Lala123

Aktiivijäsen
 • Content count

  1648
 • Joined

 • Last visited

About Lala123

 • Rank
  Addikti
 1. ^ mahtuu nukkumaan samaan aikaan kuopus ylhäällä ja esikoinen alhaalla penkit työntäjään päin ainakin. Muuten ei olla taidettu kokeilla nukkumista ja tuossakin tuli säädettyä jalkatukea et sai esikoiselle sopivan makuuasennon, kuopus oli maksimi makuulla ja tämä siis ratasistuimilla. Talvella menee mut kun oli tottunut Gessleinin kolmipyöräsiin ilmakumeilla niin ei nyt vastaavat kuitenkaan mut ihan ok. Tosin Espoossa suht hyvin oli aurattukin. Me liikutaan säällä kun säällä koiraa ulkoiluttamassa. Tykkään et noissa on hyvä suojaava kuomu. Me ei ostettu adaptereita kun autossa on Britaxin vanhat matkikset ja ne on kans mökkirattaina ja kylässä käydessä käytössä. Ilmakumit ois jees mut toki ikävämmät jos puhkeaisi kumi kahden kyytiläisen kanssa. Ehkä meile sattuu vain huonoa tuuria yhden hengen rattaiden kanssa.
 2. Meillä on kuukaus enemmän ikäeroa ja halusin näppärät kärryt. Phil & Tedsit kiinnosti mut mietin et tila oli pienehkö eikä kaltevuutta voinut säätää samalla tavalla. Toiseksi halusin et vauvan voi nähdä halutessaaan ja on kuitenkin säältä suojassa. Meille kotiutui Babyjoggerin City Selectit ja joskus molemmat nukkuu ja saa tyypit laitettua napit vastakkain halutessaan. Toisen istuimen voi jättää poiskin eli toimii yhdelläkin. Mitä kaipaisin, no ilmakumeihin ja kolmipyöräisiin tottuneena niin noi on vähän jäykät ja kahdella on joskus vaikea (isompi edessä) päästä kanttareista yli mut ihan jees. En olisi itse raskaita tuplalevysiä jaksanut noin paljoa kun koiran kanssa kilsoja kertyy varmaan enemmän kuin toisille. Kokeilemaan vaan ja kyselee maasto-olosuhteet ehkä eniten vaikuttaa.
 3. Niin ja se mitä kysyttiin: en osaa sanoa mut tässä omia kokemuksia. Bumpriderissa ainakin on säätöä hyvin niin laudan korkeuden tasaus kuin kiinnityksen osalta (korkeus & leveys), joten niillä voi paljon pelata. Ainoa hankala on/voi olla jos on jalkajarru koko leveydellä (saako jarrun laitettua päälle vai onko lauta tiellä). Varminta tietenkin on käydä liikkeessä testaamassa ja miettiä sitten. Me myytiin omamme pois kun vaihdettiin vaunuja Gessleineistä tupliin (Babyjogger). Myöhemmin tuli kuitenkin hankittua merkin oma lauta kun halvalla sai ja se on mukavampi: ei tarvii koko ajan potkia sai bumbriderissakin etäisyyttä säädettyä. kaipa ne kaikki on vähän epäkäteviä ja yksi tietenkin tärkeä tekijä seisoessa on se et mistä voi pitää kiinni ja mahtuuko pää hyvin työntöaisan kanssa ja istuen pysyy ehkä rytinässäkin paremmin mukana. Babyjoggerin kanssa haaste taisi olla se et lauta toimi paremmin pyöreässä rungossa ja jäi tässä löysäksi kun osat on soikeat.
 4. Jaa, Visioneista en ainakaan muista et ois otettu pois et alle ne pakosti jäi. Niissä ainakin sivuilla oli klipsit, joihin hartiaremmit kiinnittyi ja jotka kiinnitettiin sitten "lukkoon". Se haaralukko oli isoin möntti. Hartiaremmeissä oli meillä muistaakseni korkeussäätö joten eiköhän ne poiskin saa mut se kopan pohja oli kyllä napakka siinä puolikovassa/pehmeässä ettei sen alla ois kyllä haitanneet - voi toki olla et F6 on jotenkin erilainen kuin Visioneissa. Koppa laitettiin kiinni molemmilta sivuilta sellaisilla mustilla klipseillä (samaan koloon meni myöhemmin turvakaaren päät). Toivottavasti saat toimimaan
 5. ^ uusissa plussissa on jo puhkeamattomat vaahtorenkaat. En ois välttämättä huomannut jos myyjä ei olisi sanonut.
 6. Tällä hetkellä käytössä kennotyyppiset systeemit mut kyllä ikävöin Gessleinin Visioneiden pehmeää ilmakumikyytiä. Käytiin juokseekin niillä mut nykyisillä ei ehkä viitsi, BJ City Select. Hyvä jousitus toki auttaa ja tasottaa tilannetta. Me mentiin koiran takia säällä kuin säällä ja paikassa kuin paikassa. Muovisemmat saattaa täristä/kolista ikävästi epätasaisella. No menihän ainakin kaksi kertaa kumi vaihtoon ja sitä ongelmaa nyt ei ole ja välillä tarvitsi pumpata mut olisin nytkin halunnut ilmatäytteiset mut muiden ominaisuuksien takia päädyttiin näihin. Pumpattiin ehkä kerran puolessa vuodessa ettei sitä kovin usein harrastettu. Vaihtoehtona olleet EJ Super Vikingit oli paljon painavammat ja vei niin paljon enemmän tilaa autossa, testirattaat myös ei vakuuttanut ja ois vaatinut oikeat testiolosuhteet kun kauppakeskuksen käytävän.
 7. No joo, ei sitä huviksi sellaista matkaa ajele. Hyvää tuuriakin vaatis et jollain olisi lähellä just samat menopelit, jota pääsisi hypistelee. Voihan liikkeestä vielä kysyä onnistuisiko sinne saada noi tuplat koeajettavaksi.
 8. Vierekkäisissä emmaljungan systeemissä saanee myös vaihdeltua maisemasuuntaa ja isompi lapsi saattaa sellaista kaivatakin. Koeajolle vain niin ehkä selviää tuntumat paremmin ja näkee millaiseen nippuun rattaat menevät.
 9. Meillä on BJ:t takabaksissa ja koira vieressä. Nyt on koppa käytössä mut menee sitten vielä pienempään ilman koppaa mutta kuppimallinen istuin ja jättiläiset eturenkaat puuttuu. Olisi omalle kohdalle toivonut ilmakumeja ja niistä tulevaa pehmeyttä tai jousitus ois ollu kiva mut toistaiseksi en ole keksinyt parempiakaan ja mies varmaan sais slaagin jos haluisin vielä uudet muut nää kyllä menee eri kokoonpanoilla hyvin ja toisen lapsen voi jättää paikkoineen pois. Plussaa vielä seisomalaudasta joka voi olla paikoillaan kun kasaa. Ei kyllä ole kunnon hyökkäysvaunut ja haastavaa joskus päästä terävien reunojen esim. korkea kynnys yli jos ei ole tarpeeksi vauhtia ja lasti on täys.
 10. Eiköhän se riitä. Onhan niitä vuokrattaviakin jossain niin veikkaan et samat toimenpiteet niillekin tehdään kuten myös sairaalassa (mutua tosin). Itse vaihdoin omaan manuaaliseen esikoisen jäljiltä jotain kumisia osia kun sattui varaosia olemaan muuten en olisi varmaan vaihtanut. Pumpussa se maito ei kuitenkaan usein viivy kauaa ja aina huuhdon heti jos en samalla pese.
 11. Saisko emmaljungien double vikingeissa? BJ:n city selecteissä saa sitten kun molemmat on ratasistuimissa tai vaik sais aiemmin niin en joteniin haluis vauvakoppaa laittaa alimmaksi. Nämä tosin peräkkäiset paikat.
 12. Kiitos Nattusella on ihanat nimet myös. Toiset nimet on kauniit ja vanhempia, jälkimmäinen näistä pyöri itselläkin mielessä. Katjun pojan nimi on suosikkeja ja kiva et näkyy myös molemmat kulttuurit.
 13. Vilautetaas täällä vielä meidän tyttöjen nimet. Meiltä löytyy: * viuh viuh *
 14. KOS

  Liinamaija Perhepesä oli ihana paikka ja ainakin meille ihan nappi ja perhehuonetta mukavampi kokemus. Me oltiin siellä ensimmäisen viikon asiakkaita, paikasta ja henkilökunnasta jäi oikein hyvät muistot. Aiempi synnytys- ja osastokokemusboli Jorvista ja jaetusta sekä perhehuoneesta (2 yötä). Meidän esikoinen (lähes 3 v.) ei kuitenkaan ollut yötä siellä Perhepesässä vaan kävi molempina päivinä, ei olisi viihtynyt kuitenkaan. Meidän kotiutumista hidasti crp-seuranta, joten nopeasta kotiutumisesta en osaa sanoa. Tarvittavat verikokeet labra tuli ottamaan huoneeseen. Hotellihuoneen oloiseksi oli stailattu ja siellä oltiin omassa rauhassa: vauvaa käytiin näyttämässä 3 kertaa vuorokaudessa kansliassa ja ruoka oli tarjolla buffa-tyyliin yhteisessä avokeittiössä. Vieraita sai tulla mihin aikaan vain ja pystyi olemaan omassa huoneessa tai keittiön puolella.
 15. Koiran kanssai ulkona talon lähellä.