shamrock

Jäsen
  • Content count

    38
  • Joined

  • Last visited

About shamrock

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 12/24/89

Profile Information

  • Location
    Helsinki
  1. Molemmista selvitettiin sukupuoli.
  2. Esikoinen tärppäsi tokasta kierrosta ja toinen viidennestä. Eka tärppäs yllättävän nopeasti, toinen sitten hieman liian hitaasti...
  3. Haaveissa on kolmas lapsi ja se toteutuu toivottavasti suht pian, yritys käynnissä... Muita haaveita olis sitten oma asunto, mieluiten joku rivarinpätkä, sellainen tilava ja kiva. Haaveilen myös siitä että jonain päivänä saisin itseni luettua ylioppilaaksi. Kyllähän näitä haaveita löytyy lisääkin vaikka kuinka.. Haaveilen että saisin jonain päivänä kirjoitettua kirjan sekä että saisin tehdä mallintöitä enemmänkin. Ja niin eespäin ja niin eespäin..
  4. Esikoisen yrityksen alkaessa olin 15v ja mies 16v, mulla oli opinnot alkuvaiheessa ja miehellä puolivälissä.
  5. Minä olen siis tämä seamrog, se käyttäjä vaan tilttas niin piti tehdä uusi.
  6. Minä en syönyt synnytyksessä mitään, pari huikkaa mehua tai vettä saatoin jossain raossa kiskaista huiviin.
  7. Synnytystapa molemmissa raskauksissa oli alatiesynnytys kuten olin toivonutkin.
  8. Synnyttäminen ei ollut niin kivuliasta kuin luulin ja ponnistaminen oli helppoa.
  9. Täälläkin yksi uusperheellinen. Perheeseemme kuuluu siis minä ja kaksi lastani sekä mies jonka kanssa yritämme yhteistä lasta ja virallisesti muutamme saman katon alle parin kuukauden sisällä. Mies siis nykyään kuitenkin käytännössä jo asuu täällä luonani.
  10. Kuinka usein te harrastatte seksiä ? -Useamman kerran viikossa. Onko teillä lapsia ? -Kaksi lasta täällä nurkissa pyörii. Jos lapsia on harrastatteko sitä lasten nukkuessa vai hereillä ollessa ? -Lasten nukkuessa. Voitteko harrastaa seksiä samassa huoneessa jossa lapset nukkuvat ? -Emme voi.
  11. En ole muistaakseni tähän vastannut... Ekasta plussasin pari viikkoa menkkojen poisjäännin jälkeen, heti pamahti ruutuun kaksi todella vahvaa viivaa. Ja siis tätä ennen en edes testaillut. Tokasta plussasin muistaakseni rv 4+2 päivällä haalean mutta selkeän plussan.
  12. Mie oon siis tää seamrog, en jostain syystä pystyny enää tuota käyttämään niin piti rekisteröityä uusiksi.
  13. Minä olen siis tämä seamrog, en jostain syystä enää pystynyt tuota käyttämään niin piti rekisteröityä uusiks.
  14. Mulla tuli toista lasta odottaessa yhden päivän veristä limaa/ruskeaa mönjää/verta yhden päivän ajan, ihan siteeseen asti. Tämä tapahtui siis sinä päivänä kun menkkojen olis ollu tarkoitus alkaa. Tiesin kuitenkin tuossa vaiheessa jo että raskaana ollaan joten säikähdin kauheasti että kesken menee mutta eipä mennyt vaan raskaus jatkui normaaliin tapaan. Vuotoa tuli vain tuon yhden pävän ajan, ei enää sen jälkeen missään vaiheessa. Menkkajomotuksia oli samaan aikaan muttei mitään hälyttävän lujia kuitenkaan.