Nanna*

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Nanna*

  • Rank
    Aloittelija
  1. Meillä hintatiedustelut menossa, mutta todennäköisesti päädytään IF:n koska kaikki muut vakuutukset siellä.
  2. Kerroin 13+5, koska työpaikan illanvietossa asia olisi tullut jokatapauksessa esille... Muuten olisin voinut odottaa hieman pitempäänkin.
  3. rv 6+2, 6mm ja syke näkyvissä.
  4. Femedassa käytiin raskausviikolla 6+2 ja syke näkyi. Lääkärinä oli Oskari Heinkinheimo, hinta noin 100e - voin suositella!
  5. Raskaus on ollut onnekseni helppo, enkä joutunut olemaan töistä pois päivääkään.
  6. Asutaan omassa 90 neliön rivarissa, toistaiseksi kahdestaan, mutta pian kolmisin
  7. Itse tilasin NursingBra-shopista Bravadon Body silk seamless -imetysliivit jo nyt etukäteen, menossa rv 37. Kokoni normaaliliiveissä on ollut raskausaikana 80E ja Bravadon M koko on sopiva. Liivin kupin pitäisi vielä venyä sen verran, että mahtuvat vielä maidonkin noustua. Koossa L oli liian väljä ympärysmitta, mutta mietin kyllä, että pitäisikö ne kuitenkin tilata alkuun yöliiveiksi... Voin kyllä lämpimästi suositella Bravadon liivejä näin raskauden aikanakin pidettäviksi, sillä itselläni ainakin kaarituet alkoivat ahdistamaan mahan kasvaessa.
  8. Olin 31 ja mies 33, kun aloitettiin yritys, molemmilla vakityöt. Vauva syntyy, kun olen 32
  9. Raskauden viimeiset viikot meneillään ja ripsipidennykset ollut koko raskauden ajan. Muutaman viikon välein olen käynyt puolen tunnin kestävässä huollossa. Saapa nähdä, miten sitten vauvan synnyttyä pääsen ripsiä huoltamaan
  10. Nyt menossa rv 33 ja oon matkustanut säännöllisesti koko raskauden ajan, viimeisin lento oli rv 28. Hankalinta matkustaminen oli alkuraskaudesta, koska täytyi miettiä syömisiä koko ajan. Ruokaa täytyi aina löytää jostakin vaikka olisi saapunut hotellille myöhään illalla. Muuten en ole kokenut matkustelua mitenkään ongelmallisena.