JWD

Jäsen
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

About JWD

  • Rank
    Aloittelija
  1. Syntyi 38+0, käynnistettiin edellisenä päivänä sikiön suuren koon takia.
  2. Käynnistettiin 38+0 sikiön ison koon takia.
  3. Lapsi sai oman sukunimeni. En suostunut muuhun, kun on harvinaisempikin. Miehelle tämä oli kyllä kova pala, kun hän kokee nimen yhdistyvän isäni negatiivisiin ominaisuuksiin...
  4. Meillä lapsi oli 6,5 kk kastejuhlan aikaan. Nimi oli paljastettu samantien syntymän jälkeen, eikä aikaisemmin ollut energiaa juhlan järjestämiseen. Oikein toimiva ratkaisu!
  5. Jos kaikki menee hyvin, niin olemme olleet yhdessä melkein kymmenen vuotta ja naimisissa lähes kolme vuotta, kun esikoinen syntyy.
  6. Plussasin 4+2, viiva oli heikko, mutta kuitenkin selkeä. Varmistuksena tein 4+4 Clearbluen ja sain "Raskaana 2-3".
  7. Olen vasta 7. viikolla, mutta vastaan pahoinvointi. Heti plussaamisesta alkoi huono olo, mutta tasan 6+0 olo muuttui pahoinvoivaksi. Onneksi tässä pääsiäisenä voi yrittää opetella selviytymisstrategioita, kun töissäkäynti ja ennen kaikkea pitkät työmatkat (1 h/suunta) hirvittävät... Toivottavasti tämä vaihe menisi nopeasti ohi!
  8. Meillä on mieheni kanssa neljä kummilasta, joista kaksi sisarustemme lapsia. Määrä on mielestämme juuri sopiva (tai ylärajoilla). Luultavasti määrä jääkin tähän, koska en osaa ajatella, kuka vielä haluaisi meitä kummeiksi.
  9. Meille on kertynyt neljä kummilasta ja valitettavasti muutaman kohdalla kummius on hiukan yksipuolista. Me muistamme synttäreinä, nimppareina, jouluna, tuomme reissuilta tuliaisia ja käymme kylässä. Kummilapset ovat itse vielä liian nuoria itsenäisesti kummeja huomioimaan, mutta olisi kiva, jos saisi kummilapsesta vaikka pari kertaa vuodessa jonkin valokuvan sähköpostilla ja kiitokset lahjoista. Odotamme parhaillaan ensimmäistä lastamme ja vakaa tarkoitukseni on muistaa lapsen puolesta kummeja näiden merkkipäivinä ja laittaa kummeille kuvia lapsesta leikkimässä kummeilta saadulla lahjalelulla tai kummeilta saatu vaate päällä.
  10. Onpa kiva ketju! Olen monien kirjoittajien kanssa samoilla linjoilla. Itse olin teini-iästä asti ajatellut, etten ikinä edes hanki lapsia. Mies taas halusi enintään yhden. Nyt kun lähipiirissä lapsia on tullut kuin sieniä sateella, päätimme kuitenkin yrittää itsekin (ikääkin alkaa jo olla sen verran, että alkaa olla kiire) ja nyt ensimmäisen odotus on alkuvaiheessa. Olemme miehen kanssa molemmat esikoisia kahdesta sisaruksesta ja olen kokenut ongelmalliseksi sen, kuinka molempien vanhemmat edelleen suosivat aina kuopustaan (eivät varmaankaan toki tahallaan). Tästäkin syystä haluan vain yhden lapsen, ettei oma lapseni joudu taistelemaan vanhempiensa huomiosta.
  11. Tein kolme erimerkkistä testiä, joista kaikista plussa. Liuskoista tuli tosin haaleat viivat, joten ostin vielä digin, josta tuli raskaana 2-3. Ekan testin tein kp 35/28-32.
  12. Meillä on tilanne se, että tämä oli neljäs yrityskierto ja ensimmäinen, jossa tikutin. En kuitenkaan onnistunut bongaamaan ovista (en onnistunut kaikkina päivinä tikuttamaan tarpeeksi aikaisin illalla) ja toimintaa oli sitten oman näkemykseni mukaan liian myöhään kierrossa. Yllätys oli suuri, kun enempi kuriositeettinä tekemästäni raskaustestistä tuli plussa. Joitakin oireita kyllä oli ennen plussaa, mutta ajattelin vain kuvittelevani ne...
  13. Barbababa, itselleni oireita alkoi tulla noin kaksi viikkoa ovulaation jälkeen. Ensin satunnaista huimausta ja huonoa oloa, plussauksen (4+3) jälkeen unettomuutta, mahakipua ja lievää pahoinvointia.
  14. Vasta plussasin, mutta hirvittää jo nyt, miten löydän sitten itselleni housuja, kun olen hirveän pitkäjalkainen ja sopivia housuja on normaalistikin naisten vaateosastolta tosi vaikea löytää. Farkuissa pitää lahkeen pituuden olla 36 tuumaa... En onnistunut tässä ketjussa huomaamaan tietoa pystysuunnassa(kin) isokokoisten vaatteista, mutta vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan.