Quanita

Jäsen
  • Content count

    44
  • Joined

  • Last visited

About Quanita

  • Rank
    Tavis
  1. Nyt vasta huomasin sinutkin täällä Armiannikki.. Jaksamista ja voimia myös sinulle! Eipä ne enää uutta lääkkellistä tyhjennystä lähteneet yrittämään, koska kaikki oli vielä kohdussa... Eli siitä ultrasta sitten passitettiin suoraan osastolle ja leikkaussaliin.. Nyt ollaan onneksi jo kotona toipumassa. Uhkailivat, että olisi pitänyt jäädä yöksi tarkkailuun osastolle, kun olin menettänyt niin paljon verta...
  2. Minulla todettiin nt-ulrassa myöskin keskeytynyt keskenmeno. Viikkoja olisi pitänyt olla 11+4. En tiedä yhtään, milloin kehitys oli päättynyt. Sitä lääkäri ei sanonut tai sitten en vain siinä shokissa kuullut. Mutta suuren suuri järkytys se oli, kun ei ollut kipuja eikä vuotoja etukäteen. Mahakin oli niin selvä.... Tosi kurjaa törmätä sinuun Leenuliinu täällä. Pahoittelut! Meillä ei lääkkeellinen tyhjennys onnistunut ensimmäisellä kerralla. Vuosin vain vähän ja sitten vuoto loppuikin. Viikko sitten aloin tuhruttaa uudestaan ja hieman on ollut kipujakin. Raskaushormonitaso on edelleen liian korkea ja menen huomenna polille tarkastukseen. Yritetään uudestaan lääkkeillä tai sitten suoraan kaavintaan. Olisin niin toivonut, että tämä painajainen olisi ollut jo ohi ja olisimme voineet aloittaa uudelleen yrittämisen... Mutta nyt kaikki vain siirtyy tuonnemmaksi. Myöskin tätä asiaa joutuu nyt käymään uudelleen ja uudelleen läpi... Enää en haluaisi. Olen aivan rikki.
  3. Vielä ei mihinkään yhteen ruoka-aineeseen ole mitään himoa. Tekee mieli millo mitäki ja menee ohitse yhtä nopeasti kuin tuleekin..
  4. Ennen raskautta tykkäsin juoda Rekorderligin mansikka-lime siideriä, mutta alkoholittomana oli kyllä aika hirveää. Seuraavaksi kokeilin Kopparbergin luomu omenaa. Se oli kyllä aika jees.
  5. Ehkäisy jätettiin pois syksyllä 2010 ja vasta nyt toukokuussa tärppäsi. Toivottavasti maha-asukki pysyy vain matkassa mukana. Viikkoja 7+2.
  6. Rintojen arkuus tuli takaisin ja nyt kuvaan on tullut myös ällötys ja kuvotus... Pahaa oloa saattaa kestää montakin tuntia. Nyt siis menossa 7+2, tosin moni ystävä epäilee onko viikkoja noin vähän... Maha sen verran pyöreä.. Vielä pitäisi malttaa odottaa ensimmäistä neuvolakäyntiä ja ultraa. Luultavasti kaikki on ihan hyvin kuitenkin!
  7. Onneksi löysin tämmöisen viestiketjun. Aloin nyt tänään huolestua, kun rintojen arkuus on tuntunut loppuvan tänään. Tähän saakka rinnat oli niin kipeät, että öisin oli vaikea vaihtaa jopa asentoa. Viikkoja nyt kasassa 6+3. Muita oireita ei ole....
  8. Kyllä naama kukkii iloisesti... Varsinkin leuka. Juuri kun pääsee eroon yhdestä pattifinnistä, niin jo toinen puskee viereen... Ainahan näitä finnejä on ollut silloin tällöin, mutta nyt olo on taas kuin murrosiän kynnyksellä olevalla... ARHG!
  9. En ole vielä kertonut ja viikkoja on 6+3. Olen nyt kesän työttömänä ja työt jatkuu taas samalla työnantajalla, kun koulut taas alkaa. Mietin vain, että pitäisikö kertoa ennen töihin paluuta vai yllättää kaikki iloisesti. Harmittaa vain, että taitaa nyt vakituinen sopimus jäädä tekemättä nyt tämän takia. Vakinaistamista suunniteltiin viimeistään ensi kevääksi...
  10. No kyllä on kipeät rinnat!! Välillä yöunetkin katkeavat sen takia, kun asennon vaihtaminenkin sattuu... Aamulla saatava liivit samantien päälle! Toivottavasti tää helpottaa raskauden edetessä, kun ei mieskään meinaa uskaltaa koskea minuun, ku huuto alkaa muuten: VARO!
  11. Meillä yritystä kesti parisen vuotta, joten ei todellakaan tullut mieleen välttää alkoholia tai ns. kiellettyjä ruoka-aineita. Juuri ennen plussausta olin syönyt kaikenlaisia lääkkeitä, kun olin ollut kipeänä. Onneksi sentään pyysin lääkärin antamaan semmoisen antibioottikuurin varuiksi, joka ei olisi vaarallinen sikiölle. Olisikohan kenties ollut alitajunnasta joku viesti? Nyt sitten heti plussauksen jälkeen tietenkin katsoo, mitä suuhunsa laittaa... Ja tuntuu aika ahdistavaltakin, kun pitää niin tarkkaan lueskella, mitä ruuat mahtavat sisältää ja kun sitten huomaatkin syöväsi jotain kiellettyä...
  12. Taidan liittyä joukkoonne. Oli pakko tehdä raskaustesti, kun kuukautiset olivat jo viikon verran myöhässä. Ja PLUSSA TULI! Tää on jotenkin aika uskomatonta... On pitäny lukee testin ohjeet moneen kertaan, että ymmärsinkö varmasti oikein. En edes muista, kuinka monta testiä ollaan kahden vuoden aikana tehty turhaan, joten olin aivan varma negatiivisesta testistä... Ostin kaupasta jopa pari siideriäkin. Ne vain jää tällä kertaa juomatta!