Berit

Jäsen
  • Content count

    52
  • Joined

  • Last visited

About Berit

  • Rank
    Tavis
  1. Mites kun mennään syksyyn, sarjassamme tyhmiä kysymyksiä.. Kuinka vauvan pukee sinne reppuun? Itse ajattelisin että pukisi esim PoP:n windfleecen ja sinne hyvän vaatekerran alle, niin pärjääkö vauva sillä? Meidän tyttö syntynyt 1.9. ja siis hänen kanssa tätä käyttöä värkkään.. Sais vapaammat kädet touhuta pihalla esim koirien kanssa jne..
  2. Ei tarvinnut epparia, 1 asteen repeämä/nirhaumia. Muutama tikki sinne laitettiin, mutta esim. väliliha säästyi repeämiseltä, lähinnä emättimen suulla tikit, ei sisäpuolella.
  3. Rv 40+5 alkaen tuli limaista väritöntä vuotoa, 41+1 illalla tuli muutama kevyt harkkasupistus jotka lähinnä tuntui selän puolella. Rv 41+3 yöllä alkoi supistukset ja saman päivän aikana oli tyttö maailmassa. Tuosta "limanerityksestä" itse päättelin että pian ehkä voisi jo jotain tapahtua, mutta kuitenkin yöllä alkaneet supistukset pääsi yllättään, edellisenä iltana ei ollut mitään oireita tulevasta.
  4. Raskauskiloja kertyi noin 14kg. Nyt vajaa kaksi viikkoa synnytyksestä kiloja on noin 7kg jäljellä. Vauva syntyi rv 41+3, BMI oli 21 ennen raskautta.
  5. Epäsäännöllisistä supistuksista laskien 14h, virallinen kesto säännöllisten supistusten alkamisesta laskien 9,5h 10-8min. Ponnistusvaihe 29min, sairaalassa oltiin 7h. Esikoinen kyseessä.
  6. Kotona keinuttelin yön sängyssä jalkoja puolelta toisella, myöhemmin kontillani keittiöntuolia vasten. Sairaalassa ammeessa 2h ja synnytyssalissa ilokaasulla pärjättiin.
  7. Yöllä kello 01.00 alkoi supistella epäsäännöllisesti ja klo 04.00 tuli säännöllisesti 10min välein. Vedet meni synnytyssalissa kun kalvot puhkaistiin ja tyttö syntyi 29 minuuttia tämän jälkeen alateitse. Synnytyksen kesto oli 9,5 tuntia.
  8. Esikoinen syntyi 41+3. Yöllä alkoi supistukset ja tyttö syntyi saman päivän aikana.
  9. Olisiko kenelläkään jakaa käyttökokemuksia Manducasta aivan vastasyntyneellä? Kuinka ne vastasyntyneen jalat esim tulevat siellä? Hirveästi kiinnostaisi ostaa Manduca, mutta sitten taas miettii että tuleeko sitä käytettyä..
  10. Ensimmäisen selkeän potkun tunsin rv 17+6, siitä lähtien liikkeet voimistui ja niistä tuli heti joka päiväisiä. Istukka etuseinän puolella.
  11. Kiitos Line tiedosta
  12. Tietääkö kukaan onko Lempäälän Ideaparkin H&M myymälässä äitiysvaatteita myynnissä?
  13. Pillerit lopetettu 10/12, eka kierto oli 32 päivää, seuraavasta tärppäsi. Lasketunajan mukaan toinen kierto oli myös säännöllinen eli saman noin 32 päivää. Yasmin pillereitä tuli syötyä noin 13 vuotta.
  14. Ostin ekat mammahousut noin 9+ ja heti tuli käyttöön. Itsellä turvotus iltaa kohden kasvoi ja omat housut alkoi tuntua epämiellyttäviltä ja painoi mahaa. On kyllä huomattavasti mukavampi olla kun ei purista
  15. Minä kerroin tänään, eli 13+4. Olin kertonut jo yhdelle työkaverille/esimiehelle aiemmin, oli helpompi sopia neuvola aikojakin kun ei tarvinut mitään ylimääräisiä selitellä poissaoloilleen.