T*ssu

Aktiivijäsen
 • Content count

  3119
 • Joined

 • Last visited

About T*ssu

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

1702 profile views
 1. Nään myös haaleita viivoja testissä, mutta tosiaan jännä kun eivät vahvistu. Voisiko olla kemiallinen raskaus? Kävisin kuitenkin labrassa jos ei muuta selvyyttä tule.
 2. Mulla on "vaan" colitis, mutta molemmat raskaudet on menneet oikein hyvin ja oireet (jos niitä on ollut) helpottaneet. Peruslääkityksen söin molemmissa läpi raskauden ja toisessa alussa vähän kortisonia (tulin raskaaksi kesken kuurin). Anemiaa mulla on ollut aika pahana molemmissa, sitä en tiedä johtuuko perussairaudesta, kun kuitenkin muuten ollut hyvä vointi.
 3. Plussa vai ei? Kyseessä melkein vuoden vanhaksi päässyt (parasta ennen 3/15) testi. Imetys laittaa kierron sekaisin ja testasin kokeeksi voisiko kummat oireet olla ovulaatio. Edit; juu ei ollut ovis vaan menkat mulla usein kuukausia ennen ovulaatiotesti näyttää tummaa viivaa (havaittu joskus kun testasin raskautta ovistestillä). Olinkin jo ennättänyt unohtaa tuon ominaisuuden
 4. Tylsä. Menisi 2. Tai 3. nimenä. Annan 6 Aimo
 5. Onnea!!!
 6. Ihan kaunis, annan 8. Ly(y)dia?
 7. Jos se oli ovulaatio?
 8. ^meillä on vissiin jotenkin samanlainen nimimaku
 9. Minun vanhemmat ukki ja mummo, miehen pappa ja mummo/mummi. Pitäisi itsellä oppia käyttämään tuota mummi-sanaa erotuksena omasta äidistä, niin olisi lapselle helpompi. Anoppi itse taitaa kyllä sanoa aina mummi.
 10. Mulla on kyllä kerran elämässäni tullut sellainen ovisvuoto, että jos en ihan tarkkaan olis tiennyt missä mennään niin olisin luullut menkoiksi. Siittiöthän elää pitkään, joten ennen tai jälkeen harrastettu seksi voi hyvin riittää. Tulikohan mulla se megavuoto vielä ennen ovista, eli jos sulla onkin vasta joku dpo12 tms.?
 11. Reilu 1,5 vuotta, toinen raskaus alkoi tavallaan yk1, kun siirto tehtiin heti kun lopetin imetyksen (mikä oli vaatimus ennen hoitoja) ja tulin raskaaksi.
 12. Tuli tässä raskaudessa joskus rv6 viikon paikkeilla.
 13. Jos on mennyt kesken, niin epäilen että vuodot johtuu siitä.
 14. Tässäkin raskaudessa 7.viikon alussa.
 15. Tuossa testissä minäkin nään haamun.