Puff

Aktiivijäsen
  • Content count

    132
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Puff

  1. Oisko uikkarista kuvaa laittaa?
  2. Hienoa, onnea!
  3. Hienoja uutisia Rusinak! Toivottavasti olo alkaa pian kohentua. Itse kävin kontrollissa, kaikki ok. Keskusteltiin karenssiajan pituudesta, ja tulos oli että sairaala suosittelee vuotta. Kyselin vähän sitten, että mistä heidän suositus tulee, eipä lääkäri siihen osannut vastata. Kerroin sitten, että olen vähän tutkinut millaisia käytäntöjä on muualla, niin ulkomailla kuin Suomessakin. Päätyi sitten toteamaan, että suositushan se heidän ehdottama vuosi vaan on, jokainen tekee itse omat päätöksensä. Luultavasti siis päädytään menemään puolen vuoden mukaan, sen pohjalta mitä olen muualta asioita tutkinut.
  4. Tippuu, tippuu... Pikkuhiljaa. Tuskastuttavaa, että se hidastuu loppua kohden. Sama oli minullakin, vaikka en lääkkeitä tarvinnutkaan. Nyt kun pääsit kakkoseen, niin onko tuo nyt viimeinen hoitokierros? Tsemppiä, pian se on joka tapauksessa ohi.
  5. Eikä. Onpa inhottavaa, että oli noin hilkulla!
  6. Hyvin näyttää tippuvan! Onko limakalvot yhtään parempana?
  7. En oikein osaa mitään järkevää kommentoida, kun nuo hoidot on niin vieraita. Tsemppiä haluan molemmille toivottaa kovasti ja pidän peukut pystyssä, että molemmilla hoidot purisi hyvin ja kaikki arvot olis pian nollassa!
  8. No voi itku.
  9. No voi harmi. Mutta oikea suunta kuitenkin. Tarkoittaako tuo nyt lisää hoitokierroksia vai kuinka? Varmasti kyllä harmittaa kovasti, tottakai sitä toivoisi saavansa mahdollisimman pian hoidon loppuun.
  10. Ihan jees, mutta ei omaan makuun. 7. Joa?
  11. Esikoisen kanssa 2 vrk:n iässä. Toivottavasti seuraavalla kerralla nopeammin.
  12. Jee! Olipa hyviä uutisia! :)
  13. Onpas tosiaan ollut hurjaa vuotoa tahdenlento, hui! Peukut pystyssä, että tuo kevyempi hoito nyt riittäisi! Ja Rusinak, peukut pystyssä myös sun puolesta! Voin kuvitella että jännittää....
  14. Voi itku tuota takapakkia! Oon tosi pahoillani, että paraneminen ei sujunut nätisti. En osaa oikeen muuta sanoa, kuin että koita jaksaa ja toivottavasti sytot ei aiheuta mitään pahoja sivuoireita. Löytyikö kaavinnassa vielä materiaalia kaavittavaksi?
  15. Hyvin näkyy, onnea!
  16. Mulla ei oo beta-HCG:tä seurattu ollenkaan...
  17. Kiva kuulla hattivattinen, että kaavinta meni hyvin. Minullakin tehtiin ensin imukaavinta ja sitten vielä käytiin kohtu kyretillä läpi, jotta kaikki varmasti saatiin pois. Nyt pidetään peukut pystyssä, että patologin lausunto olisi jotain muuta kuin moola! Jälkivuoto oli minullakin aika vähäistä ja vaihteli, joinain päivinä ei tullut mitään, toisina taas tuli tuhrua. Mutta pari viikkoa sitä kesti kaikkinensa ja tosinaan hyvin vähäisenä ja vaihtelevana. Itse otin rauhallisesti niin pitkään kuin jälkivuotoa oli, mutta eiköhän sitä liikuntaa voi aloitella oman fiiliksen mukaan.
  18. Onnea jewelska ja Salamma! Aina mukava lukea kun joku pidempään yrittänyt on plussannut.
  19. Salissa, kun kalvot puhkaistiin.
  20. Hyviä uutisia tahdenlento! Nyt vaan toivotaan, että arvo tippuu pian negatiiviseksi. Jännä tosiaan, miten ohjeistukset vaihtelee. Minua ovat hoitaneet nuoret naislääkärit (konsultoineet välillä vanhempaa kollegaa) ja tuntuu, että he kyllä lukevat pikuntarkasti ohjeita. Tietysti ei ole kokemusta vielä, niin kai se on pakko niihin nojata. Mutta tästä syystä juuri aion itse ottaa puheeksi esim. muiden maiden suositukset ja miten Suomen sisälläkin ohjeistus vaihtelee...
  21. Onnea pivi!
  22. Voi Poplar, onpas sinulla ollut moolan jälkeenkin huonoa tuuria. Onnea kuitenkin tästä raskaudesta ja toivotaan, että vauva malttaa pysyä mahassa vielä piiitkän aikaa! Tsemppiä vuodelepoon, sekin on varmasti raskasta ja vaatii aikamoista järjestelyä kun toinen vanhempi on yhtäkkiä kokonaan pois pelistä. Ja huoli vauvasta tietysti.
  23. tahdenlento, voi itku! Mikä tuohon invasiivisuuteen viittaa? Mutta hyvin on minusta hcg lähtenyt laskuun. Kiva muuten, että herättelit tämänkin ketjun eloon! hattivattinen, toivotaan että epäily olisi väärä! Kovasti tsemppiä huomiseen kaavintaan, itse ihan yllätyin miten helppo juttu se oli fyysisesti. tahdenlennon kanssa tosiaan tuolla toisessa ketjussa onkin jo törmätty. Minullakin siis todettiin joulukuussa rypäleraskaus np-ultrassa rv 12+2. Kaavinta oli samana päivänä, samoin keuhkokuvat otettiin heti. Mitään moolaan viittaavia oireita minulla ei ollut - ei pahoinvointia tai vuotoja. Hcg oli ennen kaavintaa 107 000, mutta tippui siitä itsekseen reilussa kahdessa kuukaudessa negatiiviseksi. Ja täydellinen rypäleraskaus oli tämä minun tapaus. Pääsin siis helpolla itse sairauden suhteen. Nyt odottelen karenssin loppumista, että päästään uudelleen yrittämään. Karenssin pituus ei ole vielä selvillä, täällä ohjeistus on vuosi, mutta jälkitarkastuksessa lääkäri vähän väläytteli mahdollisuutta että reilulla puolella vuodella voisi selvitä. Ja sen puolesta kyllä meinaan puhua, mitä olen muiden maiden käytäntöjä karenssin pituuksista tutkaillut niin vuosi tuntuu liioitellulta. Huomenna olisi ensimmäisen kuukausittaisen verikokeen aika negaan pääsyn jälkeen. On tämä kyllä inhottava sairaus. Ei riitä että vauvaa ei tulekaan, vaan saat pelätä sairastutko syöpään. Jos olet onnekas ja vältät syövän, niin silti joudut odottamaan vielä vähintään puoli vuotta ennen kuin voit yrittää uutta raskautta. Ja sitten saat pelätä toistuuko sama... Ja tietoa on huonosti saatavilla. Itse koin sen silloin alkuun jotenkin tosi raskaana. Onneksi on jo yksi lapsi! Muuten olisi vielä tuskallisempi odotusaika.
  24. Tykkään, 9. Perttu?