Puff

Aktiivijäsen
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

About Puff

 • Rank
  Aktiivi
 1. Oisko uikkarista kuvaa laittaa?
 2. Hienoa, onnea!
 3. Hienoja uutisia Rusinak! Toivottavasti olo alkaa pian kohentua. Itse kävin kontrollissa, kaikki ok. Keskusteltiin karenssiajan pituudesta, ja tulos oli että sairaala suosittelee vuotta. Kyselin vähän sitten, että mistä heidän suositus tulee, eipä lääkäri siihen osannut vastata. Kerroin sitten, että olen vähän tutkinut millaisia käytäntöjä on muualla, niin ulkomailla kuin Suomessakin. Päätyi sitten toteamaan, että suositushan se heidän ehdottama vuosi vaan on, jokainen tekee itse omat päätöksensä. Luultavasti siis päädytään menemään puolen vuoden mukaan, sen pohjalta mitä olen muualta asioita tutkinut.
 4. Tippuu, tippuu... Pikkuhiljaa. Tuskastuttavaa, että se hidastuu loppua kohden. Sama oli minullakin, vaikka en lääkkeitä tarvinnutkaan. Nyt kun pääsit kakkoseen, niin onko tuo nyt viimeinen hoitokierros? Tsemppiä, pian se on joka tapauksessa ohi.
 5. Eikä. Onpa inhottavaa, että oli noin hilkulla!
 6. Hyvin näyttää tippuvan! Onko limakalvot yhtään parempana?
 7. En oikein osaa mitään järkevää kommentoida, kun nuo hoidot on niin vieraita. Tsemppiä haluan molemmille toivottaa kovasti ja pidän peukut pystyssä, että molemmilla hoidot purisi hyvin ja kaikki arvot olis pian nollassa!
 8. No voi itku.
 9. No voi harmi. Mutta oikea suunta kuitenkin. Tarkoittaako tuo nyt lisää hoitokierroksia vai kuinka? Varmasti kyllä harmittaa kovasti, tottakai sitä toivoisi saavansa mahdollisimman pian hoidon loppuun.
 10. Ihan jees, mutta ei omaan makuun. 7. Joa?
 11. Esikoisen kanssa 2 vrk:n iässä. Toivottavasti seuraavalla kerralla nopeammin.
 12. Jee! Olipa hyviä uutisia! :)
 13. Onpas tosiaan ollut hurjaa vuotoa tahdenlento, hui! Peukut pystyssä, että tuo kevyempi hoito nyt riittäisi! Ja Rusinak, peukut pystyssä myös sun puolesta! Voin kuvitella että jännittää....
 14. Voi itku tuota takapakkia! Oon tosi pahoillani, että paraneminen ei sujunut nätisti. En osaa oikeen muuta sanoa, kuin että koita jaksaa ja toivottavasti sytot ei aiheuta mitään pahoja sivuoireita. Löytyikö kaavinnassa vielä materiaalia kaavittavaksi?