Mater

Aktiivijäsen
  • Content count

    176
  • Joined

  • Last visited

About Mater

  • Rank
    Aktiivi
  1. ^^ Samoin ^^
  2. Onnea Mollamaija paljon!! Nyt tarrasukkia mukaan!!
  3. Pidetään teepannulle peukkuja!!!
  4. Meidän tyllerö 8,5 kk vanha osaa toistaa perässä mamma ja tykkää ku sen kanssa kiljutaan vuoronperään...
  5. Minäkin näen teepannun viivat, onnea mukaan!!
  6. alkoholia otan niin kauan kunnes toinen viiva testiin ilmestyy.... ei sitä tiedä kuinka kauan tässä yrityksessä menee niin en nyt absolutistiksi halua alkaa. Nyt yk 4. Edellinen raskaus oli yllätys niin tuli juotua, syötyä lääkkeitä melko paljon ennen kun tajusin tehdä testin rv 8, onneksi syntyi terve tyttövauva. Ja lääkäreiden kanssa tuolloin juttelin asiasta niin sanoi ette alkuraskaudessa pitäisi niinkään vaikuttaa mutta jos myöhemmässä vaiheessa niin ehkä sitte. Mutta siis juhlin hyvin harvoin urakalla vaan lähinnä ilta tissuttelua muutaman lonkeron kera.
  7. Mäkin näen...!! Ite en oo ikinä saanu noihin testeihin mitään näkyyn....
  8. Teepannu Olen niin pahoillani sun/teidän puolesta!
  9. Huomiselle Shuttlelle onnea!! Ja onnittelut muille kaksi viivaa saanneille!!
  10. Onneks olkoon Sarah! Vautsi mitä viivoja!
  11. T*ssun alemmassa kuvassa näen jotain! Toivottavasti! Vierailija, olen samalla testillä saannu parissa kierrossa oviksest viivan, mutta en noin vahvaa. Huomen uusiks!? Ja tuu kertoon lopputulos!!
  12. Onnea Eveliina24!!
  13. Harmittaa sun puolesta trina... Noi haamut on vaan välil niin kettuja!!!
  14. Sillon tais olla vasta dpo 6? ja tänään on dpo 9? En kyl ymmärrä noit testei, ku niihin välil ilmestyy haamu, mut sit se yhtäkkii katoo jne. Ja ilmestyy taas kuivues. Tai sit näen näkyjä! Nojoo eikai niit oo näin aikaseen tarkotettukkaa tehä. En luota yhtää noihin mun haamulaisiin sen oon päättäny. Ja uskon et menkat alkaa ajallaan. Silti jatkan testailua taas huomen aamul jospa kumminki sais kunnon haamulaisen? Ku on kumminkii niin mielettömät r-oireet päällä ja kaikkee! Heh!
  15. Teepannu toi mun kuva nyt on aika varmaan ihan fiasko! Tein kyl viel varmitukseks ovistestin ettei ovis reagoi toho. Ja se oli kyl nega. Noh odottelen muutaman päivän niin sit teen uudestaan. ( eli heti huomen aamul ) Suosittelen hankkimaan aptekin testin. Ja viel digi jos on varaa. Täällä on peukut ja varpaat pystyssä sun puolest!