Jaimee

Aktiivijäsen
 • Content count

  1830
 • Joined

 • Last visited

About Jaimee

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. ^Mun ois lyhyt matka töistä katsomaan sinne mut en ehdi about ikinä kun on niin kiirus, joten parempi näin.
 2. Kiitokset marille vinkistä, tilasin pari paitaa Lindexin verkkokaupasta ja samalla ota 3 maksa 2 -collegehousuja koko talven tarpeiksi. Oli -10% koko lasten valikoimasta.
 3. ^Ok kiitos. Mun äiti olikin niitä itseasiassa bongannut mutta koot oli loppu. Täytyy käydä katsomassa vielä.
 4. Juu mä olisin vaan tarvinnut just nyt, tekisi tän siirtymisen kesäpaidoista helpommaksi kun syyspaidoissa olis ees oikeet kuvat. Hirveä tappelu joka aamu..
 5. Hei onko kukaan bongannut lähiaikoina missään pitkähihaisia Autot-paitoja?
 6. Mulla on taas sama kysymys toisin päin, että tarvitsenkohan kaksivuotiaalle vk-haalarin kun sillä on jo kaksiosainen asu? Poika saattaa vielä tämän kevään juuri ja juuri mahtua syksyiseen välikausihaalariinsa, mutta jos sellaisen tarvitsee ensi syksyksi joka tapauksessa niin mieluummin ostan nyt jo kevääksikin mukavamman kokoisen. Poika siis on päiväkodissa ja siellä luonnollisestikin ui mudassa. Jotenkin tuntuu että haalari olisi paljon kätevämpi päiväkotikäyttöön kuin kaksiosainen asu, mutta en oikein löydä kivannäköistä, käytännöllistä ja kohtuuhintaista kun koon pitäisi olla jo 92. Kiitos sintti. Mulla kävikin superhyvä tuuri ja juuri kun olin päättänyt että on se haalari hankittava niin syliin tupsahti muovikassillinen käytettyjä vaatteita ja päällimmäisenä 92 koon Reiman haalari.
 7. Ihanan pehmeäksi jäi iho tuon Sebamedin jäljiltä, ei tuntunut kyljetkään karheilta! Kiitos vielä vinkistä.
 8. Ihanan pehmeäksi jäi iho tuon Sebamedin jäljiltä, ei tuntunut kyljetkään karheilta! Kiitos vielä vinkistä.
 9. ^Kivannäköinen takki, kiitos vinkistä! En asioi Zarassa ikinä joten en olisi sieltä osannut etsiä. Vähän siinä on ehkä vielä tuulipukufiilistä jos kuva ei paljoa valehtele, mutta parhaimman näköinen mihin nyt olen törmännyt. Muoks: Ja tosiaan mua ihmetyttää miten heikko valikoima tänä vuonna on. Meillä on viime keväänä ostettu H&M:n takki ja sen tyyppisiä ei ole nyt näkynyt tänä keväänä ollenkaan. Tosin myymälöissä en ole paljon ehtinyt pyörimään, netistä olen etsiskellyt.
 10. Tätä voisikin kokeilla meillä, kiitos vinkistä!
 11. Mulla on taas sama kysymys toisin päin, että tarvitsenkohan kaksivuotiaalle vk-haalarin kun sillä on jo kaksiosainen asu? Poika saattaa vielä tämän kevään juuri ja juuri mahtua syksyiseen välikausihaalariinsa, mutta jos sellaisen tarvitsee ensi syksyksi joka tapauksessa niin mieluummin ostan nyt jo kevääksikin mukavamman kokoisen. Poika siis on päiväkodissa ja siellä luonnollisestikin ui mudassa. Jotenkin tuntuu että haalari olisi paljon kätevämpi päiväkotikäyttöön kuin kaksiosainen asu, mutta en oikein löydä kivannäköistä, käytännöllistä ja kohtuuhintaista kun koon pitäisi olla jo 92.
 12. ^Prismassa on ainakin Cirafilla tänä keväänä tummanharmaat mallistossa. Toppiksia oli myös ruskeita joten ehkä tuulipuvunhousujakin, itse etsiskelin harmaita niin en niin kiinnittänyt huomiota. Maksaa kakskymppiä. Oma kysymys: Mistä pojalle kiva välikausitakki ns. kaupunkikäyttöön? Meillä on siis välikausivaatteet muuten kuosissa mutta haluaisin jonkun söpöstelytakin kauppareissuille ymv nyt kun ei vielä ole tarpeeksi lämmin huppareille. En oikein osaa selittää millaisen haluaisin mutta ei mitään tuulipukumaista tai muuten urheilullista. Väri neutraali beige/ruskea/harmaa tai sitten jokin nätti kirkas väri, esim. lime, turkoosi tmv. Voi olla kuviollinenkin kunhan on nätti kuvio.
 13. Meilläkin valvottiin nyt viikonloppuna pitkästä aikaa molemmat yöt raapimassa, ja pojan iho on taas tosi pahana. En ollut tajunnut että kevätaikaan tuo voisi vielä entisestään pahentua.
 14. Kiitos, täytyy katsoa. Löysitkö tossut? Mä katsoin cittariltakin, mutta ei ollut niin pieniä. Koko pitäis olla n. 22. Meillä tyttö on innoissaan, kun äitillä on tossut ja haluais myös En ole ehtinyt vielä täältä etsimään. Ostin työmatkalta Kiinasta lentokentältä pandatossut - ne on pojalle ihan liian isot kun oli 3-5-vuotiaille tarkoitettu mutta poika tykkää niistä ihan hirveästi. Eli edelleen olisi tarkoitus löytää sopivan kokoiset jostain.
 15. Kiitos sorellina! Käyn katsomassa sieltä.