään tehtyä
 9. Komppaan, ihan loistavat! Samoin sadepäiviä odotan ihan innolla aina, kun saa Hait jalkaan (ja okei, aina ei tarvitse edes olla sadepäivä..) Koon puolesta kaikki kengät mahtuu edelleen, mutta kumartuminen masun kanssa on jotenkin ihan ylivoimaista nykyään... ballerinakelejä odotellessa!
 10. Lohdullista tässä ketjussa muuten on se, että monella tuntuu ongelmakohdat olevan tarkalleen samat! Toivoa siis on, että finnit ovat vain ja ainoastaan raskaudesta johtuvia ja lähtevät siis aikanaan ainakin pois
 11. Hipstereillä ja lantiomallisilla stringeillä mennään, mua jotenkin ahdistaa kaikki vatsan yli ylettyvät vaikka varmaan mukavia olisivatkin. H&M Mama -hipstereissä ei kyllä tosiaan ole mitään eroa tavallisiin, pahimmillaan juurikin kiristävät vatsasta Kaikkein mukavimmiksi on osoittautuneet vanhat Gina Tricotin puuvillahipsterit, jotka ovat nyt just sopivasti löystyneet ja kulahtaneet käytössä
 12. Kiitos taas hyvistä vinkeistä mei Tuo kasvot eteenpäin -asento tuntuu kyllä jo ajatuksenakin jotenkin turvattomalta tuon huonon ergonomian lisäksi, en haluaisi (näin mutufiiliksellä koskaan kokeilematta) mennä ns. "vauva edellä" vaan pitää häntä enemmänkin suojassa pesässä äidin rintaa vasten.. Miten niin minusta tulossa ylisuojeleva äiti? Pohdinta jatkukoon..
 13. Plääh, nostelen tätä jos joku olisi jonkun ihmekonstin keksinyt Iho parani vain pahentuakseen uudestaan ja kunnolla.. Selkä, kasvot (erityisesti leuka!) ja nyt jälleen rinta on jotain niin kauheaa että tekee mieli itkeä vessan kirkkaassa valossa. En oikein keksi tähän mitään lääkkeetöntä konstia enää. Harkitsen jopa pienen pohjavärin hakemista solariumista, jos finnit eivät silloin niin kovasti erottuisi.. Kyllä vaan vetää itsetuntoa pohjamutiin vaikka pinnallista olisikin.
 14. Onko kenelläkään mitään käsitystä Close Carrier Caboo kantoliinasta/pikaliinasta? (http://www.royalkestot.fi/close-carrier-caboo-kantoliina-p-2628.html) Olen katsellut pikkuhiljaa jotain mahdollisimman liinamaista kantovälinettä ilman hankalia sidontoja, ja tämä kiinnostaa vaihteeksi eniten.. Mutta onko tuon kanssa siis tosiaan niin, että lonkalla ei voi kantaa ollenkaan?
 15. Raskaus on mennyt tosi pitkälti sängyn pohjalla, joten olen tilannut käytännössä kaiken netistä vaunuja, pinnasänkyä ja turvakaukaloa lukuun ottamatta Toistaiseksi ei vielä yhtään hukkaostosta ja on se vaan helppoa! Ainoastaan tilaamani sitteri vähän kaivelee, kun löysinkin jälleen yhdestä nettikaupasta vielä suloisemman e: Ainiin ja myös varoituksen sana. Nettishoppailu lähtee NIIN paljon helpommin lapasesta kuin myymälöistä ostaessa, samoin tarjontaa on niin kauheasti että itselleen kehittelee helposti todella turhia tarpeita varsinkin näin ensimmäistä odottajana! Jos on yhtään ostosmaniasta kärsivä kuten minä, kannattaa tehdä toivelistat nettikaupoista ihan paperille, sulkea tietokone ja miettiä ostoksia kriittisesti vaikkapa viikon verran ennen tilaamista. "Kaikkeen varautumisellakin" on hintansa ja rajansa.
 16. Juuri siksi, että ihmiset kuten minä rohkaistuisi tilaamaan
 17. Odottajille on muuten tuolla ainakin bebesinfon asiantuntijoiden pitämiä, tosi mielenkiintoisen oloisia luentoja! Olin jo ilmoittautumassa yhteen heidän infotilaisuuteensa, mutta nyt pääseekin kuuntelemaan pari kevyempää versiota huomattavasti huokeampaan hintaan.. Arpovat myös uutiskirjeensä mukaan 20 kpl messulippuja nettikauppaan (bebes.fi) tuotearvion kirjoittaneiden kesken, vink vink.
 18. Varmasti on! Messuilla on erikseen osasto "Odottajien maailma" (en tosin tiedä kuinka laaja). Nettisivuilta löytyy myös täysi lista kaikista näytteilleasettajista, sieltä voi vilkuilla onko mitään kiinnostavaa jos jaksaa kahlata läpi. Itsekin ensimmäistä kertaa menossa ja vauva masussa, kivaa
 19. Nyt on muuten Aventin rintapumput monessa eri nettikaupassa alennuksessa (ainakin Bumbeez ja Babystyle)! Pistin tuon manuaalisen Isiksen tilaukseen kun maksoi vaan muistaakseni 47 euroa, on ainakin valmiina jos tarvitaan mutta varmasti myös löytää jonkin toisen kodin joskus mikäli jää pakkaukseensa.
 20. Kiitos, Nadda ja forgetmenot! En siis ole onnistunut vielä missaamaan mitään kriittistä..
 21. Tosi tyhmä kysymys varmaan, mutta mikä ylipäänsä on esitietolomake? Itse olen menossa Kättärin Haikaranpesään ja meillä on synnytyssuunnitelman teko kätilön kanssa edessä, tämä varmaan korvaa tuon enkä siksi tiedä..? Mitä esitietolomakkeesee täytetään?
 22. Neuvolapuhelua en enää muista lainkaan, mutta synnytysosastolle ilmoittautuessa (Kätilöopiston Haikaranpesä Helsingissä, jonne ilmoittaudutaan erikseen) oli kyllä todella outo olo. Sanoin jotain tosi hölmön oloista kuten "moi, ilmoittautuisin synnyttämään" ja menin ihan hämilleni kun tilanne oli niin omituinen ja synnytys vielä niin kovin kaukainen asia. Kaiken lisäksi ilmoittautumisaika oli kesken työpäivän, joten ihmisiä kulki ohi kun puhuin eteisessä puhelimeen kaiken maailman luomusynnytystoiveista..
 23. Mua väsytti ihan äärettömästi alkuraskaudessa! Ja suurimman osan keskiraskaudesta. Ja nyt taas loppuraskaudessa..
 24. Ihana ajatus, mutta lyönpä jo nyt vetoa, ettei tämmöinen tule miehelle mieleenkään - ei ollut tullut itsellenikään ennen kun bongasin tämän ketjun! Maailman ihanin mies on silti Timanttisormusta on tulossa kihlojen merkeissä ja meidän nimikirjaimet tatuointiin, samoin mies on käytännössä pyörittänyt taloutta koko rankan raskauden ajan joten oikeastaanhan mun pitäisi ostaa hänelle jotain kun aika tulee... Ei sen puoleen, etteikö moni olisi saanut tosi kadehdittavia lahjoja! En todellakaan kieltäytyisi ottamasta vastaan
 25. ^Ihan sama juttu täällä! Vauhtiin kun pääsee... eikä edes tosiaan tule ähky