Milaliina

Aktiivijäsen
 • Content count

  2525
 • Joined

 • Last visited

About Milaliina

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 12/30/90

Profile Information

 • Location
  Helsinki

Recent Profile Visitors

318 profile views
 1. Alkuun ei kerrottu kenellekään. Tulin raskaaksi ja ehdittiin kertoa omille vanhemmillemme sekä muutamille kavereille. Raskaus meni kesken ja vaikka sanottiin, ettei yritetä enää uutta raskautta niin luulen, että kaikki kuitenkin olettaa niin. Mun mielestä ahdistava fiilis Jos tulenkin vielä raskaaksi, ei aiota kertoa siitä kuin vasta rakenneultran jälkeen lähimmillekään.
 2. Tosi nätti, 9! Taika?
 3. 67m2 kerrostalokolmio loistopaikalla, kahdestaan (+ koira) asutaan eli kyllä tänne vielä yksi mahtuisi. Kaupungin vuokra-asunto, joten tällä vuokralla ei edes kannata ostaa omaa
 4. Täälläkin lääkäri oikein kannusti yrittämään heti keskenmenon jälkeen uudestaan. En vaan voi ymmärtää miten henkisesti siihen kykenisin. Toivottavasti jossain vaiheessa
 5. Jatkanpa vielä. Kävin edellispäivänä Naistenklinikalla tarkastamassa, onko kohtu tyhjentynyt. Ja olihan se. Jopa niin hyvin, että mä sain sellasen kuvan kuin lääkäri epäilisi olenko raskaana ollut ollenkaan. Sanoi, että harvoin näkee näin nopeasti ja siististi tyhjentyneitä kohtuja. Näköjään mun kroppa jotain osaa Kotona oli pakko tehdä raskaustesti, jotta näkisin, etten ole vaan kuvitellut koko raskautta. Reilusti vahvempi kuin kontrolliviiva. Sitä ei siis ainakaan voi kieltää, ettenkö raskaana olisi ollut. Silloin otettiin myös veritesti ja tänään kävin taas verikokeessa. Katsotaan, onhan hcg varmasti laskusuunnassa. Kahden viikon päästä kotitesti. Lupa yrittää uudestaan vaikka samoin tein. Kun tulin Naistenklinikalta kotiin, postiluukusta oli tullut kutsu ultriin. 14.8 ja 9.10. Mies soitti seuraavana päivänä sinne ja perui ajat. Itse en pystynyt. Mä poistin Facebookista kaikki seuraamiset. Poistin Instagramin seuratuista kaikki kenellä on lapsia (ellei kyseinen henkilö ole mun läheinen kaveri tai sukulainen). Oon niin monta vuotta valmistellut tätä hetkeä, äidiksi tulemista. Ottanut selvää ja ollut äärimmäisen kiinnostunut. Luonut jo sellaista tietynlaisen - minunlaiseni - äidin identiteettiä. Kaikki vietiin. Jotenkin mä en enää halua, että mun ajatuksiin tulee mitään raskauteen ja lapsiin liittyvääkään. Toisaalta mä en nyt halua ajatella yhtään mitään ylipäätään. Olen perunut kaikki tapaamiset (no eipä niitä muutenkaan montaa ollut), en pysty puhumaan puhelimessa. Tyhjä olo. Mä valmistun ja menen töihin elokuussa. Oravanpyörä alkaa.
 6. Hmm, ehkä ei sittenkään Ainakaan vielä.
 7. Täällä keskenmeno 9. raskausviikolla eli aika alussa. Lisäksi mulla on taustalla suunnilleen samoilla viikoilla tapahtunut keskenmeno (täsmälleen samoilla oireilla) kun olin 17-vuotias eli 9 vuotta sitten. On vahva tunne etten halua enää uutta raskautta. En pystynyt kiintymään tähänkään vauvanalkuun ja lähes koko ajan oli mieli maassa. Liekö aivot jotenkin varustaneet keskenmenoon. Olen kuumeillut jo vuosia ja toivonut raskautta sekä haaveillut elämästä perheenä. Kun tulin raskaaksi, mikään ei enää tuntunutkaan hyvältä. Karma tai joku selkeästi oli huomannut, etten ole ansainnut lasta. Eniten ärsyttää tällä hetkellä, että mies halusi kertoa raskaudesta niin monelle. Nyt joudutaankin vetämään kaikki takaisin. Pyysin miestä sanomaan myös, ettei yritetä enää tulla raskaaksi. Eihän sitä koskaan tiedä ja varmasti mieli vielä muuttuu, mutta en kestä ihmisten kyselyitä.
 8. 9v yhdessä, joista yksi naimisissa.
 9. En aio missään nimessä ottaa.
 10. Mä en syö kalatuotteita, joten omegat saan saksanpähkinöistä, manteleista, pellavansiemenöljystä ja hampunsiemenistä.
 11. Täällä menossa rv 6+4 ja eilen alkoi vaaleanpunainen niukka vuoto. Kyllähän se säikäyttää, vaikkei mitään kipuja olekaan. Tähän vielä kun lisää oireiden vähyyden niin usko onnistunutta raskautta kohtaan on pieni En ole soittanut neuvolaan, koska sieltä käsketään vain rauhoittumaan ja korkeintaan sanotaan, että "jos menee kesken niin sille ei voi mitään". Jos olisi yhtään ylimääräistä rahaa niin varmaan menisin yksityiselle ultraan, mutta tällä hetkellä se ei ole mahdollista.
 12. ^ Elliida on ihana, kiitos ehdotuksesta
 13. Jos etunimi on Kiana, mikä toiseksi nimeksi? Ei -na loppuista nimeä, mielellään kolmi- tai nelitavuinen. Aurora ja Olivia on vaihtoehtoina, mitä muita?
 14. ^ Mulla on sama, etu- ja sukunimen täytyy sopia yhteen! Meillä on aika "kova" sukunimi eli r-, s- ja k-kirjaimia ja siihen ei lainkaan käy pehmeät nimet kuten Louna tai Noel.
 15. Kuulostaa musta koiran nimeltä 6! Liliana?