samiko

Jäsen
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by samiko

  1. moikka tässä vähän kerron kuumisia ja muutenkin asiaa...ultrassa on ollut kaikki hyvin ja sydänäänet on ollut todella kiva kuulla...mutta asiaan,ollaan jo kivasti ostettu käytettynä kaikkea valmiiksi vaikka odotettu aika on vasta marraskuussa ollaanko jo liian aikaisessa?ollaan vaan kummatkin aika pienellä rahalla ja ei haluta kaikkea ostaa kerralla...mitä mieltä olette?onko jotain mitä ilman ette olisi voinnut olla?
  2. moikka olen nyt elämäni täpinöissä kun musta,jos siis kaikki menee hyvin niin on tulossa isä...ollaan pitkään yritetty tehdä lasta ja kun jo luovutettiin niin niinhän sit kävi että testi näyttää plussaa.aamulla herätessäni vaimo sanoi sängyn vieressä että se on raskaana,en ollut heti uskoa mutta kun haettiin testi apteekista ja näin oikein diginäytöllä että näin on niin lopulta uskoin...toivottavasti kaikki menee nyt hyvin,olen niin onnellinen...
  3. onnea myös mun puolesta......
  4. moi ollaan joo jonkun verran kierretty kirppareita ja löytynytkin jotain.vaatteita ollaan saatu tutuilta ja niitä löytyy nyt jo aika paljon.enää ei puutu kun jotain pientä. kyllä tässä aika vaan etenee ja lähenee kokoaika synnytys ja meille niin sanottu uusi elämä ja saa nähdä miten koirat reagoi vauvaan...
  5. jälleen asiaa...nyt on kahden päivän ajan kieretty lastenvaatte kauppoja ja ostettukin aika paljon mutta halvalla kun kaikialla on ale,emäntä on oikein hullaantunut housuihin...nyt kun käytiin ultrassa ja olisi tyttö tulossa joten nyt löytyy punaista,vaaleapunaista ja lisää punaista.
  6. moikka kyllä meillä on hoitopöytä ja vaimo olisi sitä mieltä että tripp trapp tuoli pitää hankkia...ollaan vähän mietitty että ostetaanko toi leikkimatto kun on noita koiria ja astutaan omakotitalossa niin vetääkö lattioista...koirista ei ole muuten haittaa mutta kun karvoja on pitkin lattioita...onko lapsen hyvä ollaa siellä??
  7. moikka kiitos vastauksesta,tällä palstalla on aika hiljaista,menee meidän kahden kirjoitteluksi..eilen oltiin hesassa ja haettiin vaunujen loppuosat,vähän vaatteita ja itkuhälyytin ja kaytiin samalla porukoilla kylässä...meille rupeaa kaikki olemaan valmiina vauvan tuloon vaikka tässä on vielä aikaa vaikka kuinka paljon...
  8. nyt on ultrassa käyty ja kaikki oli hyvin..oli oikea määrä jalkoja ja käsiä sekä vain yksi pää...ihanaa.......
  9. moikka tietääkö kukaan mistä löytyisi lastenvaatteita tallinnassa???
  10. hyvä juttu että kaikki oli kunnossa....onnea siitä..meillä on ensimmäinen ultra perjantaina,toivottavasti meilläkin kaikki on kunnossa....
  11. kiva kuulla ja kyllä tässä olen ajattelut että pitäähän siellä synnytyksessä olla mukana...on myös vaimolle niin tärkeä asia ja olen minäkin sen niin ajatellut että haluan olla mukana
  12. onnea myös sulle Ranke78 meillä on ensiviikon perjantaina ensimmäinen ultra,toivottavasti kaikki on kunnossa...
  13. onko kellään kokemusta emmaljunga ozone city vaunuista?meillä löyty liikkeestä tarjouksessa kun oli viime vuoden värit niin 680e sisältää yhdistelmävaunut,itikkaverkko,sadesuoja ja jalkapeitto...en tiedä oliko halpa mutta varattiin se..onko kokemuksia??
  14. paljon onnea petomaani
  15. moikka olisin kysynyt kun olen työtön,niin saanko kelasta mitään tukia vauvan syntymän jälkeen,muuta kun lapsilisän?
  16. moikka kyllä mä uskon että kaikki menee hyvin,mutta ikinä ei voi olla niin varma...kunhan nyt päästään sinne ultraan ja että siellä olisi kaikki kunnossa niin jos sitten kaikki menisi hyvin ja saamme ihanan vauvan....ollaan raskaudesta kerrottu nyt näille lähemmille tutuille kun ei ole vielä mennyt se kuuluisa 12 viikoa...ollaan nyt 6 viikolla...
  17. kiitos petomaani...ollaan niin inoissaan että ollaan ostettu vähän vauvalle tarpeellista tavaraa vaikka ei olla vielä edes ultrassa käyty,toivottavasti ei olla liian hätäsesti liikkeellä...se on vaan kun on niin innoissaan.ollaan yritetty lasta kohta 8 vuotta ja ei olla onnistuttu ja nyt sitten napsahti kun oltiin jo luovuttamassa ja lähdössä lapsettomuus hoitoihin,onneksi kävi näin hienosti. tää on meille todella iso juttu ja niin varmasti monelle joka saa lapsen.
  18. moi meilläkin olin nukkumassa ja vaimo herätti mut ja sano että on raskaana...aluksi en uskonut ajattelin että kun ollaan pitkään haluttu lasta ja aina on pitänyt kattoa jossain valossa testiä että näyttää kaksi viivaa....nyt en uskonut ennenkuin ostimme oikein digitaalisen(clearblue)näytön niin uskoin kun näytti raskaana 1-2 ja nyt kun teimme uuden myöhemmin niin näytti raskaana 3+ ja olen niin haltioissani,musta tulee isä..upeaa!!!
  19. moi meilläkin olin nukkumassa ja vaimo herätti mut ja sano että on raskaana...aluksi en uskonut ajattelin että kun ollaan pitkään haluttu lasta ja aina on pitänyt kattoa jossain valossa testiä että näyttää kaksi viivaa....nyt en uskonut ennenkuin ostimme oikein digitaalisen(clearblue)näytön niin uskoin kun näytti raskaana 1-2 ja nyt kun teimme uuden myöhemmin niin näytti raskaana 3+ ja olen niin haltioissani,musta tulee isä..upeaa!!!
  20. moikka ei mulla ole tarkoitusta ottaa mukaan mitään ryypättävää mukaan.meinasin juomahemmona olla ainakin vaimolle jos sille maistuu siinä mikään juoma...luulisi maistuvan...tehtiin tossa viikolla uusi raskaustesti ja myös viides testi näytti plussaa...ihanaa...on aika hyvin jo todistettu että ollaan raskaana..
  21. moikka onhan mulla tässä onneksi 8kk aikaa tottua ajatukseen että lapsi syntyy ja mua tarvitaan vaimon henkiseksi tueksi ja avuksi...vaikka sit olisinkin joku juomahemmo....
  22. moikka mä olen vasta tuleva isä jos kaikki menee hyvin...vähän pelottaa mua se synnytys kun en tiedä miten hyvin siellä pärjään kun en noista sairaaloista oikein välitä...millanen se toimitus muuten oli,mitä isältä vaaditaan siinä??
  23. moikka taas tänään sitten testattiin vielä kerran ja näytti raskaana 3+ eli nyt on testattu viisi kertaa ja kaikki näytti plussaa...on se uskottava että ollaan raskaana...upeaa!!!
  24. joo nyt ollaan kerottu vain vanhemmille ja yhdelle työkaverille että jos tapahtuu jotain paahaa niin se tietää miksi ollaan sit niin allapäin...ei hirveästi meinata sitä vielä huudella
  25. moikka kyllähän tää tuntuu aivan uskomattomalta että tulisin isäksi,jotenkin sitä varmaan rentoutuu kun luopuu väkisin yrittämisestä ja sit näyttää plussaa...tekisi vaan mieli kertoa kaikille tästä asiasta mutta emäntä tossa rauhottelee että ei ihan vielä...anopille kyllä kerrottiin tänään...mutta omille porukoille en vielä ole kertonut ja kerron kyllä aikanaan...en tiedä miten ne suhtautuu...?