Lurtis

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Lurtis

  • Rank
    Aloittelija
  1. No voi vee, jos niiden talvipyörien kanssa on asia noin! Meillekin vauvatarvikeliikkeessä asiaa mainostettiin ja vähän siksikin päädyimme Go-setin ostamaan, kun ajattelimme ostaa isot pyörät talveksi. Vaunut itsessään tuntuvat toimivan oikein hyvin. Kävelty on teillä ja lenkkipolulla ja niillä mennään ihan hyvin. Ostoksilla ollessa kärryt kääntyvät tosi sutjakkaasti. Vielä ei ole ratasosalle käyttöä, mutta koppa ja kaukalo toimivat tällä kokemuksella hienosti. Osien kiinnittäminen runkoon on tosi näppärää ja koppa on kevyt nostella. Tykkään myös, että koppa on ylhäällä: ei tarvitse selkävaivaisen kumarrella.
  2. Jep, takakautta kulku, joten suoraan sinne päivin öin. Tuli testattua
  3. Kiitos Go-kommenteista. Vielä ei ole päästy Go-kärryjämme käytännössä käyttämään, mutta sellaiset tuli siis hommattua. Yksi syy hankintaan oli tosiaan se, että koppa on selkävaivaiselle tosiaan sopivan korkealla.
  4. Täällä tallustellaan myös tennareilla, joissa on löysälle solmitut nauhat. Vielä pitää kevätkoleassa säässä olla vartta, mutta odotan jo lämpimämpää kautta ja varrettomien tennareitten kelejä.
  5. "Mitenkäs olet voinut?" -kysymykset ja pötsi.
  6. Valvomisen vaikutus verensokeriin tuli taas empiirisesti todistettua viime yönä (mistä tietty aiemman viestin kysymysajankohtakin kielii). Aamuarvo ei ylittänyt rajaa taaskaan, mutta oli lähellä.
  7. Omassa ystäväpiirissäni on tahattomasti lapsettomia. Yritän itse toimia niin, että en aloita keskustelua lapsettomuushoidoista itse, vaan odotan, jos ystäväni itse haluaa puhua tilanteesta. Onneksi ystäväni ovat olleet niin hyviä ystäviä, että sanovat suoraan, jos olen möläytellyt joitain otatte-iisisti-vaan-kannustuksia. Nykyään tiedän paremmin. Omaa raskautunutta tilaa en hehkuta - en ole sen tyyppinen muutenkaan - ja vaikka ystävä kyselisikin raskauteeni liittyvistä asioista, yritän siinäkin tilanteessa olla ruotimatta liian asioita liian yksityiskohtaisesti. Perustoimintatapahan tietty on, että ei ollenkaan utele lapsettomilta pariskunnilta lapsentekoaikeista. Moisten kyselyitten aiheuttaman tunteen inhottavuuden muistaa kyllä itsekin, kun pitkään yhdesä ilman lapsia olleina saimme mieheni kanssa alinomaa vastata asioista "paremmin" tietävien uteluihin. Syyllisyyttä kyllä saatan tuntea omasta raskautumisestani: miksi me, mutta eivät he? Mikäs semmoiseen tunteeseen auttaisi?
  8. Yhden luomusynnytysvideon katsoin ja se oli karseata katsottavaa: kuvakulma oli suoraan takaapäin ja konttausasennossa olevan äidin ahteri on piirtynyt lähtemättömästi verkkokalvolleni.
  9. Vaikuttaako teillä valvominen/unettomuus aamuarvoihin jotenkin? Seuraan verensokeriani, vaikka radia ei ole todettukaan ja olen ollut huomaavinani, että aamun paastoarvo on korkeampi silloin, kun takana on valvomista esim. klo kolmesta lähtien aamun saakka.
  10. Brio Go -setistä kaipaisin käyttökokemuksia. Miten esim. renkaat käyttäytyvät vaikkapa näin kevätkeleillä, kun tiet ovat täynnä hiekoitussoraa talven jäljiltä? Onko pienten etypyörien lukitusmekanismin kanssa ollut ongelmia? Go-rattaat miellyttäisivät kapeutensa ja ketteryytensä vuoksi Singeihin ja Happyyn verrattuna, mutta lienevätkö niin tukevat kuin nyt vaikkapa ilmakumipyöräiset taisteluvaunut. (Juu, eivät ole,mutta miten paljon ei-tukevammat ne ovat?)
  11. Ristiäiset. Ehkä. Tai nimiäiset. Tai ristiäiset. Äh...