Rianne

Jäsen
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

About Rianne

 • Rank
  Tavis
 1. Mä oon pistänyt munasoluja luovuttaessa ihan mahanahkaan enkä oo tehnyt mitään verisuonitestiä.
 2. Ei enää tee sellaisia kuin Pony ja Spin Mun mielestä vähän hölmöä. Kyllä perusrattaille olisi aina ostajia...
 3. On lopetettu, Britax osti Brion vaunuvalmistuksen itselleen
 4. Plussa.
 5. Ensimmäisestä kierrosta.
 6. Mä kuvittelin aina, että saisin vaan poikia. Mulla on kaksi veljeä, samoin miehellä. Kummallakaan ei ole siis siskoja. Niin vaan kävi, että kolme tytärtä löytyy nyt. Ensimmäisessä sukupuolella ei ollut väliä, toisesta toivoin hieman enemmän poikaa (että saisi kokea molempien sukupuolten äitinä olemisen !) ja kolmannesta toivoin jo tosi kovasti poikaa ja kieltämättä hetkeksi petyin tyttölupauksesta. Neljännestä elää edelleen se vahva poikahaave, kunhan joskus yritykseen asti päästään... Mutta toisaalta olen jo erittäin asennoitunut siihen, ettei me osata "tehdä" kuin tyttöjä ja ensisijaisesti vauvaa tässä kuitenkin kuumeillaan, eikä jompaa kumpaa sukupuolta olevaa tyyppiä
 7. Mulla käytössä Flo ja WomanLog, Flo on mieleisempi Flo analysoi oireita ja siirtää sen mukaan arvioitua ovulaatiopäivää.
 8. Lapset sai miehen sukunimen, oli meille jotenkin ihan automaattista. Mä otin myös myöhemmin miehen nimen kun mentiin naimisiin, ja nyt ollaan kaikki yhteisellä nimellä.
 9. Yksi ystävä tietää haaveista ja mahdollisesta tulevasta yritysajankohdasta. Muutamalle muullekin olen maininnut, että haluttaisiin vielä yksi joskus, mutten mitään ajankohdasta...
 10. Joka kerralla kalvot puhkottu multakin. Olisi kiva kokea spontaani lapsivedenmeno.
 11. Ensimmäisestä ja kolmannesta oli pahoinvointia ja oksentelua, tyttö. Toisesta vain lievää kuvotusta, ei oksentelua, tyttö.
 12. Ehkä niin huono kun voi olla Olin lukion tokaa aloittamassa, täyttämässä just 17. Asuin sentään jo omillani. Mies saman ikäinen, aika junnuja oltiin. Seurusteltu oltiin kyllä jo pari vuotta silloin. Nyt esikoinen on jo 8,5v. Kaksi pikkusisarustakin saanut, miehen kanssa ollaan edelleen yhdessä.
 13. 41+3, 41+4, 41+5 tuossa järjestyksessä
 14. Ensimmäisestä rv 21+6 ei 4D-ultrassa saatu näkymään joten jäi ylläriksi. Tyttö tuli. Toisesta saatiin tyttölupaus 20+2 ja se piti paikkansa. Kerran tai kaksi taidettiin vielä myöhemmässä vaiheessakin tytöksi katsoa ultralla. Kolmannesta 20+0 hyvin varovainen "ehkä tyttö". 24+0 varma tyttölupaus ja piti paikkansa.
 15. 3-4 lapsesta puhuttiin joskus ennen yhtäkään lasta. Nyt on kolme lasta, ja tuntuu aika hyvältä, ehkä joskus vuosien päästä olisi yksi iltatähti vielä kiva saada Tai sitten ei, kuka tietää....