heirii

Aktiivijäsen
 • Content count

  437
 • Joined

 • Last visited

About heirii

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

202 profile views
 • maam

 1. Ensimmäinen 39+5 ja toinen 42+0
 2. Esikoisesta tuli rv 38. Tästä toisesta ei ole vielä tullut, mutta vielä ehtii parissa viikossa tulemaan... Rasvailen masua kyllä iltaisin, mutta eiköhän niitä tule rasvailusta huolimatta jos on tullakseen.
 3. Tähän asti ollut hyvin samanlaiset raskaudet. Samoja oireita ollut, ainoastaan maha kasvaa eri tavalla. Päänsärkyjä ja selkäkipua oli ekalla kierroksella enemmän, mutta silloin olin työelämässä ja nyt sitten hoitovapaalla esikoisesta.
 4. Ekasta rv 16-17, istukka etuseinämässä ja tokasta rv 11-12, istukka takaseinämässä.
 5. Voiko kotijuustoa syödä?
 6. Esikoisesta kolme ja tästä toisesta kaksi
 7. Ekasta otettiin, tästä toisesta otetaan rahana.
 8. Lindex, Kappahl Newbie ja Tutta
 9. Meidän varustus: -kertakäyttöinen hoitoalusta -laukun mukana tullut hoitoalusta -harsoja -vaippoja -kosteyspyyhkeitä -pieni muovipussi likapyykille -vaihtovaatteet (body, housut, sukat, kypärämyssy) -tutteja -pussukka, jossa on varoiksi särkylääkettä ja siteitä -ruokalappu ja pari lusikkaa -muutama lelu Lisäksi mun omat roinat eli avaimet, lompakko ja kännykkä.
 10. Ostin reilu viikko sitten Babymel hoitolaukun ja en voi kuin suositella http://www.lastenturva.fi/tuote/babymel-hoitolaukku-big-slouchy-tweed/5060219252237/ Ensimmäiset 5kk mentiin Marimekon läppälaukulla, mut hermo meni kun tavarat aina levis ympäriinsä kun ei ollu vetoketjua. Ei meinannu myöskään kaikki roinat mahtua sinne.
 11. Turhimmat oli kestovaipat ja myinkin ne heti eteenpäin. Samoin suurin osa vaatteista on jäänyt myös käyttämättä, myös toppapuku kun on aivan liian iso ja on ollu niin lauhaa, että on pärjätty melkeen koko talvi fleecehaalarilla.
 12. Tyttöä lupailivat ja tyttö tuli
 13. Täysimetyksellä ja menkat alkoi 5vk synnytyksestä.
 14. Meillä pidetään ristiäiset kotona. Vieraita tulossa parisenkymmentä.
 15. Tyttö syntyi keskiviikkona klo 00.01 ja kotiin päästiin perjantaina