Jenksula

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Jenksula

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mä oon testannu aina vasta kun menkat ollu myöhässä vähintään kaksi päivää. Nyt tässä kolmannessa raskaudessa testasin kun menkat oli myöhässä kolme päivää. Testi näytti heti vahvaa plussaa. Varmistin muutaman päivän päästä cb:n digitaalisella.
  2. Esikoinen tärppäsi yk 1, tosin mitään kunnon yritystä ei oltu edes ehditty aloittaa. Ei vaan käytetty ehkäisyä.
  3. Mulla tuli kummassakin raskaudessa noin 13 kiloa. Imetyksen myötä paino laski melko nopeasti takaisin lähtöpainoon ja jopa alle sen.
  4. Mies on saanut kaikista kolmesta raskaudesta tietää heti testaamisen jälkeen. Isovanhemmille on ajateltu aina kertoa nt-ultran jälkeen, mutta ovat itse huomanneet jo ennen sitä (Tosin eivät vielä tiedä tästä kolmannesta raskaudesta). Muille sukulaisille ja kavereille on kerrottu vähän vaihtelevasti, suurin osa on huomannut jossain vaiheessa itse.
  5. Niin kuin muutamalla edelliselläkin vastaajalla, totuus paljastui rakenneultrassa... Kummallakaan kerralla ei jäänyt epäselväksi, että poikaa odotetaan. Ai niin ja lisäys, että kummallakin kerralla näköhavainnot pitivät paikkaansa eli kaksi poikaa löytyy meiltä.
  6. Kummatkin synnytykset käynnistyneet spontaanisti, ensimmäinen 40+1 ja toinen 41+0.
  7. Meillä kaksi lasta ja ollaan kysytty kummallakin kerralla rakenneultrassa veikkausta sukupuolesta. Kummallakin kerralla veikkaus pitänyt paikkansa. Nyt odotan kolmatta ja voi olla, että tällä kerralla jännäillään loppuun asti kumpi tulee.
  8. Mulla oli ensimmäisessä ja toisessa raskaudessa kuvottavaa oloa heti alusta saakka. Kummallakin kerralla tiesin olevani raskaana ennen testin tekoa. Pahaolo jatkui noin viikolle 15 ja oksentaa piti muutaman kerran viikossa. Toisessa raskaudessa kuvotus oli pahempaa, mutta oksensin harvemmin. Tässä kolmannessa raskaudessa (melko alussa) ei toistaiseksi ole ollut pahoinvointia. En edes uskonut olevani raskaana, kun testin tein. Oireet olivat niin erilaiset kuin aiemmissa kahdessa raskaudessa. Nähtäväksi jää alkaako pahoinvointi myöhemmillä viikoilla. Toivottavasti selviän tällä kertaa ilman...
  9. Me ei olla oikeestaan suunniteltu näitä juttuja. Ollaan edetty sen mukaan miltä tuntuu. Nyt on kaksi lasta ja kolmatta odotan. Saa nähdä tuntuuko perhe täydeltä kunhan kolmas lapsi on saatettu maailmaan asti...