Rianne

Jäsen
  • Content count

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rianne

  1. Mä oon pistänyt munasoluja luovuttaessa ihan mahanahkaan enkä oo tehnyt mitään verisuonitestiä.
  2. Ei enää tee sellaisia kuin Pony ja Spin Mun mielestä vähän hölmöä. Kyllä perusrattaille olisi aina ostajia...
  3. On lopetettu, Britax osti Brion vaunuvalmistuksen itselleen
  4. Plussa.
  5. Ensimmäisestä kierrosta.
  6. Mä kuvittelin aina, että saisin vaan poikia. Mulla on kaksi veljeä, samoin miehellä. Kummallakaan ei ole siis siskoja. Niin vaan kävi, että kolme tytärtä löytyy nyt. Ensimmäisessä sukupuolella ei ollut väliä, toisesta toivoin hieman enemmän poikaa (että saisi kokea molempien sukupuolten äitinä olemisen !) ja kolmannesta toivoin jo tosi kovasti poikaa ja kieltämättä hetkeksi petyin tyttölupauksesta. Neljännestä elää edelleen se vahva poikahaave, kunhan joskus yritykseen asti päästään... Mutta toisaalta olen jo erittäin asennoitunut siihen, ettei me osata "tehdä" kuin tyttöjä ja ensisijaisesti vauvaa tässä kuitenkin kuumeillaan, eikä jompaa kumpaa sukupuolta olevaa tyyppiä
  7. Mulla käytössä Flo ja WomanLog, Flo on mieleisempi Flo analysoi oireita ja siirtää sen mukaan arvioitua ovulaatiopäivää.
  8. Lapset sai miehen sukunimen, oli meille jotenkin ihan automaattista. Mä otin myös myöhemmin miehen nimen kun mentiin naimisiin, ja nyt ollaan kaikki yhteisellä nimellä.
  9. Yksi ystävä tietää haaveista ja mahdollisesta tulevasta yritysajankohdasta. Muutamalle muullekin olen maininnut, että haluttaisiin vielä yksi joskus, mutten mitään ajankohdasta...
  10. Joka kerralla kalvot puhkottu multakin. Olisi kiva kokea spontaani lapsivedenmeno.
  11. Ensimmäisestä ja kolmannesta oli pahoinvointia ja oksentelua, tyttö. Toisesta vain lievää kuvotusta, ei oksentelua, tyttö.
  12. Ehkä niin huono kun voi olla Olin lukion tokaa aloittamassa, täyttämässä just 17. Asuin sentään jo omillani. Mies saman ikäinen, aika junnuja oltiin. Seurusteltu oltiin kyllä jo pari vuotta silloin. Nyt esikoinen on jo 8,5v. Kaksi pikkusisarustakin saanut, miehen kanssa ollaan edelleen yhdessä.
  13. 41+3, 41+4, 41+5 tuossa järjestyksessä
  14. Ensimmäisestä rv 21+6 ei 4D-ultrassa saatu näkymään joten jäi ylläriksi. Tyttö tuli. Toisesta saatiin tyttölupaus 20+2 ja se piti paikkansa. Kerran tai kaksi taidettiin vielä myöhemmässä vaiheessakin tytöksi katsoa ultralla. Kolmannesta 20+0 hyvin varovainen "ehkä tyttö". 24+0 varma tyttölupaus ja piti paikkansa.
  15. 3-4 lapsesta puhuttiin joskus ennen yhtäkään lasta. Nyt on kolme lasta, ja tuntuu aika hyvältä, ehkä joskus vuosien päästä olisi yksi iltatähti vielä kiva saada Tai sitten ei, kuka tietää....
  16. Kolmonen juo enimmäkseen NANia, joskus myös Semperiä, kumpikin sopii yhtä hyvin
  17. Kolmas syntyi 41+5 spontaanisti
  18. Esikoinen 41+3 Kakkonen 41+4 kumpikin spontaanisti supistuksilla alkaneet.
  19. Ei ole mahtuneet päälle Kummastakin on jäänyt kiloja niin paljon... N. 7kg/raskaus. Toivottavasti tästä kolmannesta jäisi vähemmän kiloja.
  20. 1. raskaus: ei tiedetty. Kävimme 4D-ultrassa yksityisellä, mutta vauva ei suostunut näyttämään haarojaan 2. raskaus: tiedettiin. Yksityisellä 4D-ultra. 3. raskaus: tiedän. Yksityisellä 4D-ultra.
  21. Esikoiselle sopi parhaiten NAN, kakkoselle Tutteli. Kummallakin toinen merkki tuotti pahanhajuisia pulautuksia paljon. Semper sopi molemmille hyvin mutta sitä oli huonosti saatavilla kaupoista.
  22. Haberkornit (2 v vanhat käytetyt) maksoi 125e. Herqules Twin Raptor Spinit (3v vanhat käytetyt) maksoi 250e. Emmaljungan Scooterit (uutena) maksoi 259e. Emmaljungan City Crossit citykopalla (1v vanhat käytetyt) maksoi 605e.
  23. - Paidat. Aina korvissa, masu ja selkä paljaana... - Kirjekuorikauluksella olevat bodyt. En tykkää kun olkapäät paljastuu. - Mekot/tunikat. Näissä sama kun paidoissa, ei pysy alhaalla nätisti vaan rullautuu korviin
  24. Tytöt on syntyneet helmikuussa ja huhtikuussa, kummallakin on käytetty ÄP-haalaria