fairy

Jäsen
  • Content count

    57
  • Joined

  • Last visited

About fairy

  • Rank
    Tavis
  1. Kurkkukipuun: Lusikallinen hunajaa imeskellä hitaasti. Teelusikallinen illodin suuvettä (maistuu ihan hirveälle mutta kun ottaa niinkuin viskin niin menee, eli sisään hengitys ennen kulausta ja sitten ulos hengitys) Flunssan ensi oireisiin lämmintä musta herukka mehua, hunajalla. On hyvää flunssan aikanakin mutta itse olen saanut estettyä kunnon flunssan iskemisen tällä. Tukkoiseen oloon yöllä. sipulisukat. Eli villasukan sisään silputa sipulia jotka yöksi jalkaan. Sipulin höyryt jotka tulee peiton alta auttaa tukkoiseen hengitykseen. Pääkipuun auttaa myös ylä niskan hieronta.
  2. Enkelivauvan muistoksi haluaisin kylä ottaa jonku kuvan.
  3. Haaveilen yhteisestä perheestä mieheni kanssa. Läheisten terveydestä ja hyvinvoinnista.
  4. Esikoisen saadessa 22. nyt toinen tulossa ja ikää 10 vuotta enemmän.
  5. Oma omakotitalo 78 neliöö. kaksi aikuista ja lapsi sekä aksi kissaa.
  6. Rv 15 tunsin itse liikkeet. Miehellä meni viis viikkoa ennen ku tunsi kädellä pienen liikkeen.
  7. Iso maha. vaikkei olla ku puoli välissä raskautta niin tunnen oloni norsuksi.
  8. Mulla meni niin että rv 12 sai ottaa työhousuissa kuminauha viritelmän käyttöön ja siitä pari viikkoa niin eipä enää ollu käytössä muita ku äitiyshousuja.
  9. Voimia kaikille tuulimunaraskauden kokeneille. Kyllä se jättää tyhjän tunteen tilalle ja on ihan aito menetys sitä ei tarvi vähätellä. Meillä meni n. 5kk kun tulin uudelleen raskaaksi. Nyt vaan monesti miettii että jos kaikki olisi mennyt hyvin edellisessä raskaudessa meillä olisi se vauva nyt, mutta eihän sitä niin pitäisi ajatella mutta minkäs sitä itselleen voi. Voimia kaikille!
  10. HYS

    Onpa mukava lukea positivisia kommentteja. Sillä itsellä ollut vähän negatiivinen kuva Hyvinkään synnäristä (kaveria kun käytiin katto niin oli aika nihkeää...) Lisäksi esikoisen syntyessä Jorvissa, synnytys ei mennyt niinkuin olisi pitänyt ja vauva kiidätettiin Lastenklinikalle. Nyt siis ollut harkinnassa minkä valitsee mutta ainakin käydään kyllä tutustumassa Hyvinkäälle. Onneksi on vielä aikaa miettiä valintaa.
  11. Omenoita ja omenoita. Voisin syödä vaikka kuinka paljon mutta laji pitää olla ehdottomasti royal gala, muu ei käy