Moose

Aktiivijäsen
 • Content count

  599
 • Joined

 • Last visited

About Moose

 • Rank
  Aktiivi
 1. Esikoisesta saatiin ominkin silmin vahva poikalupaus, ja se piti . Nyt tästä toisesta saatiin pari päivää sitten tyttöveikkaus. Vauva oli jalat tosi ristissä, mutta sai kuvan, josta esitteli häpyhuulet ja klitoriksen (mies kiemurteli tuolissa..), mutta mainitsi, että nämä tytöt saattaa paljastua pojaksi salissa. Jäi vähän hämäämään, että kuinkahan luotettavia noi veikkaukset on? Ainakin täällä suurella osalla näyttää veikkauksetkin pitäneet paikkansa .
 2. Bugboo Bee+ omistajat! ostin käytetyt bee+t, ja mietityttää toi istuin. Eli kuuluuko sen olla tollainen "irtonainen", eli nousee ylös kun vaan nostaa. Ei siis napsahda mitenkään lukkoasentoon, vaan on koko ajan sellainen löysä. Selitinköhän nyt tarpeeksi vaikeasti . Ja siis puhun tuosta istuimen alaosasta, en selkänojasta. Lisäksi huomasin että istuimesta puuttuu vöistä ne pehmusteet, sellaiset varmaan kuuluisi olla? Puhun siis periaatteessa tästä toiminnosta. Siis istuin paikalleen ja ylös, ei pidennysosa. http://i.ytimg.com/vi/vgT2EiwGMJQ/hqdefault.jpg
 3. Päivitelläänpä sitten 3 kk neuvolan mitat:59 cm/ 5410g/ 39,4 cm. Ja pieni meidän poika on edelleen, ja äitiä huolestuttaa . Neuvolasta lohdutellaan, että kaikki on hyvin, mutta liikaa löytyy tuttavapiiristä "normaalin" kokoisia samanikäisiä vauvoja, joihin verrata... 4 kk: 63 cm/ 6000g/ 40,5 5,5kk: 64,9 cm/ 6380 g/ 41,6 Tänään 6 kk-neuvola, ja pelkään (taas) ettei poika ole kasvanut yhtään . Päivitetäänpäs tilannetta pitkästä aikaa! Meidän pikkumies tosiaan täytti vuoden, ja melkein koko sen vuoden stressasin tuota kasvua. Oli tosiaan täysimetyksellä 5,5 kk ikäiseksi, ja sitten aloitettiin kiinteiden maistelut. Kun vauhtiin päästiin, on ruokaa uponnut hyvin, ja käytän lisäksi rasvalisää ja täysrasvaisia tuotteita. Kasvu oli maltillista melkein koko vuoden, 6kk jälkeen pituus notkahti, mutta 10-12kk otti megaharppauksen . No, pidemmittä ( ;D) puheitta tässä mittoja 6-12kk: 6 kk: 6390 g / 66,7 cm / 42,3 cm 8 kk: 7130 g / 68,4 cm / 43,2 cm 10 kk: 7570 g / 70 cm / 44,2 cm 12 kk: 8460 g / 74,3 cm / 45 cm Poika siis palasi pituudessa -1 käyrälle, ja päätin lakata stressaamisen. Poika on siro, mutta ihan samaa kokoluokkaa ikätovereidensa kanssa! Tsemppiä muillekin, kaikki on niin omansa kokoisia yksilöitä, ja varmasti suurin osa ottaa kasvupyrähdyksen jossain vaiheessa .
 4. ^ tulee mieleen, että olis Karoliinan lempinimi, vaikka vissiin on miehen nimi? Saa 6. Edda?
 5. Päivitelläänpä sitten 3 kk neuvolan mitat: 59 cm/ 5410g/ 39,4 cm. Ja pieni meidän poika on edelleen, ja äitiä huolestuttaa . Neuvolasta lohdutellaan, että kaikki on hyvin, mutta liikaa löytyy tuttavapiiristä "normaalin" kokoisia samanikäisiä vauvoja, joihin verrata... 4 kk: 63 cm/ 6000g/ 40,5 5,5kk: 64,9 cm/ 6380 g/ 41,6 Tänään 6 kk-neuvola, ja pelkään (taas) ettei poika ole kasvanut yhtään .
 6. ^ meidän pojan nimi on tuollainen . Mielestäni soljuvat mukavasti yhteen, ja sellaista kommenttia on muiltakin tullut . Vilautan meidän pojan nimeä nopeasti eli *meni jo* . Muutenkin jännitti tuo nimi, tai siis miten ihmiset suhtautuvat, mutta onneksi vastaanotto on ollut positiivista. Eikä tuolle pojalle enää muuta nimeä voisi kuvitellakaan!
 7. ^ kiitos kommentista! meidän pikkumies jatkaa edelleen kasvua omilla käyrillään. Paino vissiin menee keskikäyrällä (jota kyllä vähän ihmettelen) ja pituus miinuskäyrällä (-2?). Mä en ole ihan perillä näistä käyristä.. Päivitelläänpä sitten 3 kk neuvolan mitat: 59 cm/ 5410g/ 39,4 cm.
 8. Poika meilläkin .
 9. ^ nimi on bongattu italialaisesta kalenterista, mutta sitä on Suomessakin annettu n. 170 kertaa. Suosituin ollut ihan 1800-luvun lopussa ja 1900-luvun alussa (tällöin annettu n. 130 kertaa). Mä jotenkin tykkään nimestä kovasti! Kivan pehmeä, ja tarpeeksi erikoinen mun makuun. Nimestä Aldo tykkään tosiaan myös (pojalle siis).
 10. Mitäs olette mieltä nimestä Alda?
 11. Onkohan buffiksiin tulossa ikinä mitään erikoiskankaita? Onko kenelläkään tietoa tai veikkauksia? Kauheen hauska olisi, jos vaunuja saisi muunneltua muutenkin kuin vain peruskankailla . Melkein harmittaa, etten valinnut cameja, kun niihin on taas ihania kuoseja tarjolla..
 12. Mitäs veikkaatte hänestä:
 13. Maj on kiva! Itse tykkään enemmän muodosta Mai, mutta Maj saa 8. Mitäs sanotte pojannimestä Domi? Hesarista bongattu, mielestäni hauska nimi .
 14. Päivän hesarista bongattu pikkupoika nimeltään Domi. Aika hauska! Me ollaan mietitty, että jos toinen poika saadaan, voisi hänestä tulla Aldo/Aldon. Nimi on italialaista alkuperää, mutta sopii mielestäni suomalaiseenkin suuhun? Menee samaan sarjaan esim nimien Edvin tai Albin kanssa.
 15. Mä veikkaan molempia tytöiksi! Pitääkin tuoda tänne meidän vauvasta kuva arvuuteltavaksi niille, jotka ei tunnista .