Iirishh

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Iirishh

  • Rank
    Aloittelija
  1. Jonne, Juuso ja Onni Jonne, Juuso ja Valtteri Jonne, Juuso ja Lassi Jonne, Juuso, ja Leevi Jonne, Juuso ja Santtu Jonne, Juuso ja Olli Jonne, Juuso ja Antton/Antti
  2. Stella Alexandra Stella Miriam Stella Anette Stella Anna Sofia Stella Kristiina Stella Eleonoora
  3. Alzheimerissa on käsittääkseni suurempi riski sairastua, mikäli lähisuvusta löytyy. Kyllähän sitä hyvää ja huonoa löytyy molempien suvuista, mutta tärkeimpänä pidän opittavia käytösmalleja ja tietenkin heikkouksia/vahvuuksia yleensä. Omassa miehessä tietenkin kaikki kohdallaan.
  4. Taitaa tarkalleen olla 25,2. Jos saisin painon 24 paikkeille olisin erittäin hyvässä kunnossa, sillä lihaksikkuus hämää hieman bmissäni.
  5. Orlando Bloomin poika, Flynn näyttää pelottavan paljon minulta lapsena.
  6. Adele! Harmi vain että serkun tyttö sai tämän nimi-ihanuuden kannettavakseen.
  7. Venloja löytyy taaperoista, kouluikäisistä Atteja ja Siljoja.
  8. pcos:n yhteydessä minullakin diagnosoitu hirsutismi. Ei mikään unelmaelämänkumppanina, mutta onneksi on keksitty epilaattori!
  9. Pelkäänpä hyvinkin, vaikka yritän sitä parhaani mukaan unohtaa. Mulle on todettu pcos kaikkien mahdollisten oireiden kera ja gynekologi sanoi jo aikaa sitten, että lasta yrittäessä mentävä suoraan lapsettomuushoitoon.. Toivoa kuitenkin aina on!
  10. Itse olen 23v. ja mies kolmenkympin rajapyykillä. Molemmat kovasti kuumeillaan, mutta yritetään pitää järki päässä ja viettää yhteistä aikaa, ennen kuin kiirehditään lapsia tekemään. Kuitenkaan ei olla tunnettu ja oltu yhdessä vielä vuottakaan..