pom

Aktiivijäsen
 • Content count

  661
 • Joined

 • Last visited

About pom

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Villi Pohjola
 1. Meidän neljävuotias ei suostu ottamaan mitään lääkkeitä. Ollaan yritetty kuumeeseen antaa särkylääkettä hyvällä ja pahalla vaan ei mene, ei. Pillerit sylkee pois ja ei huoli vaikka ne upottaisi mehuun tai jugurttiin, huijaaminenkaan ei siis toimi. Nestemäisen Panadolin nielee jos käsketään mutta oksentaa sen heti ulos. Maitohappobakteereja on yritetty antaa vatsan oireiluun vaan ei kelpaa nekään. Millä keinolla tuollaisen vastahakoisen saisi ottamaan lääkkeensä? Meillä on keinot loppu.
 2. Meillä lapset menevät hoitoon 8:45 aikaan ja 15-16 välillä haetaan pois. Yritän ehtiä jo klo 15 mutta jos muita menoja niin 16 mennessä viimeistään.
 3. Ulkovaatteissa PoP, Mini a Ture sekä KappAhlin Proxtec (tms?) on olleet hyvia, nättejä ja kestäviä. Sisävaatteita teetän jonkin verran tutulla ompelijalla, nettikaupoista taas tilaan Mayoralia, Metsolaa ja Nosh Organicsia.
 4. Myös Ekoihana myy kotimaisia, ekologisia vauvan- ja lastenvaatteita. Tilata voi netistä, kotikutsuilta tai ostaa suoraan liikkeestä
 5. Babystyle myy nyt Mutsyja.
 6. Virallinen mitta: LORAUS Siis ihan mitä vaan pienestä lusikallisesta varmaan puoleen desiin. Itse lorautan sellaisen parin-kolmen ruokalusikallisen verran suoraan pullosta huuhteluainelokeroon.
 7. ^^^Ja etikka huuhteluaineena pehmittää hyvin.
 8. ^^Juu kiitti, löysinkin jo itse, Phil & Tedsiltä voi suoraan tilata uusia kankaita, vieläpä 'paloissa' niin että voi ostaa esim vaan kuomun tai vaan sisaristuimen kankaan, tai sitten kaikki. Mutta aika tyyriiksi tulis.. Annetaampa sitten olla nuo rapaiset vanhat kankaat, pitää kai koettaa pestä niitä jollain jytyllä aineella.
 9. Tietääkö kukaan voiko Phil & Tedseihin vaihtaa kankaita? Jos siis haluaisi koko rattaisiin uudet eriväriset kankaat?
 10. Ihan parhaat! Et tule katumaan
 11. ^Munkin mielestä URt Ovat niin lähellä täydellisiä vaunuja SuOmen OlOsuhteissa kuin mahdOllista, ihan parhaat varsinkin talvella! (sOri mun näppis On rikki ja kirjOttelee tyhmästi
 12. Mulla jäi myös mieleen tuo Kuningaskuluttajan juttu bambun ekologisuudesta -tai sen puutteesta. Melkoinen huijaus kyllä jos noin on!
 13. Mä suosittelen myös tätä kirjaa ( ja siihen kuuluvaa rentoutuslevyä)! Niiden opeilla sain itse pidettyä itseni niin rentona että eka kertaa supistukset tuntuivat kipeiltä varttia ennen kuin poika syntyi -ja supistuksia oli kuitenkin siihen mennessä tullut säännöllisesti jo 9 tuntia. Niin kuin Airis tuossa sanoi, on kirjassa paljon uberäklöä hörhöilyäkin, mutta paljon myös harjoituksia erilaisiin lääkkettömiin kivunlievityskeinoihin.
 14. Meillä oli myös esikoisella joskus vaihe kun nukkuessa, varsinkin kyljellään kaikki taskut vuosivat. Meni kuitenkin sitte joskus ohi . olipa epämääräinen viesti
 15. Juu meillä on Sleepi. Senhän saa ihan pieneksi vastasyntyneelle sillä minikitillä joka on kyllä aika turha kapistus. Olin itsekin sitä kuopukselle hankkimassa mutta ihan yhtä hyvin se nukkuu tuossa täysikokoisessakin sängyssä. Ennen kuopusta, kun esikoinen oli vajaa parivuotias me 'avattiin' sänky niin että otettiin yksi laita pois ja laskettiin pohja ihan alas ja otettiin pyörät alta pois. Näin neiti pääsi itse sänkyyn ja pois mutta ei putoa niin helposti kun pyöreät päädyt tulevat vähän sivuunkin, lisäksi meillä oli se reunapehmuste siinä vielä paikallaan ettei tyttö vierähdä lattialle unissaan. Siihenhän saa vielä sen jatkopalankin että isompikin lapsi voisi siinä nukkua (sängystä tulee 170cm pitkä), mietitään nyt että ehkä se ostetaan kuopukselle niin se saa nukkua tuossa vielä monta vuotta. Hiton kallishan tuo on Suomessa, kauhistelinkin kerran Vepsäläisellä myyjälle törkeää hintaa. Me ostettiin omamme täältä kun asuttiin silloin Englannissa. Tosin mä olen kyllä noilta tilannut jälkeen päin tavaraa Suomeenkin, en tiedä toimittaisivatko noita sänkypakettejakin.