Eliza Day

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Eliza Day

  • Rank
    Aloittelija
  1. No en kysele ollenkaan, vaikka oikeasti haluaisin tosi mielelläni jutella näistä asioista jonkun suunnilleen samassa tilanteessa olevan kanssa. Muiden syiden ohella en uskalla ottaa sitä riskiä että asiat myöhemmin etenisivät toisilla helpommin kuin toisilla, jolloin tilanteeseen pakostikin liittyisi jonkinlaista vertailua. Ystäväpiirissä on myös yksi pariskunta, joka käsittääkseni on kaavaillut vapaaehtoisesti lapsetonta elämää, rouva ei ilmeisesti halua lapsia. Tästä asiasta haluaisin todella paljon keskustella hänen kanssaan! Olisi mielenkiintoista kuulla hänen mielipiteitään, koska itselläkään ei koskaan ole mitään vauvakuumetta herännyt, vaan tässä mennään sellaisella "sopiva aika"-ajattelulla. En usko että mitään suurta vauvakuumetta heräisi myöhemminkään. Pidän tätä pariskuntaa rohkeana, jos ovat tuollaisen päätöksen tehneet. No, en tietenkään mene kyselemään häneltä mitään, tilanne voi olla aivan päinvastoin ja silloin kyllä tulisi päästettyä suusta vuosisadan sammakko.
  2. Hmm... noin aloittelijan näkökulmasta (ok, myönnetään, olen taustaillut jonkun aikaa, mutta nyt vihdoin aika siirtyä tälle foorumille) tämä ei kyllä ole mikään pelkästään "tyhmien kysymysten" ketju! Luulin, että suunnilleen ymmärsin miten homma toimii, mutta tuo Elkun yllä postaama kuva on erittäin havainnollinen, kiitos siitä! Itsehän olin siinä käsityksessä että otollisin pupuiluhetki olisi noin suurinpiirtein ovulaatiohetki koska vielä sen irtoamisen jälkeen munasolu olisi hedelmöittymiskykyisenä odottelemassa sen ~24h... Myös siittiöiden kapasitaatioprosessi oli itselle uutta.
  3. 100 viestin raja päikkyihin on mielestäni ihan ok, ymmärrän kyllä että aika henkilökohtaisia asioita täällä käsitellään, mutta tarkoittaako se sitä että toisaalta pitää olla se 100 viestiä kasassa ennen kuin voi aloittaa oman päikyn?
  4. Tässä ketjussa on paljon kivoja ideoita! Omaan makuun sopivat erityisesti nuo leikekirjat, valokuvaamon lahjakortit jne (en ole nyt mielessä olevan lapsen kummi). Koruista ja muistoesineistä en oikein tiedä... ehkäpä lapsi saa niitä riittävästi kummeiltaan. Sitäpaitsi, tätä ketjua lukiessani tajusin, että äitini on pitänyt kaikki muistolahjat omista ristiäisitäni, korut, vauvakirjat, kummilusikat, kastemaljat, jne. Enpä ole kyllä tajunnut niitä itselleni pyytää enkä taida jatkossakaan, koska niistä on tainnut jo muodostua hänen muistoesineitään, eikä minun
  5. Oijoi, tämä on kyllä ihana ketju! Toivottavasti itsekin pääsisin kohta kirjoittelemaan tänne uutisia... mutta lämpimät onnittelut kaikille plussanneille!!!
  6. Lopetin Meliane-merkkiset pillerit lähemmäs 15 vuoden käytön jälkeen, hiukan hirvitti että voiko kroppa mitenkään lähteä käyntiin noin pitkän hormonimarinadin jälkeen. No, ensimmäinen kierto kesti 27 päivää, toivottavasti tämä toinenkin nyt olisi normaali. Tämän ketjun perusteella aika monilla on tainnut venähtää nimenomaan se toinen kierto? Mitään erityisiä oireita en kyllä ole huomannut, ainakaan tähän mennessä.
  7. Muutamat kaverit tietävät, että elämäntilanteemme on nyt sellainen, että perheen perustaminen on mielessä. En kuitenkaan aio kertoa yrityksestä kenellekään, en ainakaan perheillemme. Voi olla, että mies on vuotanut jotain kavereilleen, en tiedä.
  8. Esikoinen toiveissa, kolmikymppisiä ollaan.
  9. Vapauden menettäminen ja parisuhteen muuttuminen mietityttävät. Asumiskuviot huolettavat myös, en haluaisi millään muuttaa nykyisestä asunnostamme pois, mutta lapsen kasvaessa se olisi pakollista. Hassua, että odotin koko talven niin kovasti yrityksen aloitusta ja nyt haluaisin unohtaa koko jutun aina välillä. Tämä kai johtuu osittain myös siitä että en tavallaan halua yrittää, koska en halua epäonnistua (mikä elämänasenne...), pelkään että raskautuminen ei onnistu yrityksistä huolimatta ja tiedän että alkaisin stressata sellaista tilannetta todella paljon.