emea

Aktiivijäsen
  • Content count

    276
  • Joined

  • Last visited

About emea

  • Rank
    Aktiivi
  1. Minä 4040 g, 52,5 cm (39+0) Mies 4070 g, 52 cm (40+3) Tyttö 3825 g, 52 cm (41+1) Pituuden suhteen yhtäläisyys on nähtävissä, mutta painonsa puolesta tyttö on ollut syntyessään aika paljon sirompi kuin vanhempansa.
  2. Olin yhden päivän kotona lepäämässä toiseksi viimeisellä viikolla ennen äitiyslomalle jäämistä, alkuraskaudessa yhden päivän vatsataudin takia ja kaksi päivää flunssan takia syyskuussa. Varsinaisesti raskausvaivojen takia olin saikulla yhden päivän.
  3. Mä tykkäsin Ja uskoisin, että tytön saa helpommin puettua tämän kuin edellisen pakkauksen vaatteilla. Eli ehdottomasti haluaisin tämän uuden. Pitää siis vähän yrittää taktikoida ja lykätä hakemista viimeiseen asti. Toivottavasti uusi pakkaus olisi jo silloin tullut jakoon.
  4. Me ollaan perusterveitä, joten ei hirveän tarkkaan tarvinnut näitä asioita miettiä.
  5. Alkuraskauden pahoinvointi ja väsymys ovat nyt aiheuttaneet sen, ettei hirveästi ole jaksanut liikkua. Yritän kuitenkin vähintään joka toinen päivä mennä crosstrainerilla. Lisäksi pyöräilen töihin. Ja ehkä taas pitäis aktivoitua jumpissa käynnin suhteenkin, mikäli vaan vointi antaa myöten.
  6. Mulla on ollut viime aikoina iho huonossa kunnossa.. Sekaiho, jossa joskus kipeitä ihonalaisia tukkeumia ja muuta näppyä vaikka muille jakaa. Silti iho on todella pintakuiva ja kaikki kuivattavat aineet vaan pahentaa tilannetta. Nyt kun olen raskaana (ihan alussa, tänään 6+0), tuntuu, että finnien tilanne ei ole juurikaan muuttunut, mutta muuten mun kasvojen iho on herkistynyt tosi paljon. Esim. silmälaseista jää mun nenänpieliin tosi kirkkaat punaiset jäljet, ihan kuin ne siis painaisivat ihoa vaikkeivät painakaan (ennen raskautta tällaista ongelmaa ei ole ollut koskaan) ja silmäluomiin on tullut sellaisia hilseileviä punaisia läiskiä.. Pitää kysellä tosta sitten neuvolassa.
  7. Vuokrakaksiossa (60 m2) asustellaan tällä hetkellä. Omasta ja isommasta haaveillaan.
  8. Nollalinjalla mennään. Muutenkin ovat juomatavat muuttuneet viime vuosien saatossa niin, että tuskin kovin vaikeaa tekee tämä päätös.
  9. Olin 27-vuotias, kun yritys alkoi. Itselläni on määräaikainen työsoppari ja miehellä vakityö.
  10. Pientä juilimista vatsassa ja rinnat ovat todella arat. Lisäksi yksi selkein oire on lisääntynyt virtsaamisen tarve. Melkein joka tunti täytyy rampata vessassa..
  11. Me ei oikeastaan tjottailtu, vaan siirryttiin suoraan yritykseen. Toisella yrityskierrolla tärppäsi.
  12. Kp 33/30, CB (ei digi), vahva plussa.
  13. Kaksi testiä. Ensimmäisen tein kolme päivää sen jälkeen, kun menkkojen olisi pitänyt alkaa ja toisen "varmuuden vuoksi" viisi päivää ekasta testistä. Molemmissa plussa oli kontrolliviivaa vahvempi ja piirtyi testiin heti.